Ismerkedne valaki itt egy határozatlan félénk fiúval, aki nem mer kezdeményezni, viszont aranyos, okos, kedves, odaadó? 27F
Nem hiszem el hogy nem kapok leveleket, felkéréseket!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyire nem lehet borzalmas a női társadalom, hogy ezek a fontos értékek ne lennének fontosak :((((((((((((((((((((((((
Felkérés? Mi vagy te, egy énekes, akit felkérnek egy koncerten egy szám eléneklésére?
Egy nőnél neked kell kezdeményezni apafej! Nem ülni és várni, hogy a sültgalamb a szádba repüljön. Még a prostit is el kell hívni házhoz telefonon, aztán meg kifizetni, az sincs ingyen.
Figyu, én nem vagyok félénk, sem határozatlan. Kezdeményező vagyok, mégsem találnak megfelelő partinak a nők, mert nem vagyok jóképű és gazdag.
Tehát ilyen sz*r tulajdonságokkal esélyed sincs. Még jó tulajdonságokkal se lenne...
4-es
Hát ezt nem értem, ugyanis igenis ha lányként írnék ide kérdést, akkor bezzeg jönnének a levelek!!!!!!!!
"Tehát ilyen sz*r tulajdonságokkal esélyed sincs. Még jó tulajdonságokkal se lenne..."
Nem tudsz olvasni??? Ezek közül épp hogy olyan tulajdonságok vannak, amik jók, ami pont a nőknek kell. Jó van egy kettő, ami rossz, de legalább őszinte voltam.
Amúgy két nő már írt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!