Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek! Normális, hogy 20 évesen negyvenes csávókkal
kell versengenem a korombeli nőkért?
Figyelt kérdés
A környezetemben egyre inkább azt veszem észre, hogy a korombeli vagy a nálam fiatalabb lányok a 30as 40es hapsikhoz vonzódnak. Számomra ez brutálisan felháborító! Basszus nem igaz, hogy nem tud elmenni egy 18 éves lány anélkül melózni valahova diákmunka gyanánt, hogy ne hajtson rá egy családos ember. Pedig sajnos egyre inkább ezt tapasztalom. Ilyenkor jön a lányoktól a szöveg, hogy "Hát a mai szerencsétlen, lányos, b*zi fiúkák mellett nem is csoda, hogy negyvenes férfit keresnek". A lóf....! Elhihetitek lányok, hogy rengeteg épelméjű, férfias, nem csúnya, jó humorú és kedves korotokbeli srác van. Ha a sz*rban keresgéltek és a TV-ben látott ideákat kergetitek akkor ne csodálkozzatok, hogy ilyet sosem fogtok találni! De gondoljatok bele! Akkor nekünk mi marad? Tényleg egy 40 éves férfi egzisztenciájával kell harcba szállnunk? Tényleg egy kopaszodó, potencia és prosztata problémákkal küszködő férfit kell vetélytársamnak tekintenem? Mi marad így nekünk? Én is kezdjek 30-40 éves nők után kajtatni? vagy inkább nézzek körül a 14 éves korosztályban?
"Annyi nem jóképű, nem gazdag, nem kigyúrt, nem híres srácnak, férfinak van csinos, intelligens, szexi barátnője..." Aha a mesében, barátnőjük talán van, de,hogy az nem csinos szexi stb, az is biztos.
2015. aug. 22. 20:24
122/133 anonim válasza:
Pedig de! Körülöttem is vannak ilyen párok. Még női szemmel is azt mondom, hogy csinos a lány. Tök jó alakja van, kedves arca van, szépen/divatosan öltözködik. Míg a hapsira a legnagyobb jó indulattal is azt mondanám, hogy átlagos.
És fordítva is látni ilyet: jóképű srác, szép nagy barna szemei, jól öltözködik, ad magára. Erre a barátnője kissé duci (amivel egyébként nincs baj), kissé ízlésficama van a ruhákkal kapcsolatosan, elég régimódi szemüvege van és tök happyk együtt.
Szóval igen is van ilyen, és nem csak a mesékben!
2015. aug. 22. 20:34
123/133 anonim válasza:
""Annyi nem jóképű, nem gazdag, nem kigyúrt, nem híres srácnak, férfinak van csinos, intelligens, szexi barátnője..." Aha a mesében, barátnőjük talán van, de,hogy az nem csinos szexi stb, az is biztos."
Azért baromságokat sem kell összehordani. Miért vársz el olyanokat a nőktől, amit te sem tudsz nyújtani?
2015. aug. 22. 20:43
124/133 anonim válasza:
Én nem is várok el olyanokat a nőktől, amit nem tudok nyújtani, de ami tény az tény, hogy nem jóképű férfiaknak nincs csinos, szexi barátnője, hogy Aliz Csodaországban miket lát és tapasztal, az egy másik történet :)
2015. aug. 22. 20:47
125/133 anonim válasza:
van a ronda kövér pasiknak model csajuk ha az ipse milliomos
2015. aug. 22. 20:50
126/133 anonim válasza:
Igen, biztos hülye vagyok, hogy nem csak milliomos playboyokat látok nap mint nap csinos barátnővel :D
2015. aug. 22. 20:52
127/133 anonim válasza:
Ja,ha milliomos, de a Csodaországból származó Aliz szerint nem gazdag, nem jóképű pasiknak is van csinos barátnője :) Nem tudom, hogy ilyet, hogy lehet kitalálni :)Érdekes, hogy akiket én ismerek, kevésbé előnyös külsejű nőket vagy férfiakat, mindegyiknek kevésbé előnyös külsejű párja van.
2015. aug. 22. 20:54
128/133 anonim válasza:
Persze, mert ti nők sokszor csinosnak láttok egy másik nőt, mert azon eseteg egy jobb ruha van, vagy ép megvan csinálva a haja, de férfi szemmel nézve biztos, hogy nem csinos :) Hányszor volt már olyan, hogy hallottam,amint két nő mondja egymásnak,hogy de csinos vagy, én meg csak néztem őket, kerestem, hogy vajon mi lehet rajtuk annyira csinos, de hiába kerestem nem találtam. Csinosak voltak,hogyne! Jó hogy nem kezdett el mindkettő röfögni, vagy bőgni, kb ennyire voltak csinosak.
2015. aug. 22. 21:01
129/133 anonim válasza:
Nem vagyok nő. A saját ismeretségi körömben is sok srác van, aki nem egy Adonisz, és mégis csinos barátnője van. Nem topmodellekről van szó, de az egészséges heteroszexuális férfiak nagy része vonzónak találná őket... ja, hogy ti top 10-es modellcsajokat akartok, csak mert ez szerintetek alanyi jogon jár nektek? Sorry. :D
2015. aug. 22. 21:15
130/133 anonim válasza:
Nem top 10-es csajt akarok, hanem csak olyat,aki nekem tetszik, de azok akik eddig tetszettek nem voltak top 10-esek. De ronda férfinak akkor sincs csinos barátnője, sőt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!