Talàlhatok ilyen nőt?
Aki normális személyiségű, kicsit ducikas de nem kövér. Beszél idegen nyelveket / diplomás/ jól keres/ van autója meg lakása. Önállóan el. Nincs gyereke. 27-38 év közötti.
Én
180/110, 400 nettó , lakás van de autóra nincs szükségem. Budapest... Érettségim és egy szakmunkas iskolám van. IQ tesztek szerint olyan 120 körüli átlag jön ki. Nem vagyok egy agysebész de valószínűleg egy cé segédmunkás szintje sem.
2
A 110 kg nem ducikas. Az én vagyok! És amúgy magas az izom % is. Mert igaz kihagyasokkal de vagy 20 éve edzek súlyokkal.
A ducikas nőt a 65-75 kgra értettem. A diploma nem kötelező. Csak jó lenne ha lenne miről beszélgetni a partnerrel. Nem kukan ülne mellettem ha el akarok menni egy színházba vagy múzeumba , vagy megnézni a piramisokat vagy valami hasonló érdeklődési kör.
5
170/65 vonzòak számomra. Amúgy egyszer volt dolgom egy 48 és 55 kilós nőkkel is. Szóval fejben tisztában vagyok az alkati kérdesekkel.
Én mikor 80 kg körül voltam akkor kitapinthatòak voltak a bordaim. Azaz nekem nem àll jól a vekonysag. Így szerintem az se reális amit gondolsz hogy kétszeres súlyban lennék. Persze majd 55 kg kéne legyek? Még valami kis bonold tinédzser fiú sem 55 kg hanem 75.
9
Nem kötelező diplomásnak lennie. Ha még az ? Csak plusz de engem pl totál nem érdekel mennyit keres.
Azt tudom hogy a nők és a férfiak másképp működnek. A nőkben benne van valamiért ez a pénzben számítás. Ha keres 600 át mondjuk, úgy már az 550 ezres férfire is azt mondja kevesebbet ér tőle meg proli életképtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!