Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?
Le kell fogynia?
Autót kell vennie?
Plasztikai műtét?
Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?
Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?
Egy dolgot jegyezzetek már meg kövér emberek!
NEM
KELL
EHEZNI
A
FOGYÁSHOZ!!
Valamit kva szarul csinál az aki konkrétan éhezik a fogyókúra közben. Ez 2 dolgot jelent:
1-nem viszi be azt a kaloriat amit kéne,vagy olyan dolgokbol ami hamar felszivodik,tehat nem taplal
2-az ilyen emberek képtelenek lesznek konkrétan életmódot váltani, hisz azt érzik hogy minden ami nem olyan,mint amit megszoktak,az rossz. Éhes, nyűgös,szar az egész
70
Ezt azért gondold át 😂
71
Éheztetéshez azok fordulnak akiknek minden normal diétás étrend és rendszeres sport sem hozott eredményt. Ezért drasztikus lépést tesznek a “hátha ez működni fog” alapon.
75
Nem élnek a szüleim. 😐
71
Kedves 71es!
Egyreszt, ennél nagyobb f*szságot, nem is irhattal volna!
Másrészt, 32 éves vagyok, 2 gyerek, csak akkor van eredmény, ha kvázi éhezem! Igy 67 kg vagyok, ennél lejjebb nem megy, ha beledöglök se, és nekem elhiheted, hogy majdnem beledöglöttem az éhezesbe. Szedem a letroxot (pajzsmirigyre, maximálisan tisztaban vagyok a gyors/lassu ch fogalmával, valamint a kalória jelentesével!
78
Miért aki rákos az fogy ?
75. Nyugodjál már meg ember attól, hogy alázod attól nem fog megváltozni.
Nézd kérdező öszinte leszek én nem vagyok kövér nem járok a cipődben. De biztos van valami amiben a kedveded leled. Találd meg és csak azzal foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!