Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehetőségei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?

Figyelt kérdés

Le kell fogynia?

Autót kell vennie?

Plasztikai műtét?

Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?

Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?

dec. 28. 05:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/143 anonim ***** válasza:
79%

Ez épp olyan hülyeség, mintha a boltban azt mondanád, hogy "Szokott amúgy pénzem lenni, csak most épp nincs. Azért elvihetem, ugye?"

Nem így működik ez.

dec. 28. 07:58
 22/143 A kérdező kommentje:

19

Úgy beszélsz mintha az ember súlya döntené el a személyiségét. Vagy hogy aki nem vékony az kevesebb értékű személy? 😑

20

Te se kellenél nekem. De nem azért nem mert nem vagy “csini”. A felfogásoddal van a baj. Magadból indulsz ki és ahhoz mérsz mindenkit.

Ha nekem 19 cm a fütyi akkor majd azt mondom Jenő meg Zoli az lusta , mert nekik nem nőtt akkorára. Vagy B, Szilvi szülei gazdagok és vettek neki lakást meg autót és kapott a számlájára 100 M Ft-ot , és 28 éves koráig eltartottàk amíg tanították. Aztán Szilvi szerint Péter kevesebb értékű személy tőle. Mert Péter szülei takarítók voltak. És 18 évesen ott kellett hagynia a sulit és az első adódó betanított melót elvállalta. És egy albérletben nyomorog a szüleivel. De Szilvi szerint Péter tehet róla, hiszen neki is van lakása és diplomája meg minden! Hat Péter miért nem képes ugyan erre ???? 👌👌👌

Ne hasonlitgasd magad máshoz. Ahány ember annyi adottság, szervezet és még az se biztos hogy ha ugyan ahhoz az orvoshoz elmentek akkor mindketten kaptok segítséget.

dec. 28. 08:07
 23/143 anonim ***** válasza:
81%

Semmi szégyenérzeted nincs az fix.Ilyen testet takarni kellene (sajnos lehetetlen), nem még meztelenül mutogatni, ráadásul egy vékony nőnek....🤦

dec. 28. 08:12
 24/143 A kérdező kommentje:

23

De van. Pont ezért nem kezdeményezek senkinél. És tartom magam ebben a “incelnek” csúfolt állapotban. Mert nekem tetsző nő kell, de senkire nem akarom ráerőltetni magam. Így várok arra aki engem kivalaszt. Ha lesz ilyen..

dec. 28. 08:15
 25/143 anonim ***** válasza:
78%

Nem a súlyod, hanem az írásod alapján ítéltem meg a személyiséged. Ahogy ez alapján azt is eldöntöttem, hogy buta vagy, mert biológiai tényekkel vitatkozol.

Viszont gondold át: jelen állapotodban egy olyan nő, mint én (gondolj rólam bármit) undorral fordul tőled vissza. Vajon kinél lehet esélyed...?

Én tudom, hogy kinél, és van is párom. Ezerszer jobban néz ki a teste, pedig ő is 45 éves.

A te tested inkább olyan, mint az enyém volt két éve, csak a cicim kicsit nagyobb, és nincs rajta szőr. 😂

dec. 28. 08:16
 26/143 anonim ***** válasza:
84%
Még azelőtt sem mernék ilyen testet mutogatni, aki kiválaszt.Pfej!
dec. 28. 08:18
 27/143 anonim ***** válasza:
76%

"Le kell fogynia?

Le.

Autót kell vennie?

Elég egy olcsóbb is, de legalább van.

Plasztikai műtét?

Ha nagyok csúnya vagy igen.

Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?

Fejlődni jó dolog, egy 500-as fizetés már egész jó...pl egy buszos is keres ennyit.

Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?"

Úgy van.

Plusz csak a futás nem jó.

Keress dokit és vizsgáltasd ki magad miért nem megy a fogyás.

Kereshetsz tanácsadót is, aki segít fogyni.

"Olyan lehetőség miért nincs hogy egy vékonyabb nőnek meg tetszek így? És majd motivál a kapcsolat alatt és sikerül fogynom ?"

Keress egy hasonló molett nőt és motiváljátok egymást. Ilyen miért nincs? Magad miatt kell fogyni. Senki nem akarja pesztrálni a másikat.

Amíg megmagyarázol magadnak mindent, addig semmit nem fogsz haladni.

N 32

dec. 28. 08:20
 28/143 anonim ***** válasza:
69%
Le kellene fogyni, már csak a saját egészséged érdekében is.
dec. 28. 08:21
 29/143 A kérdező kommentje:

25

Szerencsére nem te vagy az egyetlen nő a világon. Így a te véleményed nem annyira fontos. 50 hez közel vagytok akkor amúgy sem vagyunk egy korosztály. Ha te így néztél ki 2 éve mint amit linkeltem fotót, akkor nálad sokkal súlyosabb volt az elhízás mértéke mint nálam. 180/110 férfinél nem egyenértékű egy 160 cm nővel, ugyan ekkora testomeggel.

dec. 28. 08:22
 30/143 A kérdező kommentje:

27

Pfej borzalmasak vagytok.

dec. 28. 08:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!