Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek! Normális, hogy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Normális, hogy 20 évesen negyvenes csávókkal kell versengenem a korombeli nőkért?

Figyelt kérdés
A környezetemben egyre inkább azt veszem észre, hogy a korombeli vagy a nálam fiatalabb lányok a 30as 40es hapsikhoz vonzódnak. Számomra ez brutálisan felháborító! Basszus nem igaz, hogy nem tud elmenni egy 18 éves lány anélkül melózni valahova diákmunka gyanánt, hogy ne hajtson rá egy családos ember. Pedig sajnos egyre inkább ezt tapasztalom. Ilyenkor jön a lányoktól a szöveg, hogy "Hát a mai szerencsétlen, lányos, b*zi fiúkák mellett nem is csoda, hogy negyvenes férfit keresnek". A lóf....! Elhihetitek lányok, hogy rengeteg épelméjű, férfias, nem csúnya, jó humorú és kedves korotokbeli srác van. Ha a sz*rban keresgéltek és a TV-ben látott ideákat kergetitek akkor ne csodálkozzatok, hogy ilyet sosem fogtok találni! De gondoljatok bele! Akkor nekünk mi marad? Tényleg egy 40 éves férfi egzisztenciájával kell harcba szállnunk? Tényleg egy kopaszodó, potencia és prosztata problémákkal küszködő férfit kell vetélytársamnak tekintenem? Mi marad így nekünk? Én is kezdjek 30-40 éves nők után kajtatni? vagy inkább nézzek körül a 14 éves korosztályban?
2015. aug. 22. 09:13
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/133 anonim ***** válasza:
100%
65. Te nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, hogy a pasi azt várja el, hogy vagyonokat költs magadra, hogy szép legyél! Elmondom, a normálisabbaknak elég, ha ápolt vagy, nem kell műköröm, műszempilla, tetovált szemöldök, szolárium, stb. Ha a barátnőm ilyenekre kérne pénzt, nem is adnék neki, mondanám neki, hogy ő így is szép. Ha meg ennek ellenére ezekre költ, akkor mégsem nekem akar tetszeni. Aki meg csak ezektől szép, annak úgyis mindegy...:D
2015. aug. 22. 13:31
 72/133 anonim ***** válasza:
70%
A 30-as és 40-es korosztályból senki nem fog hasonló korú levetett kapcákra fanyalodni. Ha Justin Bieber pofija van az ipsének akkor azért nem, ha tele van lével akkor szintén nincs rászorulva, hogy a tejeszacskóhoz hasonló csöcsökkel szarakodjon, mikor kap friss, betonkemény ciciket is. Aki pedig le van csövesedve ennyi idősen az répázgat otthon a bojlertestű disznó mellett, esetleg néhanapján eljár megkefélni egy 18 éves prostit. A magyar nők alapból riherongyok, vagy elmennek prostinak (itthon, esetleg külföldön), vagy keféltetik magukat buli után a dögös arcú srácokkal. Mindenkinek van olyan haverja, aki igazán belevaló, macsó pofival született, az én hasonló ismerőseimnek párhuzamosan 3 vagy 4 riherongyuk van, akik általában tudnak egymásról, nem zavarja őket, hogy ugyanaz a farok bevallottan még rajtuk kívül is több lukban jár minden nap. Így az átlagos pofiknak nem jut suna 20 évesen. Csakhogy, ha az átlagos pofi 30-35 évesen mondjuk tele van pénzzel, mert a fölösleges, lukak utáni koslatás helyett felépített egy komoly egzisztenciát, akkor nem fogja a 30-35 éves varangyokat eltartani, akik persze ilyenkor már próbálják behízelegni magukat, adott esetben akár fattyúkkal és némi hitellel megfűszerezve. Én sem tudok förtelmes undor nélkül rájuk nézni, így lazán elmegyek megketyinteni egy modellprostit, miközben lakást bérelek egy 20 éves, feszes, párductestű fősulis cafkának, fizetem a bulizását és kap néhány göncöt, cserébe ha felhívom, hogy este meglátogatom, akkor frissen borotvált, forró, lüktető muffal várja, hogy kielégíthessen (kivéve ha otthon van vidéken a szüleinél kb. minden második hétvégén).
2015. aug. 22. 13:39
 73/133 anonim ***** válasza:
63%
Ez pontosan így van ahogy az utolsó leírta. Minden szava igazság.
2015. aug. 22. 13:43
 74/133 anonim ***** válasza:
83%
Na tessék a 72-es is megerősítette, hogy bizony sok a riherongy kis országunkban. Ezek a nők inkább megkeféltetik magukat idegenekkel pénzért, anyagi támogatásért de egy gyárban nem húznának le 8-12 órát.
2015. aug. 22. 14:10
 75/133 anonim ***** válasza:
69%

Jesszusom, kész cirkusz, ami itt folyik.

Egyeseket nagyon elragadott a hév.

Most komolyan fiúk/férfiak, van olyan dolog, ami nektek megfelel és nem találtok benne kivetnivalót?! Mármint ami nővel kapcsolatos..

Sokan álomvilágban élnek és azt hiszik egy nő csak akkor számít "normálisnak", ha az első nekifutásra összejön velük, függetlenül attól, hogy bejön-e neki a hapsi vagy sem. Ha másképp cselekszik, akkor felszínes. Azta, micsoda elméletek.

"A magyar nők alapból riherongyok"

Nana, azért óvatosan a szavakkal, mert súlyuk van. Megint csak általánosítás, mily meglepő.. Mi az, hogy alapból riherongyok? És akkor az ilyen csodálkozik, ha egyedül marad? Mikor csípőből írja a gyűlöletbeszédet és leriherongyozza az összes nőt? Gratulálok. Vannak, akik azok, ez tény. De az, hogy az összes, az azért nagyon erős túlzás.

1. Ha egy nő visszautasít egy pasit, mert nem jön be neki, nem vonzódik hozzá, véleménye szerint ronda, akkor kapásból ugatnak rá, hogy felszínes. Ellenben a férfiak sem jönnek ám össze ronda nővel. Kérdem én, ha a pasik nyugodt szívvel utasíthatnak vissza ronda lányt, olyat akihez kicsit sem vonzódnak, akkor a nők miért nem? Hmm? A nőket ezért meg kell kövezni és mindenféle undorító jelzővel felcímkézni?

Ja és mielőtt nekem ugranátok, mindenkinek mást jelent a szép, az átlagos, a ronda. Relatív. Lehet, hogy ami neked átlagos az a másiknak átlag alatti. Ez van, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz. Hál istennek.

2. Ha egy nő elvárja, hogy a pasi rendelkezzen munkával és lehetőleg legyen saját egzisztenciája, akkor már is anyagias. Kérdem én, ha a nő dolgozik és keress havi X ezer forintot, miért ne választhatna olyan férfit, aki ezt a szintet hozni tudja, anélkül hogy le pénzéhes r*ibiznétek?

3. Ha egy nőt átver a pasija, kihasználja, megcsalja, miegyéb, abból egyenesen következik, hogy a NŐ hibája. Hogy mi van?? Most komolyan. Ugyanis pontosan ezt írta itt valaki, de nem csak ennél a kérdésnél, rengetegszer olvastam már itt ilyet. Rögtön az a válasz, hogy te választottad, neked kellett, így jártál. Könyörgöm, miért kell ezért is a nőt okolni? Tegyük fel 1 éves kapcsolat, a pasi megcsalja a nőt, erre a nő a hibás, mert sz*arul választott? Tudtommal senki nem gondolatolvasó és nem tudhatja előre, hogy a szeretett pasi mikor fogja eldobni egy másikért, vagy mikor fogja megcsalni vagy kihasználni vagy átverni vagy stb. De nyilván addig kell forgatni a dolgot, amíg ki nem hozzuk magunkat ártatlannak, a másikat meg hibásnak.

Ebből is az jön le, hogy szerintetek a nők a leghelyesebb, izmos macsót választották, akik szerény kis véleményetek szerint csak is bunkó tahók lehetnek, így hát megérdemli, ha esetleg a fickó átveri. Logikus. Vagyis nem, kicsit sem.

4. Nem értem honnan a jó fenéből veszik itt egyesek, hogy minden nőre legalább 20-30-40 pasas nyomul/udvarol, akár egyszerre is (wtf?), naponta többen is rájuk írnak itt meg ott, és nekik csak válogatniuk kell, anélkül, hogy speciel a kisujjukat megmozdítanák. Nagyon el vagytok tájolva. Közel nem úgy működik a dolog, mint ahogy ti azt a kis fejecskétekben elképzelitek.

Csak azért, mert nőből vagyunk, nem jár alanyi jogon a pasi. És nem, nem azzal jövünk össze, akivel csak akarunk, mert b*aszhatjuk, ha nekünk AZ a férfi tetszik, ha egyszer mi nem tetszünk neki. Ez az egyik. A másik, hogy FB-n meg itt, ahol gyakrabban előfordul, hogy ránk írnak, általában "Szia, dugunk?", "Szia, nagyon tetszel, járunk?", "Szia cica, van gazdád?" stílusú üzenetek jönnek. Most őszintén, ennek kéne örülnünk? Ettől még egy 5 éves kisfiú is jobban udvarol/ismerkedik. Szánalom.

5. Ha egy nő itt feltesz egy kérdést, hogy miért nem talál egy normális srácot, a fejem rá, hogy az első 3 válaszban ott fog virítani, hogy: "Nem a legizmosabb, leghelyesebb alfahímeknél kellett volna próbálkozni".

Például, csak nektek: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Mekkora meglepetés, hogy már rögtön a legelső komment is ez: "Legyél kevésbé válogatós, és ne csak a tökéletes külsejű alfahímeket vedd észre!"

A csaj egy árva szót nem mondott arról, hogy milyen pasiknál próbálkozott, hogy mik az elvárásai, jóformán lószart nem tudnak róla, mégis azonnal támadják. És a legnevetségesebb az egészben, hogy az ilyenek még csodálkoznak is, hogy nincs barátnőjük. Őszintén, van olyan nő, aki képes tolerálni az ilyen tahókat, akik minden nőt szidnak és akik ismeretlenül alkotnak véleményt a másikról?

Na persze, ha egy srác tesz fel ilyen kérdést, hogy miért nem talál normális lányt, akkor rögtön jönnek a "bajtársak", akik nagy bőszen egyetértenek, sajnálják szegény kérdezőt, aztán elkezdik hibáztatni ezért is a nőket és a végén megint telegyűlölködik az egész kérdést. Bravo.

6. Ha egy nő "ellenszegül" és leírja, hogy neki nem az a legeslegfontosabb tényező, hogy a pasi izmos legyen, nem érdekli a pénze és nem csak a tökéletes arcú, címlap fiúk jönnek be, akkor 1: le lesz pontozva 0-ra (mint ahogy majd én is)

2: el lesz hordva mindenféle hazug, tipikus, képmutató hülye libának.

Igen, ezt csinálja itt 10-ből 8 srác minimum. Rögtön hazugnak titulálnak. Aki nincs veled, az ellened van alapon rögtön letámadják, egyik utálkozó után jön a másik, és szétcincálják szerencsétlent.

El kéne tudni fogadni mások véleményét is. Csak erre sokan képtelenek.

7. Sok itteni srác adja elő, hogy ő mennyire, de mennyire rendes, normális, ő csak egy megértő, szerető, nem anyagias, nem felszínes nőre vágyik, majd rá 10 percre egy másik kérdésnél zsírdisznózza a kövér nőket, vagy közli, hogy neki csak C-s kosártól jöhetnek szóba a nők, vagy panaszkodik, hogy az átlag hapsiknak, mint ő is nem jut nő vagy ha igen, akkor csak ronda és/vagy kövér. Vagy épp azt taglalja, hogy ő bizony nem fog házimunkát végezni, mert az a nő dolga, ja de amúgy miért nincs barátnőm? :D Ész megáll, komolyan.

8. Azt hiszitek a nőknek halál egyszerű dolguk van, őket soha nem utasítják vissza, őket soha nem alázzák meg, őket soha nem verik át, soha nem használják ki ésatöbbi, ésatöbbi. Hát mondok egy nagyon meglepő dolgot: EZ NEM ÍGY VAN.

Azt hiszem ennyi, na hajrá, lehet lepontozni, mást úgy se tudnak sokan, ha már az igazság fáj, akkor pontozzuk le a francba!! :)

2015. aug. 22. 15:38
 76/133 anonim ***** válasza:
33%
huuu de kis amazon vagy! :D fáj az igazság? mami? látom erősen sexy hiányos vagy :D
2015. aug. 22. 15:43
 77/133 anonim ***** válasza:
70%

Mégis miért fájna az igazság? Miféle igazság? A ti állítólagos igazatok, amit minden nőre megállás nélkül rá akartok húzni? :) Az csöppet sem fáj, mert tudom, hogy nem így van.

A szexuális életemet pedig szerintem hagyd meg nekem, pontosan tudom mikor mire van szükséges, szexre perpill nem. Húhha, vajon miért nem? :D Mert talán nincs hiányom, sok hőzöngővel ellentétben? :D

#77: Saját szegénységi bizonyítványod ez a fajta minősíthetetlen megnyilvánulás. A hozzá hasonlók azok, akiket 1 percig nem sajnálok, ha egyedül marad, mert az ilyen jobbat nem érdemel.

Ahelyett, hogy egyesek a sok üres fröcsögés helyett elgondolkodnának, hogy tán nem csak a nőkben van a hiba, még lehet össze is jönne egy csaj, de ha jobb szerettek itt toporzékolni ám legyen.

2015. aug. 22. 15:50
 78/133 anonim ***** válasza:
75%

De csak a 2-es hülyeségedre reagálva:

"2. Ha egy nő elvárja, hogy a pasi rendelkezzen munkával és lehetőleg legyen saját egzisztenciája, akkor már is anyagias. Kérdem én, ha a nő dolgozik és keress havi X ezer forintot, miért ne választhatna olyan férfit, aki ezt a szintet hozni tudja, anélkül hogy le pénzéhes r*ibiznétek?"

Na ez a tipikus női kiforgatás, ilyet soha, sehol egy pasi sem mondott vagy írt, legalábbis én ilyet nem olvastam, hogy ha a nő dolgozik meg a pasi is, kb. ugyanannyit keresve, akkor le-pénzéhes ri..bancozták volna a nőt.

Olvass már vissza csak ennél a kérdésnél is, mit írt egy tyúk, hogy pénz kell a pasitól, ha azt akarja, hogy csinos legyen a barátnője! Vagy más esetekben, amikor a nő otthon van és nem dolgozik, és a pasija tartja el. De ha mutatsz ilyet vagy linkelsz ilyen választ, megkövetem magam és a lábaid elé borulok!

Kb a többi pontotd is ugyanilyen kiforgatós, szép próbálkozás volt, de hiába...:D

2015. aug. 22. 15:51
 79/133 anonim ***** válasza:
69%
75 az szép okos inteligens ápolt "nő" és ezek a szemét férfiak nem veszik őt észre azért vágja itt nap mint nap a hisztit
2015. aug. 22. 15:51
 80/133 anonim ***** válasza:
70%

#79: Jajj one man, már megint itt vagy? :D Kezdtem örülni, hogy megszabadultunk a magasröptű hozzáböfögéseidtől. A stílus, meg az hogy megint csak idézőjelbe rakod "nő"-t... Hányszor kell innen téged kivágni a jó francba, hogy rágyere a kutya nem kíváncsi a baromságaidra.

Ha még normálisan lehetne veled kommunikálni...

#78: Az, hogy te ilyet még nem láttál/nem hallottál, nem jelenti, hogy nincs is. A fene tudja már hogy mikor, de volt ilyen kérdés, ahol közölték, hogy anyagias a nő, azért mert elvárta volna, hogy a pasinak is legyen keresete.

Ez nem kiforgatás, ezek a saját tapasztalatok, amiket innen és a nagy világból szereztem/szereztünk.

De nyilván rögtön gondoltam, hogy úgyis találni fogtok rajta valamit, amibe beleköthettek és amivel magatokat tisztára moshatjátok, minket pedig ismét szarnak állíthattok be :D Meg is lepődtem volna, ha nem ez lesz belőle. Kár belétek a szó.

2015. aug. 22. 15:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!