Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért félnek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért félnek ennyire a visszautasítástól?

Figyelt kérdés

Én nő vagyok, de nekem ez olyan hihetetlen, mert én simán kezdemények, szoktam is, sőt, szeretek is, és természetesen velem is volt már olyan, akinek nem kellettem, de sosem viselt meg. Egyrészt nem ragaszkodom feleslegesen olyan emberhez, akinek nem vagyok fontos, másrészt nem tetszhetek mindenkinek, ez így természetes. :D

Nem értem, mi ez a görcs a mai férfiakban, hogy kb. már a nőknek kell őket felszedniük...

20/L

2015. szept. 9. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
0%

Igen ám, csak ha nincs pénzed, ne menj Bmw-t vásárolni.

2015. szept. 9. 19:28
 42/73 anonim ***** válasza:
4%
A BMW-ben semmi extra nincs már, csak az ára esetleg, de már unom,hogy minden kicsit pénzesebb fickó BMW-vel vagy Audival mászkál..tömeg cikk lassan. Bentley-t persze ritkán látok,ha látok itt egyáltalán, az menőbb autó, drágább is ugye. De egy mbw ,meg audicska, ugyan már lerágott csontocska mindkettő.
2015. szept. 9. 19:28
 43/73 anonim ***** válasza:
51%
Itt már egy kisebb forradalom tört ki!! :D
2015. szept. 9. 19:29
 44/73 anonim ***** válasza:
52%

"A történelem során volt egy sikertelen festőművész, aki először csak egy kocsmában mondott beszédet néhány ember előtt, aki tudja,hogy kire gondolok, az azt is tudja, hogy aztán ki lett ebből az emberből. Én most csak a gyk-n tartok beszédet, és ki tudja...:)"

Aki azért festett, mert félt bevallani, hogy elutasították a jelentkezését a Bécsi Képzőművészeti Akadémiára? Ezzel álcázta magát, túl nagy volt az egója, ahogy gondolom neked is. Fel kellene fognod, hogy nem lehetsz a megtestesült tökéletesség...nem fog előtted leborulni minden szembejövő csaj, csak mert neked így lenne rendben a lelkivilágod. Ezért nem kívánhatod több tízmillió ember értelmetlen halálát és szenvedését, akik között, akár hiszed, akár nem, lennének nálad sokkal rosszabb helyzetben lévők is...

Nem tudom miért vágynak arra az emberek, hogy felnézzenek rájuk, hogy istenítsék őket, hogy valaki vakon kövesse kívánságaikat. Akár a nőkre, akár a politikára vonatkoztatva.

"Ne legyenek neked más istene(i)d énelőttem, ne készíts magadnak szobrot, sem semmiféle képmást, arról/azokról, ami(k) az egekben vannak fent, se ami(k) a földön van(nak) lent, se ami(k) a vizekben van(nak) a föld alatt, ne borulj le nekik és ne engedd, hogy szolgálatukra kényszeríttess, mert én, az Örökkévaló, a te Istened, féltékeny Isten vagyok, aki meglátogatja az apák vétkét a fiakon, harmad- és negyedízig, azokon, akik gyűlölnek engem."

2015. szept. 9. 19:31
 45/73 anonim ***** válasza:
4%

Ha egyszer milliomos leszek akkor ilyenem lesz, de csak azért,hogy alázzam a bmw és audi fanokat :)

[link]

2015. szept. 9. 19:33
 46/73 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes, hogy milyen sokan írták, hogy durván utasították elő őket a nők, de egyetlen konkrét példát sem írtak még, amikor ezt kértem...
2015. szept. 9. 19:33
 47/73 anonim ***** válasza:
0%

Nekem már csak ez marad... :D

[link]

2015. szept. 9. 19:35
 48/73 anonim ***** válasza:
44-es! Látom,te vágod,hogy kire gondoltam :) Egyébként nekem egyáltalán nincs nagy egom, nem is vágyok semmi ilyesmire, hogy milliók teljesítsék az utasításaimat, a kedvemben járjanak. Csak azokat büntetném,akik durván,megalázóan utasítanak vissza másokat :) Amiket meg ehhez a kérdéshez írtam válaszokat, azokat egyiket sem gondoltam komolyan, mármint az ilyen Szibériás marhaságokat.
2015. szept. 9. 19:40
 49/73 anonim ***** válasza:
100%
Én csak akkor tartok ettől, ha érzelmi szálak fűznek egy nőhöz. Ha nem, akkor nincs miért tartanom a dologtól.
2015. szept. 9. 19:41
 50/73 anonim ***** válasza:
26%
De nyilván akkor próbálkozol, mikor valami érzelmi szálak is fűznek hozzá nem?
2015. szept. 9. 19:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!