Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért játszanak életerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszanak életerős férfiak tömegei impotens videójátékokkal ahelyett, hogy ismerkednének?

Figyelt kérdés

2015. szept. 8. 18:55
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

Lássuk csak....... talán mert szeretik?

Ennyi erővel én is megkérdezhetném, hogy minek vagy itt, amikor aknának is szedhetnél Irakban?

2015. szept. 8. 18:58
 2/21 anonim ***** válasza:
32%

" életerős férfiak tömegei "

Öööööö láttál Te már olyan igazi wárkráft kockákat?

[link]

2015. szept. 8. 19:09
 3/21 anonim ***** válasza:
86%

Egy videójáték hogy lehet impotens?!?

Én is kérdezhetném hogy nők tömegei miért hisznek abban hogy a csillagjegy hatással van az életükre, kapcsolatukra..

Ha az a gondod hogy VELED nem ismerkednek akkor valószínűleg te vagy rusnya. Ennyi.

2015. szept. 8. 19:10
 4/21 anonim ***** válasza:
91%
Miből gondolod, hogy ahelyett játsszák?
2015. szept. 8. 19:11
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egyfélével szoktam játszani: Forma-1. Mert imádom, szenvedélyem. Heti 1x játszom 1 órát vele. Ez probléma? Nemár!
2015. szept. 8. 19:15
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Mindenki azzal üti el a szabadidejét amivel szeretné ha videojáték az ami neki most kel hát azzal,ha ismerkedni szeretnének nyílván nem a videójátékkal jáccik.N
2015. szept. 8. 19:23
 7/21 anonim ***** válasza:
21%
felesleges ismerkedni nem vagyok magas se gazdag se színes bőrű hogy rajongjanak értem a 'nők' inkább több értelme van a gta 5 nek mint a mai macáknak! felőlem vihetik a macsók majd 30 éves korukra a kutyának se fognak kelleni
2015. szept. 8. 19:28
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam már ismerkedni, de senkinek se kellettem. Szívesen tölteném a szabadidőm egy nővel, mint a játékkal, de ehhez két ember kellene. 22F
2015. szept. 8. 19:34
 9/21 anonim ***** válasza:
70%

Első körben azért, mert az életerős férfi normális nőt szeretne maga mellé, nem egy agyhalott tömggyártott kétlábon járó szürkeállomány tartályt. Sajnos az előbbi igencsak ritka. Mondom ezt úgy, hogy az ismerkedés soha nem okozott gondot, eléggé nyitott vagyok, gyorsan megtalálom a közös hangot másokkal, nemtől kortól függetlenül.

Viszont én is imádok játszani, emellett informatikus vagyok. Bár ezek közül ránézésre soha senki nem mondaná meg egyiket se, ahogy a koromat se. :D

2015. szept. 8. 19:35
 10/21 anonim ***** válasza:

Kérdező. A természet elintézte rajtam, hogy autizmussal születtem, 5 éves koromig meg se tudtam tanulni beszélni, 18 koromra pedig kihullott a hajam, húszas éveimre úgy nézek ki, mint valami negyvenéves fószer. De tudom nem nekem szólt a kérdés, mert nem vagyok az emberek szemében "életerős", nem szabad az ilyen genetikát továbbörökítenem, ezért az emberek azt mondják rám, hogy jobb lenne, ha elgázosítanának vagy eutanáziát csinálnának rajtam.

Kedves kérdező, megengeded, hogy legalább ez az iciripicire kis örömöm, a régi DOS-os játékok és youtube-műsorok nézése megmaradna? Köszönöm.

2015. szept. 8. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!