Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek! Normális, hogy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Normális, hogy 20 évesen negyvenes csávókkal kell versengenem a korombeli nőkért?

Figyelt kérdés
A környezetemben egyre inkább azt veszem észre, hogy a korombeli vagy a nálam fiatalabb lányok a 30as 40es hapsikhoz vonzódnak. Számomra ez brutálisan felháborító! Basszus nem igaz, hogy nem tud elmenni egy 18 éves lány anélkül melózni valahova diákmunka gyanánt, hogy ne hajtson rá egy családos ember. Pedig sajnos egyre inkább ezt tapasztalom. Ilyenkor jön a lányoktól a szöveg, hogy "Hát a mai szerencsétlen, lányos, b*zi fiúkák mellett nem is csoda, hogy negyvenes férfit keresnek". A lóf....! Elhihetitek lányok, hogy rengeteg épelméjű, férfias, nem csúnya, jó humorú és kedves korotokbeli srác van. Ha a sz*rban keresgéltek és a TV-ben látott ideákat kergetitek akkor ne csodálkozzatok, hogy ilyet sosem fogtok találni! De gondoljatok bele! Akkor nekünk mi marad? Tényleg egy 40 éves férfi egzisztenciájával kell harcba szállnunk? Tényleg egy kopaszodó, potencia és prosztata problémákkal küszködő férfit kell vetélytársamnak tekintenem? Mi marad így nekünk? Én is kezdjek 30-40 éves nők után kajtatni? vagy inkább nézzek körül a 14 éves korosztályban?
2015. aug. 22. 09:13
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/133 anonim ***** válasza:
75%
Kedves 48-as!Látod, ezzel van nekem problémám, hogy ha elakarsz érni valamit a nőknél,akkor alaphangon a wellness jöhet szóba. Nem akarom a kedves hölgyeket megsérteni, de akik ennyire a pénzre, egzisztenciára mennek, azok a szememben ugyan olyan prostik, mint akik hirdetik magukat 10-20 ezer Ft/óráért. "Van pénzed, biztosítod számomra az anyagi jólétet? Megdughatsz." Tisztelet a kivételnek!
2015. aug. 22. 11:55
 52/133 anonim ***** válasza:
54%
Nézd meg, elk.rtam a délelőttömet azzal, hogy itt vitázok. Készülj fel, hogy ez a te hibád lesz. :)
2015. aug. 22. 11:56
 53/133 anonim ***** válasza:
60%

Az a nagy helyzet, hogy mindenki azzal jön össze, akivel akar, ha az épp 20 éves, akkor annyi, ha épp 30 vagy 40, akkor meg annyi. Ha valakinek jobban bejönnek az idősebb pasik, hát szíve-joga, nem értem miért kell ezen problémázni.

Állíthatod kedves Kérdező itt nyugodt szívvel és leírhatod még vagy 15-ször, hogy vannak normálisan öltözködő+nornálisan kinéző, ergo nem 'páwa' stílusú fiúk, amíg az utcán 10-ből 11 srác ilyen.. Lehet, hogy túloztam, de szerintem egyszer én is megengedhetem magamnak. Viccen kívül, egyszerűen mindenütt a rózsaszín trikós, extraszűk nadrágos, ecsethajú díszb*zikat látom. Szűkebb a nadrág rajtuk, mint rajtam. Gyomorforgató. Vagy a másik, mikor már nagyon 'swag&yolo' az illető és a nadrág lábaköze majdhogynem a földet súrolja, hozzá szűk póló + valami Obey-es vagy Yolo feliratú sapka. Az is nagyon ""szexi"", mikor fel van nyírva a haja mindenhol, csak a feje tetején hagy némi hajat, amiből ilyen okádék kis kontyocskát csinál. Na jó, most megint kirázott a hideg. Bármerre megyek, bármerre nézek, mindenütt ilyen nyámnyila páwa srácok rohangálnak, nagyon-nagyon ritka, amikor látok egy normális felöltözött huszonévest.

Tavaly kezdtem a fősulit, azt hittem mivel több ezren vagyunk itt, majd csak lesz normális kinézetű srác, de tévednem kellett.. Nem szoktam állandóan a fiúkat lesni és megrögzötten hajkurászni őket, de akarva-akaratlanul is látom/láttam a felhozatalt. S-i-r-a-l-m-a-s! Sőt.. El vannak nőiesedve, rettenet. Amelyik srácra meg azt mondtam, hogy na ez normálisan néz ki, vagy már van valami férfi formája, nem meglepő módon barátnője volt.

Így egy idő után akarva-akaratlanul feltűntek nekem is az idősebb pasik, akik úgy voltak felöltözve, mint egy férfi és nem mint egy épp Kék Osztrigából szabadult homokvár vagy mint egy látens b*uzi.

Nem régiben bepróbálkozott nálam egy 41 éves férfi, (én 21 vagyok), de az első probléma, hogy felesége van, ergo felejtős, a második, hogy annak ellenére, hogy iszonyat jól néz ki (legalábbis nekem) és nagyon vonz, mégis csak 2x annyi idős, mint én. Jobban belegondolva végülis az ÉN életem, azt kezdek vele, amit akarok, de tudom, hogy a szüleim sokkot kapnának, ha pl benyögném, hogy 40 éves pasim van. És egyenlőre én se tudok mit kezdeni ezzel az idősebb pasi témával, de az biztos, hogyha elém raknának egy korombeli 'lazacsávót' és egy például 35-40 éves férfit, gond nélkül választanám az utóbbit.

Sok tévhittel ellentétben nem azért érdeklődöm az idősebb korosztály felől, mert nekik jobb esetben van saját egzisztenciájuk, nem a pénzük miatt meg a wellness miatt, hanem mert férfiasak, úgy is néznek ki és nagy eséllyel (de legalábbis sokkal nagyobb eséllyel, mint a korombeli páwák) éretten gondolkodnak. Lehet velük normálisan beszélni, komoly témákról stb.

Van anyuméknak pár barátjuk, akikkel gyakran találkozunk, most kiemelek kettőt. Mindakettő 38 éves és sokszor sokkal jobban el tudok velük beszélgetni, mint egy 21-22-23 éves sráccal. Nem kell félreérteni, szigorúan barátok, de számomra döbbenet mennyire ég és a föld.

Eljutottam már arra a szintre, hogy az utcán előbb akad meg a szemem egy 30+ pasin, mint egy huszonévesen. Ez van. És szerintem ez nem az én hibám.

Elhiszem én, hogy van kivétel, csak éppenséggel ritka, mint a fehér holló. Pont annyira tartom ritkának, mint itt GYK-n jó néhány nőellen kampányoló felhasználó a normális nőket..

Szóval én kicsit sem csodálkozom, ha a nők az idősebb pasikkal szemezgetnek. A 20 év korkülönbség mondjuk szerintem "kissé" sok, de ha Ők így jól érzik magukat és megfelel nekik, akkor hadd csinálják.

2015. aug. 22. 12:00
 54/133 anonim ***** válasza:
59%
Hitlert nem menti fel, hogy Alois Hitler gyepálta gyerekként, ezt egy szóval se írtam, csak gondolom annyira belém akartál kötni, hogy elfelejteted értelmezni a teljes szöveget. Nem azt írtam, hogy a bunkók ártatlan áldozatok, akiknek patyolat tiszta a kezük és a gonosz nők a ludasok, hanem azt, hogy azok is felelősek, akik a bunkókat bunkóvá tették. Ha a szóban forgó suttyókat mondjuk nem alázták volna porrá a múltban, akkor eleve nem is alakult volna ki bennük az a végtelen ellenszenv, ami miatt olyan hülyeségeket irkálnak, amiket az itteni kérdések alatt olvashatsz. Amerikában ugyan ez van a fegyvertörvényekkel, ha nem lennének olyan szabadosak, akkor nem jutna minden második félőrült olyan tárgyakhoz, amiket kifejezetten emberölésre találtak ki, ebben pedig az állam keze ugyan úgy benne van, mint azé a kreténé, aki elsüti a fegyvert.
2015. aug. 22. 12:02
 55/133 anonim ***** válasza:
80%

Ki mondta, hogy versengj?

Nem kötelező versenyezni. Lehet élni egyedül is!

Amúgy meg van elég nő a világon, válogatás lehetősége adott!

2015. aug. 22. 12:11
 56/133 anonim ***** válasza:
55%

47-es.

Igen,tudni kell viselni,csak a mértékét és időbeli lefolyását nem szabad figyelmen kívül hagyni egyáltalán,sőt az fontosabb mindennél.

Mert ha valaki kap mellette pozitívumokat is,úgy sokkal könnyebb elviselni,nem gondolod?De.

Én például pozitívumot soha nem kaptam nőktől visszafelé,tehát ha csak a negatív ér kizárólag,akkor azért kicsit másképpen érzi magát az ember.

Az időtartam sem mindegy,nálam egész életemben ez kísért végig ez a nők irányából,kinevettek,megaláztak.

Semmi,0 pozitívum.

Másoknak azért vannak sikerélményeik is,itt nálam nincsenek.

És ez a nem mindegy.

2015. aug. 22. 12:13
 57/133 anonim ***** válasza:
100%
reális akkor hogy miért van sok húszonéves srác tinikkel ! de igen is versengeni kell csak az a baj nem lehet
2015. aug. 22. 12:14
 58/133 anonim ***** válasza:
24%
Az 53-as válaszhoz hozzászólva: Ami igaz az igaz, némelyik fiatal srác úgy fel tud öltözködni, hogy csak lesek, hogy ez fiú, vagy lány, vagy micsoda. Sokszor látok én is ilyeneket, csak azt nem értem, hogy abban a golyó repesztő gatyában, hogy bírják ki egész nap? Nem baj, majd ha arra kerül ezeknél a sor, hogy gyereket csináljanak, nem hogy nem fognak tudni, de azt sem fogják tudni,hogy kezdjenek hozzá :). Azt is kezdem érteni, hogy az utcára kivezényelt közmunkásoknak miért van arra idejük, hogy szinte egész nap a járda szélén álldogáljanak és beszélgessenek, mert a lógó nadrágosok a nadrágjukkal szépen végig seprik a járdát. :)
2015. aug. 22. 12:27
 59/133 anonim ***** válasza:
16%

Olyan jo amikor azt irjatok, hogy a noknek csak a penz kell! Elgondolkodtatok mar hogy ha igy van, akkor vajon miert? Eloszor is, szogezzuk le, hogy nem minden nonek a penz kell es nem minden ffi szemet (es en le is irtam, hogy nem minden ffi-re igaz, de te csak altalanositasz a nok teren )

Gondoljatok csak vegig: szeretitek, ha egy nonek ki van szedve a szemoldoke, fazonra van vagva a haja, nem leragott csutak korme van, sima a laba, a honalja es a laba koze is? Na ha erre igen a valasz akkor elarulok egy titkot! A fodraszhoz, a gyantahoz es minden egyebhez PENZ kell! Csak nektek akarunk tetszeni, nem veszitek eszre? Csak nektek akarunk tetszeni hogy egy honap utan ne bujjatok agyba massal, amikor meglattok egy olyan not, aki kolt magara! Sajnos amikor felveszek egy mackonadragot, meg egy trikot, akkor nem kapok dicseretet, hogy huuu de csinos vagy kicsim! Ellenben ha felveszek egy szuk szoknyat egy melyebben dekoltalt bluzzal akkor jol esik ha megdicsernek, hogy csinos vagyok es megneznek. Es akkor megnez egy olyan pasi akinek parja van, a no ezt eszre veszi, fel, hogy nehogy megcsalja a parja es o is dragabb dolgokat kezd el hordani, hatha nem hagyja el a parja.... es igy megy szepen ez az ordogi kor.

Az meg mar megint mas dolog, h sajnos nem kerul ugyanannyiba egy kinai mackonaci, mint egy szep szoknya.

Miert nem arrol filozofaltok, hogy miert ilyen draga minden? Miert a noket kell piszkalni? Ti tokeletesek vagytok, ugye?

Aztan, feltunt mar, hogy azoknak is van csaladja akik mondjuk egy szippantos kocsin dolgoznak? Nem kell oket tisztelni egy ici picit sem, hisz azert dolgozik csupan, hogy te ne a .....-ban fetrengjel a baratnoddel, de azt vedd eszre, hogy nekik is vannak felesegeik es gyerekeik! Es az csak itt gyk-n van, hogy a noknek a belso szamit? Akkor valoszinuleg az osszes szippantos kocsin dolgozo ffi neje itt lehet, mert hogy a ffi-t szerettek meg, nem pedig a munkajat, az szent!!

Aztan en 20 evesen csitri volnek?

14 evesen meg kislanyok vagyunk, 20 evesen eretlen kis csitrik, 30 evesen gyerkoccel ajandekozunk meg, amitol akkora lettem mint egy hordo es le van strapalva a labam koze, 40 evesen meg mar oreg vagyok, mert mar 40.... na? Most akkor mikor is fogunk nektek megfelelni?

A penzre meg visszaterve. Legyunk egeszsegesek, ne legyen narancsborunk, vekonyak legyunk, ugye? Kepzeld, elarulom, hogy a csirkemell parolt zoldseggel minden nap vmivel dragabb kaja, eppen csak egy picivel, mint mondjuk a resztelt maj krumplival. Es akkor jon az hogy ne egyunk vagy ne annyit? Olyan sajnalatos, hogy 5 uveg sor utan mar ugy vagytok kepesek enni, hogy ramegy egy fel havi fizetes. (Es akinek ez nem inge, az ne vegye magara. Tudom, hogy nem minden pasi ilyen de ti is altalanositotok folyton!)

Es meg vmi: mi baj van a mai vilagban? Es foleg mi baj van a mai vilagban a nokkel?

Nem gondolkoztatok meg el azon, hogy manapsag mi baj van a pasikkal?

Regen osszejott egy par es 2 ev utan kepesek voltak osszehazasodni. Kepzeljetek en nem szeretnek 30 evesen vagy afelett anyuka lenni! En nemsokara ferjet es csaladot szeretnek! Ellenben a velem egyidos fiuk? Elszaladnak mar csak a hazassag gondolatatol is! Nem lehet veluk abrandozgatni, tervezgetni. Ha fel is merulne bennuk a csalad fogalma, akkor is jo melyen elnyomjak, mert hogy mit fognak szolni a haverok.

Kepesek vagytok egy 4 eves kapcsolatbol ugy kilepni, mintha sosem jelentett volna semmit (lattam mar nem egy ilyet) azzal az indokkal, hogy nem olyan mint regen. De hat persze hogy nem olyan! Senkivel sem lesz ugyanolyan 4 ev utan, mint 4 hetesen. Nem csak egy hazassagon, egy kapcsolaton is dolgozni kell!!

Regen a ferfiak kezdtek udvarolni egy csajnak es ok kertek meg a kezuket. Ma a nok ugyanugy elvarnak, hogy egy pasi kezdemenyezzen es a ffi kerje meg a kezuket! Es megteszik ezt? Most akkor a nok rontjak el ezt a mai vilagot?

Es regen is volt olyan, hogy egy 20 eves egy 40 evessel jart. Csak feltek felvallalni, mert huu mit szolnak.

Manapsag mar batrabbak. En is jol atragtam a dolgokat es most mar magasrol teszek ra, hogy ki mit mondd!! Mert SZERELMES vagyok!! Es BOLDOG!!

Visszaterve rad kedves kerdezo: nem tudom miert, de nekem tenyleg nem jott a kozelembe egy normalis se! Nem vagyok finnyas, nem vagyok nagyravagyo, egy tok egyszeru csaj vagyok, aki tenyleg csak arra vagyott, hogy szeressek, hogy viszontszerethessen vkit, hogy ne akarjak a masodik randin meghuzni es ne legyen az, hogy adj penzt cigire, meg hogy vegyel mar gumit, mert nekem nincs ra lovem. Nekem nem kell szuletesnapomra nagy ajandek! Nekem eleg egy csoki, csak legyen olyan amit szeretek! Emlekezzen ra, hogy milyet szeretek es emlekezzen arra is, hogy mikor van a szulinapom!

Ne csak arra emlekezzen, hogy mikor jon meg. Mert ugye azon a szombaton megis minek egyutt aludni, amikor megvan? Mit csinalnank? Elmegyek bulizni, mert ugyse lesz ma szex! Egy beszelgetes, egy osszebujas, egy kis romantika miert nem jo?

2015. aug. 22. 12:31
 60/133 anonim ***** válasza:
100%

"A fodraszhoz, a gyantahoz es minden egyebhez PENZ kell!"

---

Hát baz.meg akkor vedd meg magadnak a saját pénzeden!!! De ne azért gyere más össze egy gazdagabb tehetős pasival, hogy az ő pénzét költsd arra, hogy neki tetszél! Éérted? :DDD

2015. aug. 22. 12:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!