Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek! Normális, hogy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Normális, hogy 20 évesen negyvenes csávókkal kell versengenem a korombeli nőkért?

Figyelt kérdés
A környezetemben egyre inkább azt veszem észre, hogy a korombeli vagy a nálam fiatalabb lányok a 30as 40es hapsikhoz vonzódnak. Számomra ez brutálisan felháborító! Basszus nem igaz, hogy nem tud elmenni egy 18 éves lány anélkül melózni valahova diákmunka gyanánt, hogy ne hajtson rá egy családos ember. Pedig sajnos egyre inkább ezt tapasztalom. Ilyenkor jön a lányoktól a szöveg, hogy "Hát a mai szerencsétlen, lányos, b*zi fiúkák mellett nem is csoda, hogy negyvenes férfit keresnek". A lóf....! Elhihetitek lányok, hogy rengeteg épelméjű, férfias, nem csúnya, jó humorú és kedves korotokbeli srác van. Ha a sz*rban keresgéltek és a TV-ben látott ideákat kergetitek akkor ne csodálkozzatok, hogy ilyet sosem fogtok találni! De gondoljatok bele! Akkor nekünk mi marad? Tényleg egy 40 éves férfi egzisztenciájával kell harcba szállnunk? Tényleg egy kopaszodó, potencia és prosztata problémákkal küszködő férfit kell vetélytársamnak tekintenem? Mi marad így nekünk? Én is kezdjek 30-40 éves nők után kajtatni? vagy inkább nézzek körül a 14 éves korosztályban?
2015. aug. 22. 09:13
 91/133 anonim ***** válasza:
78%
DÁFÁK is going on reggel óta???
2015. aug. 22. 16:24
 92/133 anonim ***** válasza:
49%

#89: Mikor mondtam ilyet, hogy EGY darab ilyet olvastam? :D

De tessék, itt van egy hasonló, bár én nem erről beszéltem, de lényegtelen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__660..

Tessék, egyesek szerint, ha a nőnél elvárás az egzisztencia, akkor az annyit jelent, hogy bele akarja tenni a hátsóját a kényelembe, a semmittevéssel.

Szerencsére azért akad még olyan pasi, aki szerint nem ezt takarja az önálló egzisztencia.

Itt is akadnak bőven, akik néhány negatív tapasztalat miatt az ÖSSZES nőt lehordják, vagy tán az nem gond? Rögtön gondoltam. :D

2015. aug. 22. 16:35
 93/133 A kérdező kommentje:
Hát nem semmi, hogy milyen viták alakultak ki. Ez úton is üzenném az idiótának aki kérdőre vont, hogy nem e unom már ezt a kérdést hogy nagyon is nem és, hogy ő is láthatja, hogy mekkora lavinát indított a dolog...
2015. aug. 22. 16:40
 94/133 anonim ***** válasza:
90%
Hát ennek pont semmi köze ahhoz, amit te a 2-es pontban állítottál! Szóval keresgess még! (mármint hogy ha a nő is dolgozik meg a férfi is, hasonló szinten keresnek, akkor le-pénzéhes rib..ancozzák)
2015. aug. 22. 16:40
 95/133 anonim ***** válasza:
32%

92, hagyd, csak az idegrendszeredet amortizálod.

Tulajdonképpen még örülni is kell neki, hogy nem találnak párt és nem marad más nekik, csak a fröcsögés a gyakorikérdések nevű virtuális kocsmában. Ilyen hozzáállású férfiak mellett kész szenvedés lenne egy nő élete.

2015. aug. 22. 16:42
 96/133 anonim ***** válasza:
11%

"nem marad más nekik, csak a fröcsögés a gyakorikérdések nevű virtuális kocsmában"

Hát pont a 92-es fröcsögött ide egy teljes oldalnyi baromságot...ráért, mert nem kezelgeti senki, pedig jobban járna mindenki, nem lenne ilyen frusztrált, ha néha kielégülne...:D

2015. aug. 22. 16:46
 97/133 anonim ***** válasza:
66%

Az első kommentje (#75) teljesen értelmes és jogos volt, ezen a fórumon gyakran előforduló nézeteket, gondolkodásmódokat foglalt össze és világított rá, hol bukik meg a logikájuk. A későbbiekben nem követtem, merre alakult-fajult a vita.

Amúgy a helyedben nem firtatnám mások frusztrációját.

2015. aug. 22. 16:52
 98/133 anonim ***** válasza:
72%

Csak egyszer élnétek át azt az érzést,amit egy ilyen srácnak kell.Bele is halnátok már a felénél,sőt talán már hamarabb is.

Fogalmatok sincsen mi zajlik le egy ilyen korú férfibe,akiben tombolnak a hormonok mondjuk 8-9 éve már,és még csak nőhöz közel sem tud kerülni,mert nem olyannak született...

És ezért még csak szóba sem állnak vele az ellenkező neműek,nemhogy bármit is elérne náluk.

Mondjátok már el akkor azt,hogy aki nem olyannak született,és ezért a nők szóba sem állnak vele,az mit csináljon?Kösse fel magát csak ezért? Neki nincsen hozzá joga,hogy barátnője legyen valaha az életében azért,mert nem olyannak született?

Ezt egy épeszű ember nem tudja feldolgozni rendesen,hogy egy tőle kívülálló ok miatt,amibe beleszólása sem volt,az egész élete ezen múljon.

Próbáljátok meg ti ezt elfogadni...

Tudom,nem vagytok ebben a helyzetben,ez a szerencsétek,csak nehogy egyszer forduljon a kocka...

Remélem ha nem is hosszú időre,de megtapasztaljátok az érzést,akkor egyáltalán nem ez lenne a véleményetek.100%.

Én itt végeztem,aki érti,érti.

Mások helyzetébe gondoljatok csak bele,mi lenne ha ti lennétek benne.Pont ugyanúgy nem tudnátok mit csináljatok és hogyan merre.

24/F

2015. aug. 22. 16:53
 99/133 anonim ***** válasza:
74%

#94: Kutya f*aszát is belinkelhetném neked, neked úgy sem felelne meg. :D Akkor is találnál benne valamit, amibe beleköthetsz és ami által tisztára és ártatlanra moshatod a férfi nemet. Kár bármit is mondani.

"Ha egy nő elvárja, hogy a pasi rendelkezzen munkával és lehetőleg legyen saját egzisztenciája, akkor már is anyagias"

Ezt írtam. Tudsz szöveget értelmezni? Egy nőnél elvárás, hogy a pasinak legyen önálló egzisztenciája, ennél egyszerűbben nem tudom elmondani. A kérdés is erről szólt, mire írta valaki: "A nőnek az kell, hogy bele tudják tenni a seggüket a tutiba"

Újabb általánosítás olvasható + attól, hogy nem szó szerint ezt írta, még igen is érződik a válasz stílusából, hogy a nők anyagiasok, és szeretik beletenni a seggüket a készenbe, amit a férfi az önálló egzisztenciájából (!!) alakított ki.

De hagyjuk, úgyse fogod felfogni.

+ Érdekes, hogy csak ebbe kötöttél bele, csak ez bántja a szegény kis lelkivilágodat, mikor a többi 6-7 pontban is bőven akad igazság.. De hát ugye meg kell keresni azt, amibe a legkönnyebben bele lehet kötni aztán mindent bele..

#95: Igazad lehet, amúgy.

"egy teljes oldalnyi baromságot"

Igen, valóban??? Na akkor hadd halljuk mi a baromság belőle. Ja, hogy a férfiak ellen szól, a tökéletes, makulátlan férfiak ellen, amibe nem tudsz belekötni, mert pontosan így van??! És akkor egyszerűbb baromságnak nevezni, meg a másik szexuális életével foglalkozni.

Semmi közöd a szexuális életemhez, de ha már ennyire kattogsz a témán, köszönöm minden rendben van vele. Nem véletlen vagy ráakadva a szex témára, ugyanis jó eséllyel te vagy az, akinek nem jut punci, ezért beleköt inkább az élőfába is. Legjobb védekezés a támadás. Próbálkozz még :)

2015. aug. 22. 16:54
 100/133 anonim ***** válasza:
71%
feltalálok egy csodaszert, aminek a hatására a férfiak nem lesznek annyira megveszve a punciért, akkor majd meglátjuk, hogy mi lesz a nőkkel :) Majd az lesz, hogy hiába fognak mélyen dekoltál felsőben és miniszoknyában rohangálni, a férfiak unalmas teintettel keresztül néznek majd rajtuk, ők meg sírásban fognak kitörni: "Brühühű, most mi lesz a saját munkámból kell megélnem!" Tisztelet a kivételnek. Sok nő csak azt tudja kihasználni, hogy mi férfiak odáig vagyunk a punciért, és ezt kihasználva anyagi támogatáshoz jutnak.
2015. aug. 22. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!