Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! Normális, hogy 20 évesen negyvenes csávókkal kell versengenem a korombeli nőkért?
@25
Most ezzel arra akartál utalni, hogy minden ember, aki járművet vezet (főleg, ha nagy járműről van szó), az egy igénytelen, mosdatlan gyökér, vagy csak úgy általánosságban vett irónia lett volna? :D
Arra az abszurd, álszent hülyeségre akartam reflektálni, amit az itteni nők hordanak össze állandóan, miszerint "a külső és a munka lényegtelen, a lényeg a szeretet és a belső értékek", tehát e logika szerint egy 150 centis ganéhordó, aki egy disznóólban lakik is kelendő számukra, ha az említett szarlapátoló törpe valóban szereti őket, mégis a legtöbb trágyahordó valahogy egyedül van és mégsem annyira kívánatosak, mint ahogy a fentebb említett logika szerint kellene lenniük.
40,
"Rendben, szóval ha egy gyereket megvernek minden nap, lépten-nyomon megalázzák, mire ő egy nap bemegy az iskolába egy géppuskával és szanaszét lő mindenkit, akkor az nyilván csakis egyedül az ő hibája, a környezete nem tehet semmiről, oké."
Nem egészen, de ha már cselekvőképes korú (és mondjuk nem stohlbuci), olyan életfogytiglant fog kapni, mint a ház.
"Félreértés ne essék, nem a bunkókat akarom mosdatni, csupán rá szeretnék mutatni arra, hogy kik miatt bunkók. Ha én most bedrogoználak téged és a kezedbe nyomnék egy golfütőt, akkor Julis néni betörött feje a te hibád lenne és egy cseppet se az enyém a te logikád mentén."
Nem. De nehogy már a pártalálási nehézségek, visszautasítások egyenlőek legyenek azzal, hogy fullra bedrogoznak valakit, vagy minden nap péppé verik. Az előbbiek hétköznapi emberek hétköznapi nehézségei.
"Tudom, számotokra nehéz a racionális logika alkalmazása, de kérlek, legalább egy kicsit erőltessétek meg a buksitokat, mert pontosan ezért tartunk ott ahol."
De magas a lova, hallja kend! Egyébként logika forevör, ebben egyetértünk - kár, hogy te gondolkodásod hiába próbál a logikán alapulni, semmit sem érsz vele, mert a példáid, analógiáid minden határon túl elvetik a sulykot, az arányérzéked teljes csőd, lásd fentebb.
Mellesleg kikre gondolsz, amikor azt írod, "számotokra"?
Látom kár példázatokat használnom, mert úgyse értitek meg, mellesleg a "számotokra" alatt pontosan a hozzád hasonlóakra gondoltam, akik képtelenek érzékelni a párhuzamot. De semmi gond, a kutyákra se haragszanak, amiért a szőnyegre piszkítanak, hisz elvégre csak kutyák, senki nem várja el tőlük, hogy használják a toalettet,
A kedvedért lebontom neked könnyen elrágható faltokra a golfütős példát. Szóval ha az én közbenjárásom miatt alakul ki valakinél olyan attitűd, amivel árt másoknak, akkor az általa okozott kár részben az én hibám is. Eddig oké, vagy rajzoljam is le? Oké, folytatom. Az itteniek, akik csípőből alázzák a nőket valóban címeres bunkók, ez nem vitás, azonban kár elsiklani azon tény felett, hogy kik miatt alakult ki ez a viselkedés. És itt jön be a számodra és hozzád hasonlóaknak értelmezhetetlen ok-okozati összefüggés, miszerint mind az elkövető, mint a felbujtó egyaránt bűnös.
Ennél egyszerűbben nem tudom leírni, de ha szeretnéd, akkor elmutogatom neked kesztyűbábokkal, hátha úgy felfogod.
43-as.
Mi akik leírjuk ide a problémát amit látunk,mi is ugyanolyan hétköznapi emberek vagyunk képzeld el...
És nem csak fizikailag lehet bántani valakit,hanem lelkileg sokkal inkább,és azt én például sok éven keresztül mindennap nem is egyszer kaptam,lelkileg bántottak,megaláztak,kinevettek...
Igen a lányok is,sőt tőlük még többet kaptam ilyen szempontból...
Nagyon tetszett anno egy csaj abban a suliban,és én is tetszettem neki,lehetett látni rajta.Ha léptem felé,akkor viszonozta.
Majd elkezdtek a "kedves" emberek körülöttem terjeszteni rólam mindenféle ostobaságot,és ezért a lány aztán már rám se nézett,nem is beszélt többet velem stb.
De az utcán is hányszor volt olyan vagy a buszon is,hogy lányok jöttek szembe és az arcomba röhögtek,mert épp nem helyesnek születtem,és hát akkor már milyen nyomorék lehetek csak,ugye?
Nos ennyit erről...
24/F
Kedves 45-ös!
Félreértettél. Kedvelem én is a kevés pénzből megvalósítható programokat, nem hiszem hogy többet kirándultál vagy bicikliztél mint én :)
De ezekre egyedül megyek.
Sajnos a lányok sablonokban gondolkodnak, ha szeretnék valamit tőlük, a wellness marad mint "csábító" program.
39/F
44, rajzold is le, vagy hozd a kesztyűbábokat.
A gondolatmeneted teljesen világos és oké.
Az alkalmazási terület nem oké. A gyűlölet kialakulása nem egy szimpla ok-okozati folyamat.
A te logikáddal a legelvetemültebb, milliókat halálba küldő diktátorokat is tökéletesen fel lehetne menteni.
A te logikáddal mindent vissza lehetne vezetni mások viselkedésére és a gyerekkori környezetre, mások viselkedését megint másokéra és az ő gyerekkori környezetükre, és szépen Ádámig-Éváig vissza lehetne menni, hogy ki a felelős.
Túrót. A döntéseiért felnőtt ember maga felel. Maradjunk a témánál, ha kiböffent valaki egy bunkó megjegyzést, az nem más hibája lesz, legfeljebb enyhítő körülmények lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!