Talàlhatok ilyen nőt?
Aki normális személyiségű, kicsit ducikas de nem kövér. Beszél idegen nyelveket / diplomás/ jól keres/ van autója meg lakása. Önállóan el. Nincs gyereke. 27-38 év közötti.
Én
180/110, 400 nettó , lakás van de autóra nincs szükségem. Budapest... Érettségim és egy szakmunkas iskolám van. IQ tesztek szerint olyan 120 körüli átlag jön ki. Nem vagyok egy agysebész de valószínűleg egy cé segédmunkás szintje sem.
60
Ponstosan. Nem fogadod el más véleményét ha nem egyezik a tiéddel.
Köszönöm
Nincsenek problémák és nem hibàztatom a nőket.
Nagy baj az agybaj! Majd ha ezt belátod, lesz némi esélyed boldogulni az életben!
"Láttál már ? Keres gyúrós embereket. Arnold szted hány kg volt mikor a legjobb formában volt? 120 is bőven volt."
Arnold 188 centi volt! Mikor is te baromarcú?! 1980 előtt is már. Össze-vissza beszélsz! 115 kiló akkor volt amikor nagy kihagyás után visszatért már szanaszét hízva a szterkótól!
De bárki megmondja hogy nem kényelmes ekkora súly. Pl. Berecki Krisztián őszintén mesél róla hogy 2 lépés után izzad, géppel alszik stb...
Én egy tizessel vagyok több életkorban mint te, de a 80 kilómmal tökéletesen elég izmos vagyok ahhoz hogy maximálisan jól érezzem magam a bőrömben.
Mind testileg mind lelkileg!
Gondolom nem érdekel hogy megvan mindenem, sorban állnak a nők, pedig nem vagyok 110 kiló sem. De ennyivel simán szériázok. Úgy hogy közben legalább kétszer olyan hamar futom le a 10 km-t mint te. Tovább bírom a szexet. Van is kivel amikor csak akarom...
Én a helyedben inkább elbújnék! A férfi nem szégyene vagy már ennyi évesen is!
És még mielőtt azt hinnéd... képzeld ismerek nálam idősebb jobb kondiban lévőket is, akiket csodálkozva nézek. Rajtuk még annyira sem látszik a kor mint rajtam. Nem én vagyok az origó, nem is tartom magam annak mint ahogyan te magadat!
62
Pár órával ezelőtt még nő voltál. Nagyon jó ez a gyakori! Pár óránként lehet német váltani.
Én egy 110 kg - s kövér férfi vagyok amolyan 🐖. Én tudom magamról ez van. Kevesebb atom vödröt kéne tolni én thetek róla nem is feszülök itt azon hogy mit akarnak a nők met 1x nem engem XD.
Sry bro, de a társ kérdésében verseny van fogadd el és csökkensd a súlyod vagy tali KFC - ben😉.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!