Talàlhatok ilyen nőt?
Aki normális személyiségű, kicsit ducikas de nem kövér. Beszél idegen nyelveket / diplomás/ jól keres/ van autója meg lakása. Önállóan el. Nincs gyereke. 27-38 év közötti.
Én
180/110, 400 nettó , lakás van de autóra nincs szükségem. Budapest... Érettségim és egy szakmunkas iskolám van. IQ tesztek szerint olyan 120 körüli átlag jön ki. Nem vagyok egy agysebész de valószínűleg egy cé segédmunkás szintje sem.
13 vagyok.
Ebbe viszont a kérdezőnek van igaza...hogy pár éve az érettségi nem egy nagy cucc, sőt még egy diploma se, mivel már minden büfészak diplomát ad. Aztán ki is törölheti vele.
Egy jó szakma vagy egy kemény egyetem az ér valamit.
22
Egy átlag nőnek 50 kg a normál sùlya. Ha pl 90 kg akkor 40 kilóval több mintha normál lenne. Egy 180 centis férfinek 80 kg a normál súlya, ha 110 akkor 30 kilóval több. Azt most ne számoljuk hozzà hogy az izom az nehéz és azért ekkora.
Szóval a férfi 30 kilóval több a nő 40 el. A fentebb írt példában! Akkor miért lenne egy szintén? Az is fantàziàk hogy a férfi legyen 60- 70 kg mint a tinedszer srácok? Meg tök hülyeseg! De tudjuk vannak defektes nők még a munkahelyen is fultanuja voltam egy szövegnek ; mikor egy 57 éves bácsinak is azt mondtàk hogy dagadt 85 kilósan és miért nem 65-68 kg? Diétázni kellene😄
24
Ti foglalkoztok a számokkal. Ezért írtam én is úgy. 20 % a testzsírom. Ha kihajtanàm a vizet meg szándékosan csak futnék és kerülném a súlyzós edzéseket meg a magas fehérje bevitelt? Akkor izmot is vesztenék és lennék 85 kg vagy 90.
Egy 160/90 nőnek hány % a zsirja. 😉
26
Nem írtam hogy vékony vagyok! És nem is vékony nőket keresek. Mi a problémád?
Én nem kezdeményezek senkinél. Hagyom hogy kivalasszon az a nő akivel megfelelünk egymásnak.
28
A válaszokból is látszik ez a nagyképű stilus ami manapság jellemző ràtok.
Lenézed a 180 centi magasságot (mert sok 25 alatti már gyárilag magasabb)
Lenézed a normál és kicsit erősebb alkatú férfiakat (mert a mai fiatalok arányában vékonyabbak )
Lenézed a szakmunkás + érettségi iskolai végzettséget (mert megváltozott a világ és már mindenki után diplomát dobnak)
Miért hasonlítod a 30-50 éves egy másik korban felnőtt férfiakat a mai tini és fiatal felnőttekhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!