Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek! Normális, hogy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Normális, hogy 20 évesen negyvenes csávókkal kell versengenem a korombeli nőkért?

Figyelt kérdés
A környezetemben egyre inkább azt veszem észre, hogy a korombeli vagy a nálam fiatalabb lányok a 30as 40es hapsikhoz vonzódnak. Számomra ez brutálisan felháborító! Basszus nem igaz, hogy nem tud elmenni egy 18 éves lány anélkül melózni valahova diákmunka gyanánt, hogy ne hajtson rá egy családos ember. Pedig sajnos egyre inkább ezt tapasztalom. Ilyenkor jön a lányoktól a szöveg, hogy "Hát a mai szerencsétlen, lányos, b*zi fiúkák mellett nem is csoda, hogy negyvenes férfit keresnek". A lóf....! Elhihetitek lányok, hogy rengeteg épelméjű, férfias, nem csúnya, jó humorú és kedves korotokbeli srác van. Ha a sz*rban keresgéltek és a TV-ben látott ideákat kergetitek akkor ne csodálkozzatok, hogy ilyet sosem fogtok találni! De gondoljatok bele! Akkor nekünk mi marad? Tényleg egy 40 éves férfi egzisztenciájával kell harcba szállnunk? Tényleg egy kopaszodó, potencia és prosztata problémákkal küszködő férfit kell vetélytársamnak tekintenem? Mi marad így nekünk? Én is kezdjek 30-40 éves nők után kajtatni? vagy inkább nézzek körül a 14 éves korosztályban?
2015. aug. 22. 09:13
 81/133 anonim ***** válasza:
90%
A szexuális életemet pedig szerintem hagyd meg nekem, pontosan tudom mikor mire van szükséges, szexre perpill nem. Húhha, vajon miért nem? :D Mert talán nincs hiányom, sok hőzöngővel ellentétben? mondom én hogy f@rok hiányod van azért itt vezeted le a feszültségedet :D
2015. aug. 22. 15:58
 82/133 anonim ***** válasza:
70%

#81: Szarok rá, hogy mit gondolsz, én tudom, hogy nem így van, aztán te vergődj nyugodtan.

Ja nem mellesleg, akkor ilyen alapon neked is erősen punci hiányod van, nemde? Jó néhány itteni sráccal együtt.. Kár.

2015. aug. 22. 16:00
 83/133 anonim ***** válasza:
75%

"A fene tudja már hogy mikor, de volt ilyen kérdés, ahol közölték, hogy anyagias a nő, azért mert elvárta volna, hogy a pasinak is legyen keresete."

:DDD Na bebuktad, tudtam én, hogy "légbölkapott" saját fantáziás hülyeséged, soha senki nem írt ilyet! Pláne ha gyakori lenne, tuti tudnál linkelni hasonló kérdésekből ilyet! De mégha egyet is találnál, arra se mondhatnánk rá, hogy általános jelenség! De mivel nem tudsz még egyet se---beszoptad! Na így ferdítenek a nők, és próbálnak hazudozni, hogy magukat jobb színben tüntessék fel! :D

2015. aug. 22. 16:04
 84/133 anonim ***** válasza:
29%
a "nőkben" gyárilag van kódolva a hazudozás
2015. aug. 22. 16:09
 85/133 anonim ***** válasza:
19%

#83: Akkor most örülsz magadnak? Engedelmeddel, nem fogok nekiállni és a több ezer kérdés közül előkeresni, hogy melyik volt az, ahol ilyet írtak. Szemernyit sem hat meg, hogy te nem hiszed el, attól még ez így volt. Próbálkozz még egy kicsit, szidd csak a nőket, hogy ferdítenek és hazudnak, de szigorúan csak úgy, hogy általánosítasz, anélkül nem is lenne kerek a mondandód. Hajrá!

Amúgy miért csak ezen az egy dolgon akadsz fent? A többi pontban is van bőven olyan, ami nem ferdítés, csak gondolom ott már te is érzed, hogy nem tudsz belekötni..

2015. aug. 22. 16:09
 86/133 anonim ***** válasza:
75%
85 köszönjük az érvekkel tapasztalatokkal alá támasztott kommentjeidet :D
2015. aug. 22. 16:15
 87/133 anonim ***** válasza:
19%

#86: Én is köszönöm a nulla darab érvedet. :)

(tudod a másik fikázása még nem számít érvnek)

Elvileg mindenki a tapasztalatit osztja meg, azt amit ő átélt/látott. Akkor miért csak bizonyos személyek tapasztalata mérvadó és hihető? Áhh, inkább ne is válaszolj.

2015. aug. 22. 16:17
 88/133 anonim ***** válasza:
89%

Én egy 20 éves lány vagyok, de nem nagyon tudnám elképzelni az életem egy olyan férfival, aki 26 év feletti. Egyszerűen azért, mert úgy gondolom, hogy az e kor feletti férfiak más életszakaszban járnak. Nem szimpatitálok olyan férfiakkal, aki a saját kora beli nőket megvetik, túlkorosnak titulálják, és a tinilányokat hajhásszák, mert nálam ez két alternatívát vet fel, vagy azt, hogy a nőnek a testét használja, és státusszimbólumként henceg a friss pipihusival vagy pedig megrekedt egy korábbi életszakaszban. Sem a nők tárgyként való használatát, se az éretlenséget nem tartom erénynek. Persze vannak kivételek, akik tényleg szerelembe estek, de szerintem ez ritka jelenség.

Viszont azt be kell vallanom, hogy idősebb férfiaktól sokkal határozottabb visszajelzéseket kapok és a fiatal fiúk, akik még csak a szárnyaikat próbálhatják csajozás terén, sokkal bátortalanabbul, bizonytalanabbul, kevésbé egyenesen közelítenek felém, ami szerintem normális. Ellenben ha apámat meglátogatom és ott a baráti társasága a fele csapat már fél órán belül megjegyzést tesz arra, hogy milyen csinos lány vagyok, apám nem győz rájuk szólni.

2015. aug. 22. 16:18
 89/133 anonim ***** válasza:
91%

"nem fogok nekiállni és a több ezer kérdés közül előkeresni, hogy melyik volt az, ahol ilyet írtak"

Tehát olvastál EGY ilyen választ (amit persze azt az egyet se hiszem), és ezt beírtad az általános megállapításaid közé 2-es pontnak, hogy a pasik így gondolkodnak a nőkről! :DDD

Köszönjük Emese, balra el! :D

2015. aug. 22. 16:18
 90/133 anonim ***** válasza:
42%
még azt se tudja hogy kell itt kérdést keresni de kis buta :D és még ő osztja itt az észt :D
2015. aug. 22. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!