Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?
Figyelt kérdés
Le kell fogynia?
Autót kell vennie?
Plasztikai műtét?
Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?
Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?
tegnap 05:48
131/140 A kérdező kommentje:
Rendben 👍🥳
tegnap 14:15
132/140 anonim válasza:
131# de amúgy igaza van. Tulajdonképpen minek irtad ki a kerdest?
133/140 A kérdező kommentje:
Unatkoztam meg panaszkodni akartam.
tegnap 14:50
135/140 anonim válasza:
Gyere össze Shrek-kel, aztán valami minőségi zsíros kaja meg egy rekesz sör mellett szidhatjátok azokat a francos válogatós vékony nőket.Ettől sem lenne ugyan nőtök, de a gyakorin való farokveréstől sem lesz.
136/140 A kérdező kommentje:
Shreknek nincs nője! Csak nőket zaklatott és állítása szerint prostiknàl járt!
Nekem viszont volt 3 nővel dolgom. És egyik sem volt fizetős.
tegnap 15:05
137/140 anonim válasza:
Milyen nője van Shrek-nek?Prostik?Azok aztán tényleg nők.👏Max. az anyja van, aki felnevelt egy ilyen idiótát.
139/140 anonim válasza:
Ez nem a mesebeli Shrek, hanem a gyakori trollja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!