Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?
Le kell fogynia?
Autót kell vennie?
Plasztikai műtét?
Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?
Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?
30 akkor azok vagyunk. En "kapok" férfit és nem pocsogok, hanem felemelem a seggem és teszek magamért és nem mástól várom a megoldást.
Ez amit te csinálsz / írsz sokmindent elmond a jellemedről...nem is gondolnád.
Napi kétszer, van hogy háromszor lezuhanyzok.
A munka után bödös szoktam lenni. De ez masnàl se lehet másképp.
"leperegnek rólam a sértegetéseitek."
Az a baj, hogy a jó tanácsok is.
Nem rosszindulat, csak a valóság.Elég kövér emberrel találkoztam már, hogy ez igazolt legyen.Ez a fószer is áztathatja magát egész nap a vízben, a szaga ott marad akkor is, ami a hájasság miatt van.
Nem tudom. Én akkor érzem magam büdösnek ha egy egész napig nem jutok vízhez. Meg amikor nem vagyok borotvált ott lent és az beizzad. Olyan húgy szagom van akkor. Ezt én sem szeretem… ezért általában csupasz vagyok.
Szerintem amire ti gondoltok az olyan dagadt embereknèl van mint a Cé srác akit a fitnesz gagyi Norbi akart lefogyasztani. Nem tudom a nevét. Szóval egészen más kategória 100 kg meg a 2-300
Én az idős nénik szagát nem szeretem pl orvosi rendelőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!