Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők egyenjogúságot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők egyenjogúságot akarnak, akkor például miért mondják azt, hogy a férfinek kell kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, én nem vitát akarok kezdeni, csak nagyon érdekel ez a dolog. Sőt, én férfi létemre inkább feminista látásmódú vagyok. De ezt nem értem, hogy miért vannak akkor mégis ilyen elképzelések, hogy kezdeményezzen a férfi, legyen jó állása, legyen határozott mert egy férfi határozott.

Nem mindegy, hogy ki kezdeményez? Aki jobban meri, csinálja az. És emellett még vannak hasonlók. Ha teljes egyenjogúság van (és amúgy egy felvilágosult világ- többnyire) , nem úgy kéne nézni valakire mint egy önálló személy nemtől függetlenül. "Egy férfi legyen izmos" "Egy nőnek legyen jó melle" Meg egyéb sztereotípiák mire jók?

2015. jún. 8. 21:09
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
82%
Kellehür: annyira utálom ezt a dumát. Egyenjogúság van, de ez nem azt jelenti, hogy egyenlőek vagyunk. Szerinted én, 49 kg-os nő vézna karokkal, nuku bicepsszel fel tudom vinni a szekrényt? Ez nem nemtől függ, hanem testfelépítéstől. Ugyanúgy egy 12 éves kisfiút nem kérnél meg, hogy cipekedjen, mert nincs meg az erő benne. Azok a pasik, akik ilyen szöveggel dobálóznak, megnézném, hogy bevállalnák-e a szülést, ha lenne rá lehetőség.
2015. jún. 8. 22:30
 22/69 anonim ***** válasza:
16%
kellehűr úr egy mondattal le lötte a feminácikat mekkora király vagy !!! :D
2015. jún. 8. 22:33
 23/69 anonim ***** válasza:
100%

Ebből is látszik, hogy a történelem legjobb pasija Arnold Schwarzenegger: félvállon elbír egy géppuskákkal telepakolt koporsót és gyereket is tud szülni :D

/Elnézést, nem bírtam ki/

2015. jún. 8. 22:34
 24/69 anonim ***** válasza:
21%

21-esre reagálva.

A szülést én bevállalnám szívesen,még a menstruációt is simán.

De akkor neked pedig a folyamatos megaláztatást,kinevetést,visszautasításokat éveken keresztül elfogadni úgy,hogy közben a környezetedben mindenki azt mondja,hogy állj fel te vagy a férfi,és csináld tovább.Mindezt úgy,hogy az ellenkező neműekből egyetlen egy sem vesz emberszámba sem,levegőnek néz,és le sem köp,közben pedig Te meg ugye vonzódsz hozzájuk.

Na cseréljünk,én szívesen bármikor... :)

2015. jún. 8. 22:35
 25/69 anonim ***** válasza:
21%
így van ! ameddig nem érzed át a szenvedésem ne itélkezz felettem
2015. jún. 8. 22:39
 26/69 anonim ***** válasza:
79%
Attól még hogy nő vagyok szerinted törvényszerű, hogy nem éltem át, hogy milyen a visszautasítás? Én nem vagyok rest leszólítani egy férfit, páromat is így szedtem fel, pedig ő nagyon kis visszahúzódó, szerény ember. Legalább téged az elején lekoptattak a csajok, én rengeteg időt szántam, hogy megismerjek és lenyűgözzek egy pasit és ilyeneket tettek, hogy fél órával a randink előtt kitalált valami kamudumát, hogy lefújja.
2015. jún. 8. 22:41
 27/69 anonim ***** válasza:
36%
Süllyeteg europid pics*aizmus. :D
2015. jún. 8. 22:43
 28/69 anonim ***** válasza:
23%

26-os.

Itt erről szó sincsen amit leírtál. Az még csak tűrhető,hogy néha visszautasítanak.

De hogy nyomatékosítsam leírom neked még egyszer.

Nem sima visszautasításról van szó,hanem amikor kinevetnek alapból,kutyájukkal se beszélnek úgy,olyan szinten megaláznak,kinevetnek.

A másik nem az van hogy jajj néha visszautasítanak,de amúgy happy az élet,és megnéznek utcán,meg leszólítanak néha.

Hanem konkrétan semmilyen pozitív visszacsatolást nem kapsz egyetlen ellenkező neműtől sem,olyan mintha ott sem lennél nagyjából.

2015. jún. 8. 22:49
 29/69 anonim ***** válasza:
68%
28: Csak úgy szólok, hogy erről a jelenségről a patriarchális-szexista szocializáció tehet. Az az értékrend, ami szerint férfiként akkor érsz valamit, ha elég macsó vagy, nőként meg akkor, ha elég vonzó vagy, hogy egy macsó pasi párja légy. Ez ellen küzd a feminizmus: nem személyek (férfiak vagy nők) ellen, hanem a fejekben lévő bullshitek ellen.
2015. jún. 8. 22:56
 30/69 anonim ***** válasza:
60%
"ami szerint férfiként akkor érsz valamit, ha elég macsó vagy," ez ellen küzd a feminizmus. Úgy van. De akkor ezt a feminizmust nyomassad már a nőtársaidnak is. Mert itt számtalanszor bevallják, hogy igen, a macsóizmus vonzó. Ezt a férfiak nem szeretik, állításod szerint a feminizmus is küzd ellene, nosza, akkor állj mellénk és toljuk az arcukba a "maradi" nőknek!
2015. jún. 8. 23:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!