Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért játszanak életerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért játszanak életerős férfiak tömegei impotens videójátékokkal ahelyett, hogy ismerkednének?

Figyelt kérdés

2015. szept. 8. 18:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

én lány vagyok, de én is nagyon sokat játszok. nem tudom ez miért rosszabb, mintha bulizni járnék és piálnék, tv-t néznék stb. én legalább aktívan foglalom le magam...

a barátom is sokat játszik, játszott mindig. mégis egymásra találtunk. :D

2015. szept. 8. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez hobbi.

Valaki könyvet olvas,valaki zenél, valaki játszik...kész.

És őszintén a játék még mindig jobb, mint az agyatlan tv műsorok java,legalább fejelszti valamilyen szinten a készségeidet.

2015. szept. 9. 00:00
 13/21 anonim ***** válasza:
58%
Mert a videójátékok nem kosaraznaki vagy tesznek barátzónába.
2015. szept. 9. 09:38
 14/21 anonim ***** válasza:
31%

"Miért játszanak életerős férfiak tömegei impotens videójátékokkal ahelyett, hogy ismerkednének?"

mert megelégeltük a nők faxságait, azért !

2015. szept. 9. 11:41
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

huha, de durva kommentek! en ertem mit akar mondani a kerdezo. ha mar az ember pihen, vagy kikapcsolodik, es ugyebar vannak celjai is pl szeretne baratnot, akkor miert nem valaszt olyan hobbit ami ehhez kozelebb vihetne? pl sport, olyan konyvek olvasasa amik segithetnek, valami hangszeren jatszani stb.

a virtualis elet, az nalam is egy kategoriaban van a monika showal, gyozikevel. nem tudok elkepzelni ennel haszontalanabb elfoglaltsagokat es ido pazarlast.

tisztelet a kievetelnek aki tenyleg ugy gondolja hogy neki csak ez jutott, az elvezze persze!

2015. szept. 9. 12:00
 16/21 anonim ***** válasza:
Én egy játékban találtam rá a lelki társamra, akivel emellett az eddigi egyetlen szexuális élményem is volt, mert egyébiránt nincs lehetőségem a lányoknál. Úgy érzem nem volt haszontalan a rengeteg játékkal eltöltött idő.;)
2015. szept. 9. 12:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott, azt kérném hogy mutasson olyan videójátékot ami kikosaraz vagy friend zónába tesz;)
2015. szept. 9. 13:08
 18/21 anonim ***** válasza:
előzőnek van kajakra igaza
2015. szept. 9. 16:11
 19/21 anonim ***** válasza:
15-ös az a te nagy gondod, hogy butább vagy egy fadarabnál. Ideje lenne megérteni, hogy az, hogy valaki játszik nem feltétlenül jelenti azt, hogy felesleges hülyeséggel tölti az idejét. Szívesen leültetlek néhány játék elé, aminek a megértéséhez kb. olyan komplett tudásra lenne szükséged, mint egy atomreaktor megépítéséhez...
2015. szept. 9. 18:58
 20/21 anonim ***** válasza:

Nincs más örömöm az életben, az ismerkedéshez meg nem értek.

Bár életerősnek nem annyira nevezném magam, annyira belefáradtam már az életbe.

19. Látniuk kéne pl a múlthéten megjelent Metal Gear Solidot. Az valami elképesztő.

2015. szept. 9. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!