Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehetőségei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?

Figyelt kérdés

Le kell fogynia?

Autót kell vennie?

Plasztikai műtét?

Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?

Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?

ma 05:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/140 anonim ***** válasza:
85%
Egyiket se kell tenned. Elég, ha csak siránkozol meg még többet eszel. Anyád beviszi neked tálcán a szobába az ételt, te meg felfalod a video játék és a maszturbálás közötti szünetben, közben arról fantáziálsz hogyan KAPhatnál nőt. Mert a ti generációtok úgy van nevelve, hogy a nagy semmiért cserébe ti mindent megkaptok. Na elhaláloznak a kedves szüleid, még ételt se fogsz kapni apukám..
ma 06:01
 2/140 anonim ***** válasza:
82%
Zsírgörény típusként le sem mernék vetkőzni senki előtt, annyira szégyelném a lógó hájaimat.
ma 06:09
 3/140 anonim ***** válasza:
24%

Vagány jófej belső kisugárzás magabiztosság.

Szerintem még neki is van nője a másnaposokból:

[link]

[link]

Legyen egy pozitív egyéniséged.

Barátok. Szeresd az életet.

ma 06:25
 4/140 anonim ***** válasza:
76%
te a beles ember vagy?
ma 06:25
 5/140 anonim ***** válasza:
83%

Még mindig az az egyetlen módja az ismerkedésnek, hogy KÉT ember KÖLCSÖNÖSEN vonzódik egymáshoz. Vagyis megnézed, hogy te kiknek tetszel, ki állna szóba veled, és ezekből kiválasztod a (szerinted) legjobbat. Ha csak egy ilyen van, akkor választasz, hogy jobb vele, vagy maradsz egyedül. Ha egy sincs, akkor a legegyszerűbb: maradsz egyedül.

Utóbbi esetben még mindig két lehetőség van. Nem változtatsz, csak nyekeregsz, meg írod ki ide sorba a kérdéseid. Ebben az esetben a te döntésed, hogy maradsz egyedül. A másik út a nehezebb. REÁLISAN átgondolod, hogy mi veled a baj, min és hogyan tudsz javítani. Aztán kezded a ciklust újra és újra.

Nem tetszik? Túl nagy a meló? Maradsz egyedül.

ma 06:46
 6/140 A kérdező kommentje:

1

Sose volt ilyen! És nem élnek már a szüleim. 😐

ma 06:51
 7/140 A kérdező kommentje:

Ilyen vagyok kb

[link]

Reménytelen ?

ma 06:54
 8/140 anonim ***** válasza:
51%

Ez attól függ hajlandó vagy e tenni ellene?

Vagy csak sajnáltatni magad.

E legjobb a te esetedben ha elkezdesz sokat sétálni majd futni, hegyekbe kirándulni.

Változtatni az étrendeden, és otthon is el lehet kezdeni edzeni pénz sem kell hozzá.

Ha semmire nem vagy hajlandó akkor ne pityeregj azon h így nem kellesz.

ma 06:57
 9/140 A kérdező kommentje:
Az elmúlt kb 18-20 évem arról szólt hogy fogyás - hízás. Teljesen belebolondultam. Mindent megettem amit tudtam. Jelenleg a bele törődés szakaszban járok. Mondjuk 2 hete újra minden nap futópadozok. De nem teljes elszántsággal. Mert nincs eredménye és meguntam.
ma 07:01
 10/140 anonim ***** válasza:
64%

Igy birom mikor el se olvassák amit irtam..

Egy rakadt dagadtnak van nője de azoknak egyénisége is van. Karakánok, férfiak, van hangjuk, jófejek tudnak, nőket csábítani is, nem azt csinálják, hogy picsognak.(3)

ma 07:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!