Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?
Le kell fogynia?
Autót kell vennie?
Plasztikai műtét?
Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?
Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?
Ha valakinek úgy alakult az élete hogy csak egy szakmunkasa és szimpla érettségije lett! Miért kell kötelezően neki tovább tanulnia meg nyelveket tanulnia?
Keres mondjuk 350-450 ezret miért nem lehet így barstnője ? Miért kell neki 2x 3x ennyit keresnie ?
Nem kell 60-70 kiló, 180 centihez a 80 már tök jó, de még a 90 is elmegy, ha izmosan túlsúlyos. De, te ettől is 20-30 kilónyira vagy jelenleg. Ami nem kevés.
Budapesten valóban nem kell annyira, ott szerintem nem is igazán elvárás, ahogy olvastam. Ezen az oldalon azonban nem mindenki Budapesten èl.
109
Ne röhögtess. Évekig voltam 80 kiló . Akkor is azt hallgattam hogy 65-70 a normal (mèg csak nem is sovány nekik az)
108, lehet, csak abból a rétegből kell keresnie. Unokatesóm pl ugyanezekkel a kvalitásokkal gyárban dolgozik (olyan szakképzőbe járt, aminek nincs haszna jelenleg). Egy gyári melós csaj lett a párja. Asszem annak még szakmája sincs. Boldogok. Sokáig volt egyedül, de hozzád hasonlóan nem is erőltette magát halálra, se a fejlődéssel, se a párkereséssel. Bár azért anyagilag igyekszik feljebb jutni, most ment egyik gyárból a másikba a jobb fizuért. Ő mondjuk nem kövér, hanem alacsony, vézna, kopaszodó. Mindenesetre megtalálta a párját az azonos életszínvonalon, aki nem vár tőle csodát. De saját maga se tesz egy szalmaszálat se keresztbe önmagáért. Tehát maradnak ahol vannak, amíg világ a világ, mert nekik így jó.
Ezzel sincs baj. Aki nem arra vágyik, amire te, az úgyse jó neked kapcsolatra, tehát nem kell fennakadni rajta, ha nemet mond. Te is megteheted.
A szexhez kell vonzalom.Egy elhízott test meg csak keveseknek izgató, és azok sem az általad áhított kategória.
Neked is a vékony nő az igényed, akkor fogadd el, hogy azoknak meg nem te vagy a főnyeremény.Ezen ha beledöglesz sem fogsz változtatni.
107, gyanítom nagyon rosszul oszlik el akkor rajtad. A normál tartomány cirka 70-80 kiló közt van ehhez a magassághoz. De, van akinek nagyon rosszul rakódik a zsír és ezért szarul néz ki kevés túlsúllyal is. Nekik elhiszem, hogy kéne a 65-70 ahhoz, hogy igazán jól nézzenek ki.
Egy egyenletes zsíreloszlással szerintem a 80-90 kiló közti (plusz 10-15 kiló belefér), de ez egyéni preferencia kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!