Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! Normális, hogy 20 évesen negyvenes csávókkal kell versengenem a korombeli nőkért?
99. Még mindig EZT írtad, erre is kértem, hogy hozz példát, amire még mindig várok(persze nincs) :DD
"Kérdem én, ha a nő dolgozik és keress havi X ezer forintot, miért ne választhatna olyan férfit, aki ezt a szintet hozni tudja, anélkül hogy le pénzéhes r*ibiznétek?"
ISMÉTLEM, sehol nem pénzéhes riba..ncoznak le egy olyan nőt se a férfiak, aki dolgozik, keres, és egy szinten áll a férfival anyagiak terén!!! Ez csak a te agyszüleményed volt!
98,
Nem tudom, hogy Quasimodo-nak születtél, vagy csak te látod magad olyan rútnak, mint állítod, de képzeld, gyárilag nekem is elég elb.szott fejem van. Túlfejlett "Habsburg" állkapocs, keresztharapás, úgy nézek ki, mint egy bulldog.
Ismerem a helyzeted. Nekem is sok évembe telt, mire az első kapcsolat összejött. Ehhez képest egy-két méltatlan kapcsolatba beleléphettem volna, de csak azért, hogy legyen valaki - bárki -, nem tettem, ennyi tartásom mindig volt.
Együtt tudnék érezni - de nem fogok.
Azért, mert ebben a szituációban sajnálatra van legkevésbé szüksége az embernek. Minél többet sajnálnak mások és minél sajnálod magad, annál inkább belesüllyedsz a "hülye génjeim vannak" nevű posványos mocsárba, ahol csak szenvedés van.
A kinézet bizonyos mértékig javítható. Sok idő volt, mire kikísérleteztem a megfelelő frizurát, arcszőrzetet, ami elfogadhatóan és kényelmesen elrejti elnagyolt vonásaimat. Megérte az energiát.
A vonzalom egyáltalán nem csak arról szól, hogy milyen jóképű vagy. Sok helyes fiú sz.rt sem ér a szép arcával, mert lesüt róla, hogy az egész gyerek egy rakat szerencsétlenség. A szórakozóhelyen valóban nagyon a külső számít, sok más helyen viszont (pl. különféle klubok) egyéb vonzó tulajdonságok is könnyen megnyilvánulnak, mint a rátermettség, jó szöveg, műveltség, érzékenység, tudás.
Ja és tisztelni a másikat, általában is. Meglehetősen érezni lehet, ki az, aki csak addig adja a jó embert, amíg esélyes, hogy alakul valami.
#101: Te mégis amúgy mire fel vársz példát, amikor te sem tudsz hozni 1 darab értelmeset sem? Például, hogy miért is lenne az egész "egyoldalas" válaszom egy baromság? Hmm? Talán te rá tudsz ezekre cáfolni? A példákat innen merítettem, itt olvastam + van olyan, ami saját tapasztalat. Mindnek van alapja, de te egy szóval megoldod: baromság. Ja nyilván, ami nem a te csőlátású nézeteidet igazolja, az már csak baromság lehet.
Elhiheted, hogy egy fikarcnyit sem izgat, hogy te elhiszed-e a 2-es pontot vagy sem, attól ez még valós dolog. Ti sem tudtok ám mindent bizonyítani, pl azt sem, hogy a nők 99%-a felszínes és anyagias, ahhoz képest mindenhol ezt olvasni.. Gondolkozz már egy kicsit el és ne csak a saját igazadat fújjad.
#104: Ja, mert neked aztán van. Neked, aki egész nap itt vered a nyálad és toporzékolsz, hogy brühühühü, milyen gonoszak a nők. Neked, akinek ez a legnagyobb örömforrása, hogy fikázza a másikat.
De ha már annyira tudjátok fújni, hogy baromság, amit írtam.. Akkor hajrá, kérném, hogy mi az, ami baromság és mi az, aminek nincs valóság alapja. Várom, még mindig!!!
Az, amit írtam a VALÓSÁG, nagy részét itteni utálkozóktól vettem. Vagy talán most letagadod ezt is? Azért írod, hogy baromság, mert nem tudsz belekötni és sérti az egódat, hogy nem minden úgy van, ahogy ti azt hiszitek.
#106: És ismét.. "férfigyűlölő bődületes baromságaid"
ERRE reagálj már nekem, hogy miért is baromság??! Amúgy ez közel sem férfigyűlölő beszéd volt, csak marha unalmas, hogy minden kérdést elözönlik az utálkozó hapsik, akik megállás nélkül a nőket szidják, agyba-főbe. Na őket lehet nőgyűlölőknek nevezni, aki egész nap ezt írogatja! Én egyáltalán nem szoktam szidni a férfiakat, csak már unalmas, hogy állandóan általánosítanak és mindenért a nőket hibáztatják. De valós, aki egyszer leírja a véleményét az rögtön férfigyűlölő, ellenben azok a pasik, akik egész nap itt szidják a nőket, nem nőgyűlölők..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!