Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehetőségei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?

Figyelt kérdés

Le kell fogynia?

Autót kell vennie?

Plasztikai műtét?

Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?

Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?

dec. 28. 05:48
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/143 anonim ***** válasza:
100%

60, nem tudom ki látta az Encanto című mesét, abban hangzik el egy mondat, ami erről eszembe jutott "talán a te képességed az önámítás" mondja az egyik gyerek a csajnak, aki a szuperképességekkel rendelkező családban előadja, hogy ő képességek nélkül is ugyanolyan boldog és különleges, mint a többiek.

Mondjuk, attól, hogy a kérdező lusta és megoldás keresés helyett önigazolást keres, nem zárja ki, hogy vannak nagyon értékes tulajdonságai is.

De, tény, hogy vagy azt kéne eldönteni, hogy neki így nem jó és utána menni, hogyan lehet ezen változtatni (túlsúly, anyagiak, kocsi, meg miegymás ami zavarja), vagy őszintén elfogadni magát így aztán ennyi. Ismerek olyan kövéreket, akik rendben vannak magukkal, de őket valóban nem zavarja és így nem is akadályozza a felesleg abban, hogy boldogok legyenek.

dec. 28. 09:54
 62/143 anonim ***** válasza:
Rengeteg ilyen alkatú férfinek van párja.
dec. 28. 09:59
 63/143 anonim ***** válasza:
Egyedül halsz meg. Nem kellesz te senkinek. 😊
dec. 28. 10:08
 64/143 anonim ***** válasza:
100%

"A kalóriadeficit nem működik mindenkinél"

Mindenkinél működik. És nem pár hét alatt fogsz lefogyni. Nem kell rögtön 1000 kalórian éhezni, de a sport és kalória bevitel csökkentése hosszabb távon fogyást fog eredményezni.

Első körben pár hétig írnod kéne mindent, amit megeszel, megiszol. Mindent. A bekapott 1-2 falatkát, haverokkal megivott sört is. De nagyon pontosan

Volt valamikor a TLC-en egy műsor, hogy kövér embereket ugyanerre kértek meg, de azt nem tudták, hogy figyelik őket. És igen nagy eltérés volt az általuk mondott és valós kalória bevitel között

dec. 28. 10:09
 65/143 A kérdező kommentje:

58

Menthetetlen az te vagy! Van munkahelyed ? 🧐

59

Ha a férfinak is van saját lakása de csak 400 ezret keres. Azt miért veszed úgy hogy te tartanád el?

60

Az igazság az nem kifogás.

dec. 28. 10:21
 66/143 A kérdező kommentje:

62

Ismerőseid között? Nem gazdag a faszi?

63

A jókívánságok visszaszállnak. Nem ajánlatos másnak rosszat…

64

Volt egy letöltött app és abban vezettem az összes bevitt kalóriát. Papíron deficitben voltam de változás nem jött. De mint valamelyik kérdésben írtam hogy mindig csak ilyen 3-4 hétig bírtam az éhezést. Rendre mindig ugyan úgy történik!

1, tele a faxom a helyzettel

2, neki állok megvonni a kaját mert mindenhol a deficit a téma

3, hajtom magam otthon és a munkában is direkt többet mozgok

4, jelentkezek hazi orvosnal aki több helyre elküld - időpontok sorban és eredmény nem lesz

5! Kiborulok hogy mindent megettem és egy deka nem változott ! És újra eszek ahogy akarok és pár hónapig ez lesz.

dec. 28. 10:27
 67/143 kir01 válasza:

63.

Ne írj ilyeneket. Független milyen gazdag vagy mennyire szép mennyire okos. Sorsodon te se tudsz változtatni.(ha szerencséd van helyszinen tudsz) Minden ember egyedül hal meg. Ezért minden ember egyenlő

dec. 28. 10:38
 68/143 anonim ***** válasza:
93%
Pedig te egyedül maradsz, mert az egyéniséged egy undorító. Sok dagadt férfinek van családja. Neked nem a kalóriákkal van bajod, hanem ott fenn vannak a gondok.
dec. 28. 10:41
 69/143 A kérdező kommentje:

68

😀

Te biztos tökéletes vagy! És ismersz mindenkit egy anonim oldalról.

dec. 28. 10:50
 70/143 anonim ***** válasza:
68%
Kikövetkeztettem a mondataid alapján. Nem volt nehéz. Igen, hozzád képest tökéletes vagyok.
dec. 28. 10:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!