Talàlhatok ilyen nőt?
Aki normális személyiségű, kicsit ducikas de nem kövér. Beszél idegen nyelveket / diplomás/ jól keres/ van autója meg lakása. Önállóan el. Nincs gyereke. 27-38 év közötti.
Én
180/110, 400 nettó , lakás van de autóra nincs szükségem. Budapest... Érettségim és egy szakmunkas iskolám van. IQ tesztek szerint olyan 120 körüli átlag jön ki. Nem vagyok egy agysebész de valószínűleg egy cé segédmunkás szintje sem.
Rohadtul nem változott 15 év alatt ennyit a világ. Az átlag magasság max 1-2 centit nőtt ez idő alatt. Te ezen hisxtizhetsz, attól még a valóság ez. Te tényleg úgy képzeled, hogy 95-ben 180 centis emberek születtek, most meg hirtelen 190-esek?
Egyébként az én férjem is a te korosztályod, pár évvel fiatalabb csak és 197 centi. Diplomás, és sokkal jobban keres nálad. A te általad leirt nőnek ez a szintje.
39
Miért twrtottad fontosnak az önfényező és kioktató kommented megírását?
Mi szükség ezekre? Én sem igénylem ezeket. De ha a lelkednek meg az egòdnak jólesett akkor oké.
Nem lényeges információk de ok;
- gyalog járok a munkahelyre és máshová is
- házhoz rendeltem a havi nagy bevásárlást
- van lakásom , minek akarnék a nőhöz költözni? Azért kritérium hogy kizárjam az élősködő típust. Aki pont hogy nálam akarna ingyen nyaralni egy életre.
- nem nagyok nagyra az érettségire. A kérdés alatt azért kellett többször szóba hozni mert volt 1 vagy 2 kommentelő aki direkt kihagyta a infòk közül. Hogy azzal erveljen hogy rossz képességű a kérdező (én) aki csak egy szakmunkás. (Nincs így)
- pár évvel ezelőtt voltam. 75 kg is. Azaz gratula a férjednek de voltam nàla sportosabb alkat is. Egészség és minden más mulandó. Remélhetőleg leszek még jobb formában.
41
Mennyire vagy jóban a munkatarsaiddal? Vagy sok barátod van a 30-50 és korosztályban? Szervezd meg 15 db felnőtt 40 éves férfivel hogy tanítási nap végén elmentek egy középiskola elé. És aztán nezzd meg a gyerekeket aztán a férfiakat akikkel odamentél.
A legtöbb ismerősöd 170;175 cm néhány magasabb és majd látod hogy 20 gyerekből 17 magasabb mint az oda vitt ismerősöd.
Szívesen ha már ennyire drasztikus példákkal kell jönni hogy megértsd hogy tévedsz.
43
Már nincsenek terveim. A kiválasztást azért akarom így! Hogy ne az legyen hogy zakalato vagyok meg én erőltetem és nem viszonzott. Vàlasszon ki a másik mert akkor biztos akarja.
47
Nagyon ostoba vagy a statisztikàddal együtt. Jézusom. Figyelj menj el egy foci meccsre ilyen gyerekeknek tartott klubba. Ahová a szülőket meg a rokonokat / barátokat beengedik nézőnek. Nézd végig a az apukákat a lelátón és aztán nezd meg magukat a tinedszer fiúkat akik a játékosok. Ez után sem tűnik majd fel a generációs kulombseg akkor menthetetlen vagy.
49
Egyéni ritka példákkal bakker. És akkor csodálkozunk miért Orbán a miniszterelnök...
Én is ha haza megyek az utcában van 2 db 190 magas 76 éves bácsi. Aztán van még 30 db 40- 60 éves aki épphogy 170.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!