Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy KICSIT töketlen és határozatlan vagy, és nem nagyon mersz kezdeményezni akkor már nem is lehet barátnőd?
Azt a kicsit kár volt odaírni, még lejjebb minősít, hogy még ebben is mentegetőzöl. És igen, nem lesz.
21/L
Vannak, akik a magányra születtek. Ezt el kell tudni fogadni.
S attól még, hogy mersz odamenni, nem biztos, hogy lesz. Nem ez az egyetlen ok.
Például ha nem vagy tapló és bunkó a nőkkel, akkor sincs semmi esélyed a barátnőszerzésre. A jófiúk egyedül alszanak...
Ha csak a kezdés nehéz, akkor nincs gond, én kifejezetten bukom a félénkebb srácokra, akik mással- pl. ésszel kompenzálnak.
Privit köszönöm nem kérek :P
A probléma az, hogy nem mersz kilépni a komfortzónádból, azzal, hogy félsz a visszautasítástól.
Ha a lányok megszólítása, randira hívása, telefonszám elkérése a probléma, akkor el kell érned, hogy komfortosan csináljad ezt. A megoldás: GYAKOROLNI KELL.
Én 17 évesen egy haverommal minden hétvégén elmentem a plázába, és fogadtunk egymással, hogy ki gyűjt össze előbb 5 telefonszámot csajoktól. Aki előbb kész lett, annak fizette a piát a másik az esti buliban.
Utána pedig fel is kellett hívni a számokat, stb, stb, mindig egy lépéssel tovább...
A legjobb ebben, hogy tök ismeretlenek a csajok, nincsen nagy tétje a dolognak. Aztán, ha meglátod álmaid nőjét, nem fogsz habozni, hogy hogyan hívd el randizni... :D
Keresztapám is elég töketlen volt a csajozáshoz. Aztán lecsapott rá egy talpraesettebb domina. Most jól vannak :D
true story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!