Talàlhatok ilyen nőt?
Aki normális személyiségű, kicsit ducikas de nem kövér. Beszél idegen nyelveket / diplomás/ jól keres/ van autója meg lakása. Önállóan el. Nincs gyereke. 27-38 év közötti.
Én
180/110, 400 nettó , lakás van de autóra nincs szükségem. Budapest... Érettségim és egy szakmunkas iskolám van. IQ tesztek szerint olyan 120 körüli átlag jön ki. Nem vagyok egy agysebész de valószínűleg egy cé segédmunkás szintje sem.
51
Hasonlóan gondolok ràd veled kapcsolatban is.
Köszönöm, hogy bebizonyítottad, hogy az anekdotikus érvelés nem elfogadható. Innen már csak egy lépés, hogy belásd, a statisztika az egyetlen, aminek valóban van bizonyító ereje.
Egyébként nekem legalább van férjem, szóval nem az én elvarasaimmal van itt a probléma.
53
Mekkora gyökerrek akik a statisztikákra hivatkoznak. Ez olyan hogy lassan az van benne hogy 700 ezret keres az átlag magyar. A valóságban meg ez 300 ezer. Csak mert vannak benne a nagyon gazdagok azért már jön ki.
53
Ez semmit nem bizonyít. De lásd kivel van dolgod! Sok boldogságot
Oké, akkor olvass utána az átlag és a médián fogalmának. Itt várok, amíg képzed magad egy kicsit. Egyébként a magasság a sokkal kisebb a szórása (új fogalom, jegyzetelj) mint a jövedelemnek. Tehát simán lehet, hogy valaki 3 milliót keres, de 3 méteres embert ritkán látni. Meg 130 centis felnőttet se sokszor látni. Ezért a magasságnál az átlag egy pontosabb statisztikai mutató, mint a jövedelemnél, ahol a médián sokkal jobb leíró tulajdonsággal rendelkezik.
Egyébként minden kommentedből süt az aluliskolázottság, hozzá se tudnál szólni diplomás nőhöz.
56
Minden kommenteden látszik a főlényeskedes. Te pont az a típus lehetsz aki tényleg elhiszi hogy az iskolai végzettségek azok döntik el kinek milyen képességei vannak. Mindenki buta fogyatékos aki nem diplomás , még nincs húsz nyelvismerete. 😛 De ezeket a szövegeket csak anonim módon vàllaljàtok. Nehogy legyen következménye..
Tisztában vagyok csak nem értek egyet velük.
Ez kb ugyan akkor vita tárgya mint tiktokon nyomnak a kalória deficites edzők VS tapkieg boltosok.
Az előbbiek azt nyomtatják hogy mindenki aki dagadt az döglik meg zabal! Mert a kdeficit mindenkinél működik. A második tábor meg azt mondja hogy vannak hátráltató betegségek. És nem kellene mindenkire rà húzni a lusta disznó címet. Mert lehet hogy tényleg nála másképp működik xy dolgok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!