Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehetőségei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?

Figyelt kérdés

Le kell fogynia?

Autót kell vennie?

Plasztikai műtét?

Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?

Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?

tegnap 05:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/140 anonim ***** válasza:
82%

30 akkor azok vagyunk. En "kapok" férfit és nem pocsogok, hanem felemelem a seggem és teszek magamért és nem mástól várom a megoldást.

Ez amit te csinálsz / írsz sokmindent elmond a jellemedről...nem is gondolnád.

tegnap 08:29
 32/140 anonim ***** válasza:
88%
Zuhanyozz le, hogy legalább görény szagod ne legyen.
tegnap 08:33
 33/140 anonim ***** válasza:
Jó 32 olvastam. Csak gondoltam a dokitól jobban elfogadja a tényeket.
tegnap 08:35
 34/140 A kérdező kommentje:
😀 leperegnek rólam a sértegetéseitek.
tegnap 08:36
 35/140 anonim ***** válasza:
100%
Hiába zuhanyzik le, a háj alatt már be van ivódva a pállott szag.Rettenetesen büdösek az ilyen kövér emberek a napi fürdés ellenére is.Mindnek van állott szaga, főleg az ágyéktájon meg az arra rá boruló zsír alatt.
tegnap 08:37
 36/140 anonim ***** válasza:
100%
36# vitatkoznek hogy csak rosszindulatú,de sajnos tényleg van a kövér embereknek egyfajta "zsírszaga". Ezt több nagyon hájas enberen is éreztem már
tegnap 08:41
 37/140 A kérdező kommentje:

Napi kétszer, van hogy háromszor lezuhanyzok.

A munka után bödös szoktam lenni. De ez masnàl se lehet másképp.

tegnap 08:41
 38/140 anonim ***** válasza:
100%

"leperegnek rólam a sértegetéseitek."

Az a baj, hogy a jó tanácsok is.

tegnap 08:44
 39/140 anonim ***** válasza:
100%

Nem rosszindulat, csak a valóság.Elég kövér emberrel találkoztam már, hogy ez igazolt legyen.Ez a fószer is áztathatja magát egész nap a vízben, a szaga ott marad akkor is, ami a hájasság miatt van.

tegnap 08:46
 40/140 A kérdező kommentje:

Nem tudom. Én akkor érzem magam büdösnek ha egy egész napig nem jutok vízhez. Meg amikor nem vagyok borotvált ott lent és az beizzad. Olyan húgy szagom van akkor. Ezt én sem szeretem… ezért általában csupasz vagyok.

Szerintem amire ti gondoltok az olyan dagadt embereknèl van mint a Cé srác akit a fitnesz gagyi Norbi akart lefogyasztani. Nem tudom a nevét. Szóval egészen más kategória 100 kg meg a 2-300

Én az idős nénik szagát nem szeretem pl orvosi rendelőben.

tegnap 08:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!