Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?
Le kell fogynia?
Autót kell vennie?
Plasztikai műtét?
Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?
Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?
Ha ebből matematikai példát csinálnánk, és az alap halmaz mondjuk a 20-30 közti korosztály, ahonnan először kivesszük azokat, akik vágynak arra, hogy tanult legyen a párjuk, majd azokat is, akik jól keresnek és minimum azonos szintet várnak el, majd azokat is, akik ugyan rosszabbul keresnek, de gazdag(abb) párt akarnak, majd azokat is, akiknek nem vonzó a túlsúly, valamint a nagyon magas nőket, akiknek igényük van az igazán magas pasikra, meg persze levonjuk a Budapest közvetlen környezeténél messzebb élőket, majd a megmaradt x számú hölgyből kivonjuk az elhízottakat, amennyiben valóban csak vékony jöhet szóba, meg gyanítom kivonunk mindenkit aki roma, külföldi stb. akkor igen alacsony egyedszám marad. Ebben akkor még vannak ugye foglaltak, akiket le kell vonni és a végén még az is kéne, hogy a maradék mondjuk 1000 nőből olyan is legyen akivel találkozik a kérdező, valamiért megszólítja és a nőnek bejön....
Hát... mondjuk a párkeresés mindig lutri, de ha ennyire sok tényező miatt hullanak ki emberek...
Persze, lehetne az, hogy a kérdező egy magabiztos, stabil érzelmi világú pasi, aki elégedett az életével és vidám, humoros, jó társaság, mert ez sokat lendítene... feltételes módban, mert ez megint egy mi lenne ha gondolatjáték.
Ha így végigvesszük lesújtó az eredmény. De szerintem a legfontosabb mindig az kéne legyen, hogy elégedett és boldog legyél az életedben, ha már csak egy adatott. Szóval, a "mit akarnak a nők" felesleges sajnálkozás és idegeskedés helyett, találd ki, te mit akarsz. Mi lenne az a szint, az az életvitel, hobbi, életmód, amivel boldog lennél. Aztán ezen dolgozz a kesergés helyett.
Azzal, ha egy pasi rendben van magával, ott van, ahol lenni szeretne és ez minden mozzanatán érződik, jól lehet hódítani.
112, nem fogom bizonygatni. Már jegyese, ha pontos akarok lenni. Mint írtam, sokáig egyedül volt, legfeljebb szeretőnek kellett, vagy még annak se. Technikailag ez az első kapcsolata (34 éves) de, lassan 3 éve együtt vannak ezzel a csajjal, a nagyját együtt is élték.
Szerencse kérdése.
Mért ne?De gondolom nem Playboy modell a csaj, neki megfelel az egyszerűbb nő is.A kérdezőnk meg a hozzáképest fullosabb nőkről álmodozik csak.
110
Rajtam most is jól oszlik el. Mindig kevesebbnek tippelnek mint ami a tényleges testsúlyom. Amikor 75-78 kg voltam akkor a bordàim kint voltak. De persze nekem tetszett! Mert előtte is évek óta hallgattam a rokonokat , családot , munkatársakat még a kéretlen véleményeket is a boltban a pénztárostól; hogy fogyni kell fiatal úr.
115
Nekem az átlag nők jönnek be. Ne keverj egy másik áldozattal aki írogat gyakorira. Tudjuk hogy van pár! És a legtobbnek valami fiatal insta modell kell!
118
Nem. Félre érted. Amikor a beszólogatast kaptam akkor voltam 100 kg is. De lehet 110 is.
Én csak azt tapasztaltam hogy amikor jól éreztem magamat a bőrömben, akkor is megkaptam hogy vékonyabbak kell lenni. Értitek voltam 181/75 is és akkor is azt éreztettèk velem hogx az elvárás a 65 kiló. Tönkre lett téve az egész életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!