Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek! Normális, hogy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Normális, hogy 20 évesen negyvenes csávókkal kell versengenem a korombeli nőkért?

Figyelt kérdés
A környezetemben egyre inkább azt veszem észre, hogy a korombeli vagy a nálam fiatalabb lányok a 30as 40es hapsikhoz vonzódnak. Számomra ez brutálisan felháborító! Basszus nem igaz, hogy nem tud elmenni egy 18 éves lány anélkül melózni valahova diákmunka gyanánt, hogy ne hajtson rá egy családos ember. Pedig sajnos egyre inkább ezt tapasztalom. Ilyenkor jön a lányoktól a szöveg, hogy "Hát a mai szerencsétlen, lányos, b*zi fiúkák mellett nem is csoda, hogy negyvenes férfit keresnek". A lóf....! Elhihetitek lányok, hogy rengeteg épelméjű, férfias, nem csúnya, jó humorú és kedves korotokbeli srác van. Ha a sz*rban keresgéltek és a TV-ben látott ideákat kergetitek akkor ne csodálkozzatok, hogy ilyet sosem fogtok találni! De gondoljatok bele! Akkor nekünk mi marad? Tényleg egy 40 éves férfi egzisztenciájával kell harcba szállnunk? Tényleg egy kopaszodó, potencia és prosztata problémákkal küszködő férfit kell vetélytársamnak tekintenem? Mi marad így nekünk? Én is kezdjek 30-40 éves nők után kajtatni? vagy inkább nézzek körül a 14 éves korosztályban?
2015. aug. 22. 09:13
 111/133 anonim ***** válasza:
64%
69% te is úgyan azt csinálod mint mi nem veszed észre? akkor te se vagy külömb nálunk te meg a férfiakra pikkelsz te magad írtad hogy nincs sexuális életed....
2015. aug. 22. 17:32
 112/133 anonim ***** válasza:
87%
Akik itt szidják a nőket, azok mind tapasztalatból beszélnek, illetve írnak. Ezt jobb ha tőlem tudjátok!:) Ugyanakkor, akik az ellenkezőjét írják annak,amit a "nőgyülölők" írnak ők is a saját tapasztalataikat írják le, a különbség annyi, hogy míg az egyik tábornak negatív tapasztalatai vannak, addig a másiknak pozitív, egyik fél sem fogja azt tapasztalni amit a másik, ebből következik, hogy nem fognak a büdös életbe közös nevezőre jutni. Tele lehet írni tapasztalatokkal, nőgyülölő, nőket magasztaló szöveggel az egész gyk-t, érdemben soha nem fog eldőlni a vita.
2015. aug. 22. 17:37
 113/133 anonim ***** válasza:
68%

"te meg a férfiakra pikkelsz te magad írtad hogy nincs sexuális életed...."

Nana, az hogy te beteges általánosító vagy, az a te bajod. Én viszont nem vagyok az, és azt írtam, hogy itt bőven akad olyan, aki állandóan csak a nőket szidja! És nem a férfiakra pikkelek, csak arra a néhány nagyon intelligens egyedre, akik az élő fába is belekötnek, akik a saját rossz tapasztalataik miatt durrognak a nőkre, és kivétel nélkül mindet egy kalap alá veszik. Rám nem igaz egyik sem a sok mocsok közül, amit itt nap, mint nap írtok, akkor miért is ne lenne jogom ezt leírni? Ráadásul nem szidtam senkit, nem személyeskedtem veletek ellentétben! Az első kommentemben sem általánosítottam és nem foglalkoztam pl a másik szexuális életével. Veletek ellentétben.

Hol írtam olyat, hogy nincs szexuális életem, te észlény???! Ezt csak TE hiszed, mert látom jobb dolgod sincs, mint az én szexuális életemmel foglalkozni, ahelyett hogy a sajátoddal tőrödnél. Pont azt írtam le, de már vagy 2-3x, hogy a szexuális életem köszöni szépen, RENDBEN VAN, Most akkor elárulnád, hogy mit vagy úgy ráakadva a témára? :)

2015. aug. 22. 17:39
 114/133 anonim ***** válasza:
73%
#112: Ebben viszont nagyon igazad van. Ami engem speciel zavar, hogy sokan minősíthetetlen stílusban írnak, ha állítok valamit, ami nem őket támasztja alá, akkor hazugnak neveznek és még sorolhatnám. Neki lehet állni megnézni, hogy hány férfi ír gusztustalan stílusban itt a nőkről és hány nő ír ugyanilyen stílusban férfiakról... Elárulom: itt a férfiak a hangosak, akik minden negatív tapasztalatukat kivetítik az összes nőre és folyamatos általánosítás mellett hordják le mindet. Ez a különbség.
2015. aug. 22. 17:41
 115/133 anonim ***** válasza:

102-es.

Nem állítottam sehol,hogy csúnya lennék.Sőt adok is magamra rendesen,átlagos kinézet bőven megvan.

Ettől még a nők ugyanúgy levegőnek néznek,és rám sem hederítenek,van egy saját kialakult stílusom,ami kialakult az évek folyamán.

Nekem még azonban ezek ellenére sem volt esélyem sem,egy nőhöz közel kerülni sem.Egy csók nem volt még soha életemben,de még közel kerülni sem tudtam.

Nem kell sajnálni,elág nyomorultul érzem magam így is,egy nyomoréknak.Nem is csoda,mikor egész életemben ezt hallottam az emberektől,mindenkitől,főleg a nőktől...

A frizurámmal nincsen nagy gond,csak az ecsethajat utálom,soha nem lesz olyan...

Nem csak a szórakozóhelyeken,a munkahelyeken,állásinterjúkon,utcán,egyetemen,mindenhol csak a külső számít már sajnos... :/

Mondj már nekem ilyen klubokat akkor,ahova egyedül is lehet menni,és nem néznek ki mások,ha egyedül megyek.

A műveltség,beszélgetés,tudás,érzékenység,logika ezek megvannak nálam,a többi nem annyira.

Mert én nem találtam semmi ilyesmit,ahonnan ne néztek volna ki szinte egyből,és segítettek volna beilleszkedni.Csak a lenézést kaptam...

Én vagyok a legnagyobb tisztelője az embereknek,nálam ez alap.Engem nem érdekel az sem a külseje milyen meg hasonlók,én akkor is beszélgetek bárkivel,ha nem is potenciális jelölt.De velem nem szoktak szóba állni inkább...

Figyelj,engem már nem tudnak meghatni a szövegek,én tudom hogy nekem nincsen esélyem a nőknél,és ezt a mindennapokban is látom,tapasztalom.

Ha egy helyes gyerek sétálgat az utcán,akkor rá mosolyognak a nők,szemeznek vele stb.

Rám meg rám sem néznek,inkább elnéznek másfelé,nem is érdeklem őket.

Ha kezdeményeztem is,akkor is csak az elutasítást kaptam 1 mp alatt,soha meg sem akartak ismerni,egyetlen nő sem...

Randiról nem is álmodozom már,hogy valaha egy nő is eljönne velem...

Szóval vicces dolgok vannak...

24/F

2015. aug. 22. 17:43
 116/133 anonim ***** válasza:
54%

115, pl. idegen nyelvi társalgási klubban volt, hogy felszedtek, pedig akkoriban tényleg rosszabbul néztem ki, mint most - viszont magabiztos és impresszív angoltudásom volt.

De a legutóbb leírt dolgaid alapján már a klubokat sem ajánlom. Inkább egy pszichológust látogass meg, ha van rá lehetőséged.

2015. aug. 22. 17:52
 117/133 anonim ***** válasza:
82%
Sokáig szándékozzátok még folytatni a szardobálást?
2015. aug. 22. 18:44
 118/133 anonim ***** válasza:
41%

[link]

Csomószor leírták már, hogy a legtöbb férfinek nem a külsejével van gondja. Ha valaki fancsali arccal, búvalb.szottan közlekedik, pesszimista, kishitű, utálja magát, nulla önbizalma van stb. azt el fogják kerülni az emberek és nagyjából úgy kezelik majd, mint egy torzszülöttet. De nem a külseje miatt, hanem amiatt a (le sem merem már ide írni ezt a szót...) kisugárzás miatt, ami állandóan körbelengi.

Annyi nem jóképű, nem gazdag, nem kigyúrt, nem híres srácnak, férfinak van csinos, intelligens, szexi barátnője, azon kéne elgondolkodni, hogy ŐK VAJON MIT CSINÁLNAK MÁSKÉPP?

2015. aug. 22. 19:13
 119/133 anonim ***** válasza:
67%
lehetek én határozott önbizalmas művelt okos mindez semmit se ér mert azzal elkönyvelnek a "nők" hogy nem vagyok férfias mert alacsony vagyok és az nekik nem férfias meg nem tudom őket megvédeni meg nem tudnak felvenni magassarkút!
2015. aug. 22. 19:18
 120/133 anonim ***** válasza:
23%
Rendszeresen látok alacsony srácokat, férfiakat barátnővel, néha náluk több centivel magasabbakkal is. Akkor ez hogy lehet?
2015. aug. 22. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!