Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emberek! Normális, hogy 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek! Normális, hogy 20 évesen negyvenes csávókkal kell versengenem a korombeli nőkért?

Figyelt kérdés
A környezetemben egyre inkább azt veszem észre, hogy a korombeli vagy a nálam fiatalabb lányok a 30as 40es hapsikhoz vonzódnak. Számomra ez brutálisan felháborító! Basszus nem igaz, hogy nem tud elmenni egy 18 éves lány anélkül melózni valahova diákmunka gyanánt, hogy ne hajtson rá egy családos ember. Pedig sajnos egyre inkább ezt tapasztalom. Ilyenkor jön a lányoktól a szöveg, hogy "Hát a mai szerencsétlen, lányos, b*zi fiúkák mellett nem is csoda, hogy negyvenes férfit keresnek". A lóf....! Elhihetitek lányok, hogy rengeteg épelméjű, férfias, nem csúnya, jó humorú és kedves korotokbeli srác van. Ha a sz*rban keresgéltek és a TV-ben látott ideákat kergetitek akkor ne csodálkozzatok, hogy ilyet sosem fogtok találni! De gondoljatok bele! Akkor nekünk mi marad? Tényleg egy 40 éves férfi egzisztenciájával kell harcba szállnunk? Tényleg egy kopaszodó, potencia és prosztata problémákkal küszködő férfit kell vetélytársamnak tekintenem? Mi marad így nekünk? Én is kezdjek 30-40 éves nők után kajtatni? vagy inkább nézzek körül a 14 éves korosztályban?
2015. aug. 22. 09:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/133 anonim ***** válasza:
27%

9:28

Szerintem nem ugyanaz. A másik helyesen írni sem tud.

A jelenlegi kérdező egyszerűen elkeseredett.

2015. aug. 22. 09:32
 12/133 anonim ***** válasza:
23%
3-as vagyok,41éves férfi vagyok,Nem negyvenes csávó,szerintem még tanulj kicsit hogy vmi értelem is szoruljon beléd,Te agyoniskolázott!
2015. aug. 22. 09:33
 13/133 A kérdező kommentje:
09:33 nem akarlak megbántani de az előző válaszodból körülbelül 16 évesnek tippeltelek volna..
2015. aug. 22. 09:34
 14/133 anonim ***** válasza:
71%
Nem jut nő... ezvan. Adjak egyet?
2015. aug. 22. 09:38
 15/133 anonim ***** válasza:
7%
Nem értem, hogy mit is akarnál egy olyan lánytól aki a 40-es korosztályban keresgél? Miért kéne versenyezned? Szerintem nem kéne nagy általánosságot levonni mondjuk...10 példából.
2015. aug. 22. 09:40
 16/133 A kérdező kommentje:
Van barátnőm, szerencsére nekem még jutott. De ettől még ugyan úgy felháborít a dolog.
2015. aug. 22. 09:41
 17/133 anonim ***** válasza:
76%
Ha van barátnőd, akkor mit akarsz itt? Miért foglalkozol másokkal? Én 30vagyok, és 20éves a barátnőm. És nem a pénzért van velem. 1éve vagyunk együtt, nem voltunk sehol. A sors hozott össze minket. Próbálunk megélni.
2015. aug. 22. 09:49
 18/133 A kérdező kommentje:
Engem érdekel a barátaim sorsa is, nem csak magammal foglalkozom. Tipikus magyar mentalitás, hogy ha már neked meg van amit akartál akkor fogd be a pofád és ülj le a seggedre, örülj neki és szard le, hogy másokkal mi lesz. Én nem ilyen vagyok. Azoknak a srácoknak a nevében írtam ezt akik már találkoztak ilyen problémával.
2015. aug. 22. 09:52
 19/133 anonim ***** válasza:
60%

Mar latom, hogy le leszek pontozva, de leirom:

20 eves vagyok, 41 eves pasi a parom fel eve. Nem vagyok szoke haju, nagy mellu, vekony cimlaplany, draga ruhakkal es 'meno' technikai kutyukkel. Ram sem nez egy korombeli fiu vagy minimum nem mer kezdemenyezni, ha akarna is vmit. Ezen kivul, teny ami teny nekem nem jonnek be a fultagitos, kitetovalt, ecsetfeju, logogatyas velem egykoru pasik, akiknek csak ez szamit: szex, pia, cigi, buli, nok.

Igen, tudom. Van aki nem ilyen! De vhogy nalunk a nem ilyenek nem mernek kezdemenyezni vagy komplexusosak a 'meno csavok' mellett vagy nem tudom, de minden esetre jol elbujtak!

Hidd el, szivesen osszejottem volna egy normalis korombeli sraccal. De en nem azt tartom normalisnak ha itt gyk-n ramir vki, hogy: szia. Lenne kedved ismerkedni? Kuldesz kepet?

Ez megint CSAK A KULSOSEGEKROL szol. Egyik sem akar megismerni, megismerni a belsomet, hogy milyen lehetek. Nem azt mondom, hogy vakrandit kell szerveznunk, csak azt hogy en szeretem egy kicsit megismerni a masikat.

Ja es amikor a kep elott kozlom, hogy elore szolnek, hogy van rajtam mit fogni, akkor az tortenik, hogy egyszeruen nem irnak vissza. Ez aztan erett, felnott magatartas! Es ugye pont olyan jol esik a lelkemnek, hogy maskor is ismerkedjek, ugye?

Es igen, ezzel szemben a parom nagyon komoly erenyekkel bir. Nem gazdag ferfi, nem jarunk wellnesezni!! Egy 'egyszeru' buszsofor. (Apu is az, ezert kezdtunk beszelgetni)

Legeloszor pl elvitt a Margit szigetre. Setaltunk, beszelgettunk. Azota sem a jacuzziban ulunk pezsgot es epret kostolgatva a hilton legtetejen. Nem a tengerparton nyaralunk, semmi ilyenrol nincs szo!

Viszont nem tudom leirni hogy mennyire szeretem! A fel karomat kepes lennek odaadni erte! Figyel ram, emlekszik mindenre amit mondok neki! Erdeklodik, hogy mi van velem, figyel, hogy ha epp vizsgaidoszakom van akkor meg veletlenul se vegye el a figyelmem, hanem a tanulasra tudjak koncentralni! Ez csak 1 pelda.

Ezen kivul nem elhanyagolhato hogy ertekeli amihez ertek: en tipikus haziaszonynak valo vagyok. A konyhaban vagyok otthon! En nem vagyok egy olyan pasi melle valo, aki csak gyurni jar, tonus kenyeret es parolt csirkemellet eszik.

Ja es meg vmi: nem kopaszodik! Semmi gond nincs az agyban nyujtott teljesitmenyevel, sot, tuti hogy olyat is tud amit egy 20 eves meg nem, hiszen o mar tisztaban van azzal, hogy mire kepes es mik a hatarai! Ezen kivul nem nyaggat anallal...stb ilyen hulyesegekkel. O nem unja meg a puncim 2 honap utan.

Ja es nincs sorhasa, se semmi ilyen amire legtobbszor lehet gondolni, ha azt halljak, hogy 40 eves. Nem felvagasbol mondom, de egy nagyon jo pasi!! Ot fiatalabbnak nezik, engem idosebbnek. Igy azt hiszik, hogy tizen 1-2 ev van koztunk.

Es nem nos! Sot, igencsak megtepazta mar az elet. 19 evesen nosult meg, van 2 nagylanya, majd elvalt. 4 evvel ezelott volt egy parja, szuletett egy gyonyoru kislanyuk, de a no meghalt! Egyedul latja el magat es a 4 eves lanyat! Akit nem mellesleg imadok es o is imad engem!

Jo, nem tudom, hogy milyen leszek 10-20 ev mulva, DE azt tudom, hogy most nagyon szeretjuk egymast es imadok veluk harmasban lenni mint egy igazi csalad!

2015. aug. 22. 09:54
 20/133 anonim ***** válasza:
17%

Mi a legszembetűnőbb egy 20 és 40 éves átlagférfi között?

Segítek: az előbbi jó eséllyel egy csóró tacskó, aki épphogy kijön a fizetéséből a hónap végére, vagy éppenséggel még otthon lakik, míg a másik egy saját jövedelemmel rendelkező ember, aki megteheti azt, hogy magán kívül másokra is költsön, anélkül, hogy a saját anyagi stabilitását veszélyeztetné. Egy idősebb férfi már megteheti azt, hogy saját pénzből nyaralni viszi a nőt, mindenféle lófa$zt megvehet neki, ergo képes egy stabil és nem utolsó sorban kényelmes életszínvonal fenntartására, ami (minden hazug közhellyel ellentétben) igencsak imponáló egy nő számára. A gold digger-ek se véletlenül mennek mindig 45+-os férfiakhoz, ugyanis az ő anyagi támogatásukkal képesek csak fenntartani a számukra megszokott életmódot, míg egy húszas éveiben járó férfi csak akkor rendelkezhet ilyen anyagi hátérrel, ha a szülei olyan vastagok, mint a pápa és megtehetik, hogy anyagilag támogatják.

No offense kérdező, de felteszem te se vagy valami hú de gazdag ürge, máskülönben jó eséllyel már lenne valakid. Tudom, most jön az, hogy "dehát a szerelem nem a pénzen múlik hurr durr", Igen, igaz, hogy a pénz nem minden, DE ettől függetlenül nagyon fontos, hisz élni meg kell valamiből és had ábrándítsam ki az itteni Don Juanokat, az élet nem egy Disney mese, ahol a csóró utcagyerekbe beleesik a hercegnő, aztán boldogan éltek, amíg blablbla...

A nők valamiféle megmagyarázhatatlan belső indíttatás miatt kényszeresen fenn akarnak tartani egy bizonyos társadalmi státuszt, amit az esetek tetemes százalékában képtelenek saját tőkéből megoldani, így kénytelenek keresni valakit (jobbára egy férfit), akinek az anyagi támogatásával megvalósítható annak a presztízsnek a fenntartása, amitől ők teljes értékűnek hiszik magukat. A nőkben nagyon erős a megfelelési kényszer, mi sem mutatja ezt jobban, hogy még a legtriviálisabb eseményből is egy komplett diadalmenetet csinálnak és úgy kiöltöznek mondjuk egy osztálytalálkozóra, vagy éppenséggel egy hétvégi bevásárlásra, mintha a brit királynőhöz mennének. Még álmukban is megvan ez a megfelelési kényszer, nem véletlenül alszik egy csomó nő sminkben és/vagy direkt kényelmetlen pózokban pusztán csak az elegancia kedvéért.

2015. aug. 22. 09:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!