Talàlhatok ilyen nőt?
Aki normális személyiségű, kicsit ducikas de nem kövér. Beszél idegen nyelveket / diplomás/ jól keres/ van autója meg lakása. Önállóan el. Nincs gyereke. 27-38 év közötti.
Én
180/110, 400 nettó , lakás van de autóra nincs szükségem. Budapest... Érettségim és egy szakmunkas iskolám van. IQ tesztek szerint olyan 120 körüli átlag jön ki. Nem vagyok egy agysebész de valószínűleg egy cé segédmunkás szintje sem.
11
Nem vagyok szakmunkás. 2007 ben érettségiztem.
"diplomás/ jól keres/"
"Nem kötelező diplomásnak lennie."
"Csak plusz de engem pl totál nem érdekel mennyit keres."
Óké.
Találhatsz ilyen nőt...az már más kérdés kellesz e neki..
13
Nekem annyiban számít a iskolája hogy ne legyen buta. A pénze meg csak annyiban hogy a dolgait ne nekem kelljen finanszírozni. Legyen önálló
15
Nem értem mire gondolsz. Úgy hangzik mintha a testsúly meg iskolák száma szerint értékelnéd az embereket.
Olyan mintha én össze jonnék egy raktáros nővel vagy postàssal. És én többre tartanám magam mert én még csináltam egy 2 éves érettségit a szakmunkás után. Semmi ilyen gondolat nem indulna el bennem hogy én bármivel is több vagyok nàla.
De pont te vagy az, aki eszerint definiálta mind magadat, mind a keresett nőt. Gondolom 90 kilós nő már sok lenne. Pedig a 110 kilodhoz az illik. Ott mégis érdekelnek a számok?
Az a 2 év érettségi meg gyakorlatilag semmi. Az érettségi a mai kor 8 általánosa. Alap.
17
Ma lehet. Viszont az én időben még nehezebb volt az érettségi. Gondolj csak arra hogy Windows 98 volt az iskolai gépeken. És nem voltak okos eszközök. Net otthon..
Súly össze hasonlitasod butaság. És amikor 78 kg voltam akkor a 60 kilós lány akivel épp randiztam, ő azt akarta legyek 65 kiló. Már akkor is voltak bolond lányok. Ma meg főleg! 180/110 férfi (aki edz) nincs egy lapon egy 150 cm 90 nővel. Láss át a számokon.
19
Nincs 50 kg plusz rajtam. Maximum 20 kg.
Mostanaban a koverkesebb nők tetszenek. De előtte csak a vékonyak izgattak szexuálisan. Ahogy öregszik az ember úgy változnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!