Talàlhatok ilyen nőt?
Aki normális személyiségű, kicsit ducikas de nem kövér. Beszél idegen nyelveket / diplomás/ jól keres/ van autója meg lakása. Önállóan el. Nincs gyereke. 27-38 év közötti.
Én
180/110, 400 nettó , lakás van de autóra nincs szükségem. Budapest... Érettségim és egy szakmunkas iskolám van. IQ tesztek szerint olyan 120 körüli átlag jön ki. Nem vagyok egy agysebész de valószínűleg egy cé segédmunkás szintje sem.
30
Csak mellébeszélsz hogy igazold a gonosz evàràsaidat.
80,90,2000 évek elején a 180 centi férfi az magasnak számított! Nem átlagosnak
Szintén ebben a korban a 80;90;100 kg nem számított kövérnek. Plusz akin látható izomzat volt (mint nekem is van mell izmom és nagy karjaim, hátam) a 110 sem.
Többször nem írom le. 4 éves szakmunkás , 2 éves érettségi és 4 OKJ képzést csináltam külön. Ne akarj már úgy evvelni mintha egy közmunkas lennék vagy valami C gàny építőminkas betanított munkás.
36 éves vagyok
Egyrészt, az elvárások hogyan lehetnének gonoszak? Reálisak, vagy irreálisak lehetnek, de gonoszak mégis hogyan?
Másrészt, az átlag úgy működik, hogy megnézik azokat, akik most vannak életben, tehát a 80 éveseket is, és abból számolnak átlagot. Másrészt oké, hogy nő az átlag magasság, de nem 20 centiket. Már 1990-ben is 175 fölött volt az átlag magasság férfiakban, most kerestem rá. Szóval bármennyire is fáj, átlagos magasságú vagy. Ezzel nincsen amúgy semmi baj. A súlyos viszont akármennyire is szeretnéd nem átlagos.
Harmadrészt, azt sem írtam, hogy C típus szintjén vagy, bár a szövegértési képességeid azért nem a magas IQ-ról árulkodnak. De pl. egy műkörmös, vagy varrónő passzol KB. végzettség én.
Én csak arra céloztam hogy jó hogy nem majd 2o50 hasonlítasz majd egy középkorban élt ember magassàgàt össze! Miért kell összemérni minket a jelenlegi fiatalokkal? Én az iskolában a 3 ik legmagasabb fiú voltam. Nem voltam átlagosnak mondott. Most én is érzékelem a metrón hogy a 16 éves srácok is magasabbak nálam. De sokszor még 1-2 lány is. Na és? Változott az ember. Nem kell összemérni a más időben született embereket. Főleg ha tényleg ekkora az eltérés.
Láttál már ? Keres gyúrós embereket. Arnold szted hány kg volt mikor a legjobb formában volt? 120 is bőven volt.
Harmadrészt; az IQ és EQ alapján sok mai diplomás nincs ott mint én. Persze biztos a műkörmös a szintem.
Tesó, te maximum a 19. században számítottál magasnak. 3 centit nőtt az átlag magasság 1990 óta, az azért nem ekkora eltérés.
Ja, látom azt a nagy IQ-t. Nem tudsz átlagot értelmezni, aki nem ért veled egyet, leszólod. Lehet még a műkörmös is túl jó hozzád.
Mikor az érvek elfogynak .. jön a személyeskedés..
Ezek vagytok ti. Én az igazat írom. De beszkenneltek egy iskolai csoportképet is a hitetleneknek.
De mint írtam miért akarjátok a jelenlegi fiatalokhoz hasonlítani a középkorú férfiakat? Mi lesz ez után? Nekem 19 cm a futykos ami jónak számított 20 éve. A mai srácoknak átlagban megvan ez, ezért én rögtön a nagyrol már csak átlagosfaxùra vissza leszek minősítve ? Vagy van egy örökölt 3 szobás , kert kapcsolatos 85 nmes lakásom ami anno jónak számított és 5 tagú család lakott benne. De ma már egy orvos szülők egy 150 nmes kertes házat vesznek a 18 éves gyereküknek, ezért én már hajléktalannak számítok?
Igen, így működik az átlag. Ügyes vagy hogy rájöttél. Az iskolai példa meg egyenesen nevetséges. Általános iskolában én voltam a legmagasabb lány, mert hamar nőttem, aztán lettem 168 centi, ami teljesen átlagos. Teljesen irreleváns a példád.
Amugy ha ilyen jónak számítottál 20 éve, miért nem csajoztál be akkor? Most, bármennyire fáj neked, a mostani férfiakkal versenyzel és senkit nem érdekel, hogy regen az anyukád azt mondta magas vagy meg nagy a fütyid.
37
20 éves időszakról beszéltem az iskolàban. De úgy látszik nem érted meg hogy tényleg ennyit változott a világ 15 év alatt.
Ki mondta hogy nem csajoztam? Akkori nőket (lányokat) amúgy nem izgatta úgy a magasság. De a szűzességemet 17 évesen vesztettem el egy osztàlytàrs lànnyal.
Miért kell felnőtt emberként a tinikkel meg a 21 évesekkel versenyeznem? Én is felnőtt nőt akarok és nem 16 éves lányt. 🤔
Annyi idős vagyok kb. mint te kérdező, természetesen nő.
Minden feltételednek megfelelek bőven (sőt):
- van igényes, 2010 után épített lakásom (főváros)
- van egy második lakásom, igaz, még hitel is van rajta, de azt a bérlők kb fizetik, ki van adva, pár év és valóban elmondhatom, hogy az enyém teljesen
- 2 diplomám és 2 szakvizsgám van, 2 felsőfokú, 1 közép- és 1 alapfokú nyelvvizsgával rendelkezem (más-más nyelvekből, mielőtt nekiállsz ezen humorizálni)
- 173 cm magas vagyok, 69 kg (igen, van pár kg felesleg, de dolgozom rajta)
- van autóm, naponta használom is, van jogsim, vezetési rutinom is, azért a mai világban ez sem olyan hűű de nagy dolog… egyébként szuper, hogy te buszozol, én a bevásárlást nem szeretném már a buszon/metrón nyúzogatni napi szinten (tudjuk, te rendelsz, én meg tudok főzni is :)
- nemcsak a bruttó, hanem a nettó fizetésem is hétszámjegyű, jelenleg is tanulok, fejlődök
Nincs az a körülmény, ami alapján bármikor téged választanálak.
Nem kell hasra vágódni az érettségid előtt, a mi időnkben is képes volt a magyar 18 évesek kb 75%-a megugrani ezt a szintet.
110 kg-osan te minden vagy, de nem egészséges meg izmos meg pár kiló túlsúly- az én vagyok…te hájas/elhízott, amit nagyképűséggel kompenzálsz.
Ha meg a nőben a lakás meg a kocsi a legfontosabb kritériumod a nőben a 400-as, mai világban már nemhogy kimagaslónak, de épp közepesnek mondható fizuddal, akkor gondolom kézzel-lábbal cuccolnál a nő ingatlanjába a nagy arcoddal.
…nem, nem ismerkedem, a férjem is pont annyi idős, mint te, veled ellentétben:
- van ingatlanja, jogsija, kocsija és nem ez a legfontosabb értéke és nem hangsúlyozza ezt ki lépten-nyomon
- 183 cm, 85 kg, NORMÁL testalkatú, de együtt mozgunk, teszünk az egészségünkért
- egyébként természetesen nem háborog a fantasztikusan értékes érettségijén, mert hozzám hasonlóan megbecsült szakorvos, szóval ne tegyél már úgy, hogy az érettségi az 10-20-30 évvel ezelőtt is valami hatalmas dolog lett volna, mikor a népesség döntő többségének azért csak sikerült…
Majd ha felébredtél, szólj.
Nem fog veled a csinos 27 éves tanult, jó körülmények között élő nő szóba állni. Nemcsak azért, mert elhízott vagy és igényeid az egekben, hanem mert irritáló a modorod és már itt is fárasztó vagy a sokadik kérdéseddel.
"egy jó diplomával azért ennél jobban lehet keresni"
Egy rosszal meg kevesebbet, még rosszabbal meg semmit, max a mekiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!