Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehetőségei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?

Figyelt kérdés

Le kell fogynia?

Autót kell vennie?

Plasztikai műtét?

Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?

Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?

tegnap 05:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/140 A kérdező kommentje:

48,

Igen és nagymama is. De nem akarom kiteregetni az információkat. Nyugodtan kérdezd meg a chatgpdt vagy keres Googleval infókat. Akiket nem viseltek meg a körülmények azokat előbb megölték. És kifejezetten kerülték azt hogy szem elé kerüljenek.

49

17 évesen kezdtem hízni. 24 körül sikerült harcok áràn lefogyni. (Éhezés , 12 órás fizikai munka és utána volt hogy 4 órát tekertem a szobakerekpart \ addig még màr leszédültem róla) pár évig sikerült tartanom és ekkor sikerült csajoznom is. Aztán újra megindult fel a súly és már a korábbi elvetemült hajszolt életmód sem tudta megállítani.

50

Szóval te a pénzre meg az iskolák számára izgulsz. Nem vagy különleges. Csomó ilyen nőt ismerek.

tegnap 09:24
 52/140 anonim ***** válasza:
100%
Aki zsírgörényként hivatkozik magára az nem normális...
tegnap 09:28
 53/140 anonim ***** válasza:
100%
Különleges te sem vagy kérdező.Mindenki a tőle sokkal jobban kinézetűvel akar kapcsolatot.Az más kérdés, hogy összejön-e neki, vagy haláláig rinyál utána.Inkább az utóbbi a jellemző.
tegnap 09:28
 54/140 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, a kép amit linkeltél, teljesen renben van. Mondjuk én például kifejezetten az ilyen testalkatú férfiakhoz vonzódok, nem kéne kigyúrt csávó.

Szóval csak az alkatodra fogni a sikertelenséged nagy hiba, ott van sok más dolog is.

tegnap 09:30
 55/140 anonim ***** válasza:
100%

51, ha csak így tudsz fogyni, akkor el kell menni kivizsgáltatni magad. Nem (csak) azért, hogy fogyni tudj, hanem mert nagy valószínűséggel valami szervi gond van, ami hosszútávon nem tesz jót az egészségnek.

Ugyanez lehet a válasz a nehezen elfogyó haláltáboros emberekre is. Minden bizonnyal oda is jutott pajzsmirigy alulműködéssel élő ember. Bár kétlem, hogy ez a jelenlévők 10%-a lett volna.

tegnap 09:30
 56/140 anonim ***** válasza:
100%

51. Cardio nem a legjobb fogyásra, mert bár közben veszítesz kalóriát, de utána sokkal sokkal éhesebb leszel és túlzabálod magad, avagy ha nem eszel, akkor a szervezeted túlélő üzemmódba kerül és egyre kevesebb és kevesebb kalórián fog működni, a bevitt ételt pedig nagy mértékben, kényszeresen tárolni fogja. Pontosan ezért, éhezéssel és kardioval csak rövidtávon lehet fogyni, mert csak az elején lesz látványos a változás.

Mindenképpen keress fel egy dietetikus, mert rossz fogyási stratégiát használsz. Nem csoda, hogy nem tudsz hosszútávon fogyni.

tegnap 09:31
 57/140 A kérdező kommentje:

52

Egy gyakori felhasználó adta nekem ezt a nevet. Nem tudom hogy férfi vagy női reg.

53

De különleges vagyok. Rengeteg dologban. És nekem nincsenek akkora igényeim. Sokszor tetszett olyan nő akik a barátaim szerint rondák voltak.

tegnap 09:32
 58/140 anonim ***** válasza:
88%
Neki vékony nő kell így ahogy most van.Tenni nem akar és lusta,kényelmes hozzá.Feleslegesen javasoltok bármit is.Hagyni kell a picsába a fazont.Menthetetlen.
tegnap 09:36
 59/140 anonim ***** válasza:
64%

51

Nem. A diploma sem érdekel. (Pedig nekem kettő is van) Hasonló anyagi szinten lévő ferfit keresek. Senkinek nem kell eltartania, de én sem fogok eltartani senkit

tegnap 09:37
 60/140 anonim ***** válasza:
89%
Valóban különleges vagy, a kifogás keresésben és a folyamatos önigazolásban.De ez abszolút nem pozitív, hanem mélyen negatív.
tegnap 09:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!