Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves incelként milyen lehetőségeim vannak még a társkereső piacon? Adjam fel, vagy találhatok még asszonyt?
20
Erről beszélek. Akkor a srác miért nem kérdezhetné jogosan, hogy a nő mit tud nyújtani?
Én szerintem 42 évesen pl. többet "érek" mint egy ugyanannyi sőt néhány évvel fiatalabb nő. A biológia nem téved. Én lehetek apa még bőven 45-50 éves koromig, sőt akár még utána is ( bár az már necces ).
Egy nő azonban? Lehet példálózni de ritka nagyon és kicsi az esély, pláne első gyerekre hogy megszülje 40 után. De igazából rohamosan csökken az esély 37, sőt van akinél már 35 után is...
Kvázi 35 körül egy nő be is szokott rendesen pánikolni ha családot szeretne ugyanis ketyeg a biológiai órája.
Kb. 10 évünk van előttük.
Láttam több fotót pasikról akiknek 5-15 évvel fiatalabb társuk van és kb. ennyi különbségnél néznek ki hasonló korúnak.
Szóval egy nő a fiatalságát és a szépségét tudja adni, a férfi a tapasztalatát. Esetemben ez nyilván nem sz*xuális tapasztalat, hanem életbölcsesség, mentorság.
42F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!