Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves incelként milyen lehetőségeim vannak még a társkereső piacon? Adjam fel, vagy találhatok még asszonyt?
Figyelt kérdés
dec. 10. 06:46
1/27 anonim válasza:
Attól függ mit vársz el és mit nyújtasz? 42 évesen 40 alatti nőkben ne gondolkozz! És a eletvitelnek is egyeznie kell. Ha vékony nőt azeretnèl akkor neked is annak kell lenned például.
3/27 A kérdező kommentje:
Ismerek 43F incelt is.
dec. 10. 07:31
4/27 Noren1989 válasza:
Add fel. Aki önmagàt megbélyegzi, hogy gondolkodhat vajon màsokról?
5/27 anonim válasza:
Mert tartod magad incelnek? Szegény vagy? Esetleg pocakos szűz?
6/27 anonim válasza:
Bátttttyaaaaaaaaaa nekem sincs nőm 40+an, pedig izmos vagyok és egy 10est letagadhatok, akkor te mit akarsz?😄 Szexkapcsolataim azért vannak, szóval nem panaszkodom.
7/27 anonim válasza:
Ha szar a külsőd két lehetőség maradt.
1. Lejjebb adod. 50 körüli nő. Kövér nő. Sok gyermekes nő.
2. Ha nem szeretnéd lejjebb adni, akkor pénzzel tudsz jó nőket vonzani. Bármilyen külsővel működni fog. Sok évszázados tapasztalat. Csak ki kell próbálni.
8/27 anonim válasza:
42 évesen, (véhetően) tapasztalat nélkül esélytelen. Már rég fel kellett volna adnod. Én 30 leszek 2 hét múlva, de most tartok ott, hog tényleg abszolút esélytelen a dolog. Igazából már pár éve tudtam ezt, de azért még reménykedtem. Már nem.
9/27 anonim válasza:
Kezd azzal, hogy elolvasod mit jelent az incel :D
10/27 A kérdező kommentje:
Önkéntelen cölibátus, nincs nője hiába akar. Túl van ez lihegve.
Nem volt még nőm kvázi.
42F incel
dec. 10. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!