Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért félnek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért félnek ennyire a visszautasítástól?

Figyelt kérdés

Én nő vagyok, de nekem ez olyan hihetetlen, mert én simán kezdemények, szoktam is, sőt, szeretek is, és természetesen velem is volt már olyan, akinek nem kellettem, de sosem viselt meg. Egyrészt nem ragaszkodom feleslegesen olyan emberhez, akinek nem vagyok fontos, másrészt nem tetszhetek mindenkinek, ez így természetes. :D

Nem értem, mi ez a görcs a mai férfiakban, hogy kb. már a nőknek kell őket felszedniük...

20/L

2015. szept. 9. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
18%
ma 18:55 támogatom az 5letet!
2015. szept. 9. 19:00
 22/73 anonim ***** válasza:
5%
Na egy támogatóm már van :) Még valaki? Gondoljatok bele a bűnösök megkapnák méltó büntetésüket, ja igaz is,akik lepontoztak, azok is csomagolhatnak,aztán irány a jó hűvös Szibéria :)
2015. szept. 9. 19:03
 23/73 anonim ***** válasza:
0%
De hiába! Előre úgy se tudjuk, hogy hogyan fog viselkedni a lány... Ha meg már megtörtént... Szerintem lehetne annyit küldeni Szíriába, mint amennyien jönnek most onnan :D
2015. szept. 9. 19:04
 24/73 anonim ***** válasza:
63%

Szent meggyőződésem, hogy akik itt azt állítják, hogy azért mert a lányok/nők megalázóan utasítják el a férfiak közeledéseit, azok az emberek, nehogy visszautasítást nem kaptak még soha, de még csak kezdeményezni sem kezdeményeztek az életben.

Nyilván vannak olyan nők és férfiak is akik bunkón utasítják el a nekik nem tetsző személy, de szerintem ez a ritkább.

26/F

2015. szept. 9. 19:05
 25/73 anonim ***** válasza:
9%
Én nem Szíriába küldeném őket,hanem Szibériába, tudod, ahol a hőmérséklet olyan -40 celsius fok körül van :)
2015. szept. 9. 19:06
 26/73 anonim ***** válasza:
4%

Ma már nem találsz normális nőt...

Fordult a kocka.Régen a férfi irányìtott, ma már a nőknek van "faszuk".

Nevetséges...

2015. szept. 9. 19:06
 27/73 anonim ***** válasza:
9%
24-es! Úgy látom neked is meleged van, te is utazni szeretnél egy szép havas tájra? :)
2015. szept. 9. 19:08
 28/73 anonim ***** válasza:
26%
hehe mi is küldjünk menekülteket szíriába afganisztánba a mi becses kis nőcskéinket :D ott bezzeg nem lenne akkora pofájuk
2015. szept. 9. 19:08
 29/73 anonim ***** válasza:
90%

Én nem bántanám őket, nem tehetnek róla, hogy szépnek és csinosnak születtek. Ha én is vonzó lennék a másik nem szemében, nem jönnék össze csúnya nővel, hiába kedves és jó fej, mert úgy is lenne szebb, aki szintén kedves és jó fej.

Olyan, mint ha a gazdagokat ostoroznátok, amiért nem kenyéren és vízen élnek egy rossz kalibában a nyomornegyedben. Aki megdolgozott érte, attól pláne nem sajnálom, a külső esetében is van ilyen aki sokat tett érte.

Mindennek meg van a maga oka és értelme, annak is, hogy ők jól néznek ki és annak is, hogy én (mi?) ronda vagyok és nem kellek nekik.

Az ember pedig nem él örökké, az élete senkinek sem gondtalan, lehet nekik ott van gondjuk ahol neked, nektek nincs. Egyszer mindenkinek szembe kell nézni az elmúlással. Senki nem éli le szenvedés nélkül az életét. Az ember jelenléte véges, csak az Isten jelenléte szüntelen, végtelen.

2015. szept. 9. 19:11
 30/73 anonim ***** válasza:
5%
De ez általános jelenség. Hiába boncolgatjuk itt ezt a témát , ezt csak egy pár lány láthatja. De miért ilyenek? Miért általános jelenség?
2015. szept. 9. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!