Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért félnek ennyire a visszautasítástól?
Figyelt kérdés
Én nő vagyok, de nekem ez olyan hihetetlen, mert én simán kezdemények, szoktam is, sőt, szeretek is, és természetesen velem is volt már olyan, akinek nem kellettem, de sosem viselt meg. Egyrészt nem ragaszkodom feleslegesen olyan emberhez, akinek nem vagyok fontos, másrészt nem tetszhetek mindenkinek, ez így természetes. :D
Nem értem, mi ez a görcs a mai férfiakban, hogy kb. már a nőknek kell őket felszedniük...
Most,hogy belegondolok, talán egy durva visszautasításom volt, még 12 éves koromban,amikor azt mondta nekem a kis csaj,hogy ilyen ronda fiú neki nem kell, mintha ő valami szépség lett volna. Olyan volt, hogy hallottam,amint megjegyzéseket, hogy milyen ronda vagyok. Persze azoknak az anyja k.vát nevelt, de hát ez van :)
2015. szept. 9. 19:48
53/73 anonim válasza:
51-es! Az hogy néz már ki? Meg a logo-ja is mi már? Egy kör 4 felé vágva? "Gyerekek, jöhettek,fel van vágva a torta!" vagy mi? nevetséges. :)
2015. szept. 9. 19:50
54/73 anonim válasza:
Még ez az olcsóbb kategória is veri az általad linkeltet.:)
A Bentley-nél és a Vipernél nincs jobb autó, egy bmw soha nem fogja verni ezeket. :)
2015. szept. 9. 19:57
56/73 anonim válasza:
Biztos nagy márka,ha életemben nem hallottam róla.:D
2015. szept. 9. 19:59
57/73 anonim válasza:
Mármint melyikről nem hallottál? Erről pofáztam mindenki csak a bmw.t ismeri,nem hiába népautó gazdagék között,de semmi extra, ezekről nem hallottál,amit linkeltem,mert nem igen furikáznak ilyenekkel itthon.
2015. szept. 9. 20:07
58/73 anonim válasza:
Meg az, hogy te miről hallottál vagy nem hallottál,az nem befolyásolja azt, hogy mi milyen márka, ez így működik pajtás :D
2015. szept. 9. 20:09
59/73 anonim válasza:
Ennél menőbb jármű nincs a világon. IFA-motoros 211-es, gyári fényezéssel. A környéken is van két ilyen, tervezem, hogy majd ha lesz fizetésem, megveszem őket. Nem túl drágák, nem mellesleg (hogy témába is vágjon) azért sztem elég menő dolog azzal csajozni, hogy "van nemcsak hogy egy, hanem KÉT buszom is". :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!