Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjek kezdeményezni?
Figyelt kérdés
Az van, hogy megtetszett egy srác, de még nem ismerjük egymást. Arra gondoltam, írok neki face-en, hogy van e kedve ismerkedni. Nem tudom, hogy van e barátnője, képeket nem láttam fent, meg erre utaló jeleket..ahogy elnéztem kicsit más világ vagyunk. kondizik meg minden, én nem, egyszerűbbnek vallom magam..szerintetek? és ha írok is neki akkor mit?
Előre is köszönöm a korrekt válaszokat :))
2015. jan. 28. 18:54
1/2 Borosta2 válasza:
lehetőleg ne írj az nem jön be senkinek az nagyon személytelen, félreérthető és nehéz lereagàlni. inkább menj oda hozzá és kezdeményezz vele egy beszélgetést.(ez abból is előnyös, hogy látod, hogy reagál rá és nem tudom mennyire értesz az emberi viselkedéshez, (én olvasom őket mint a könyveket csak beszélni utálok.) de jól manipulálhatod a beszélgetést, hogy elgondolkozzon rajta ne pattintson le simán.
2/2 anonim válasza:
én örülnék ha így rámírnának.
Persze én nem vagyok az iskola gyúrós bunkója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!