Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek! Normális, hogy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Normális, hogy 20 évesen negyvenes csávókkal kell versengenem a korombeli nőkért?

Figyelt kérdés
A környezetemben egyre inkább azt veszem észre, hogy a korombeli vagy a nálam fiatalabb lányok a 30as 40es hapsikhoz vonzódnak. Számomra ez brutálisan felháborító! Basszus nem igaz, hogy nem tud elmenni egy 18 éves lány anélkül melózni valahova diákmunka gyanánt, hogy ne hajtson rá egy családos ember. Pedig sajnos egyre inkább ezt tapasztalom. Ilyenkor jön a lányoktól a szöveg, hogy "Hát a mai szerencsétlen, lányos, b*zi fiúkák mellett nem is csoda, hogy negyvenes férfit keresnek". A lóf....! Elhihetitek lányok, hogy rengeteg épelméjű, férfias, nem csúnya, jó humorú és kedves korotokbeli srác van. Ha a sz*rban keresgéltek és a TV-ben látott ideákat kergetitek akkor ne csodálkozzatok, hogy ilyet sosem fogtok találni! De gondoljatok bele! Akkor nekünk mi marad? Tényleg egy 40 éves férfi egzisztenciájával kell harcba szállnunk? Tényleg egy kopaszodó, potencia és prosztata problémákkal küszködő férfit kell vetélytársamnak tekintenem? Mi marad így nekünk? Én is kezdjek 30-40 éves nők után kajtatni? vagy inkább nézzek körül a 14 éves korosztályban?
2015. aug. 22. 09:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/133 anonim ***** válasza:
0%

Azt pedig nem vesszük be, hogy van barátnőd (16-os válasz).

Ha valóban lenne, a kiírásbeli kérdéseket közel sem így tetted volna fel:

"Tényleg egy kopaszodó, potencia és prosztata problémákkal küszködő férfit kell vetélytársamnak tekintenem? Mi marad így nekünk? Én is kezdjek 30-40 éves nők után kajtatni? vagy inkább nézzek körül a 14 éves korosztályban?"

2015. aug. 22. 10:42
 32/133 A kérdező kommentje:

10:39

Pedig szerintem van olyan, hogy tipikus magyar mentalitás. És ez nem troll duma. Ide tartozik a dögöljön meg a szomszéd tehene meg az ehhez hasonlók...

10:40

Pedig hidd el rengeteg ilyen van! Nem tudom, hogy nem veszed észre őket.

2015. aug. 22. 10:43
 33/133 A kérdező kommentje:
10:42 Valóban olyan a kérdés így vissza tekintve... Feltételesen írtam a kérdés végét. Viszont szerencsére van barátnőm, nem vagyok annyira szerencsétlen, hogy ilyet kelljen hazudnom. Ha nem lenne még jobban ki lennék akadva ezen a problémán.
2015. aug. 22. 10:45
 34/133 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem jól tükrözi, hogy alig van a mai magyar társadalomban normális 30-as, 40-es férfi, egy felnőtt ember nem kezd kislánnyal. Szánalom. Nem is a tiniket ítélem el, hiszen kinek ne tetszett volna apja korú férfi, vagy pasiknál fordítva, anyja korú nő plátóiak, a gond ott kezdődik, ha ezzel egy felnőtt visszaél. Nagy gondok vannak a mai magyar társadalomban.
 35/133 anonim ***** válasza:
0%
32, hát persze, hogy vannak, de egyik sem itt rinyál és fikáz, hanem a kedves barátnőjével tölti a hosszú hétvégét, vagy ha épp szingli, akkor is valami épületesebb tevékenységet folytat, mint az asztalverő önsajnálat és mások utálata.
 36/133 anonim ***** válasza:
84%
Vannak problemak, amiket sokan nem mernek kimondani, mert azt remelik, igy majd pinat kapnak. A kerdezo ki merte mondani, amiben igaza is van. :) Teljes mertekben megertelek, jol vazoltad fel a helyzetet.
2015. aug. 22. 10:46
 37/133 anonim ***** válasza:
41%
Igen, sokszor vállalhatatlan az itteniek véleménye a nőkről, de had tegyem már fel azt a költői kérdést, hogy mégis kik miatt ekkora bunkók ők? Kik alázták nyomorulttá őket? Csak ennyit akartam hozzáfűzni a témához, kérlek mihamarabb pontozzatok le és még véletlenül se legyen racionális ellenvéleményetek. Danke....
2015. aug. 22. 10:53
 38/133 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki a saját bunkóságáért felel, utolsó.
2015. aug. 22. 10:54
 39/133 anonim ***** válasza:
97%
A megragadt 90es iq számmal rendelkező egyedek csinálják ezt. Mit vársz? Nem egy helyen dolgoztam, ahol úgy nézik a lányokat mintha évek óta nem láttak volna nőt, de még azok az emberek is akik családosak, vagy barátnőjük van. Tiszta égés ezekkel az emberekkel együtt melózni. "Nézd milyen jó bige?", "Nézd az pont téged nézett!" stb.. Ez megy 8 órán keresztül! Az utcán meg fülüket farkukat behúzzák, mintha kicserélődtek volna. Pedig arra is mennek fura hosszúhajú szerzetek vaginával! Idióta vadbarmok!
2015. aug. 22. 10:58
 40/133 anonim ***** válasza:
87%

Rendben, szóval ha egy gyereket megvernek minden nap, lépten-nyomon megalázzák, mire ő egy nap bemegy az iskolába egy géppuskával és szanaszét lő mindenkit, akkor az nyilván csakis egyedül az ő hibája, a környezete nem tehet semmiről, oké.

Félreértés ne essék, nem a bunkókat akarom mosdatni, csupán rá szeretnék mutatni arra, hogy kik miatt bunkók. Ha én most bedrogoználak téged és a kezedbe nyomnék egy golfütőt, akkor Julis néni betörött feje a te hibád lenne és egy cseppet se az enyém a te logikád mentén. Tudom, számotokra nehéz a racionális logika alkalmazása, de kérlek, legalább egy kicsit erőltessétek meg a buksitokat, mert pontosan ezért tartunk ott ahol.

2015. aug. 22. 11:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!