Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?
Le kell fogynia?
Autót kell vennie?
Plasztikai műtét?
Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?
Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?
120
Pont abban az időben ismerkedtem egy 18 éves lánnyal (én 24 voltam) és ő mondta hogy nem vagyok megfelelő a koversegem miatt. (75)
Ra egy hónapra láttam a Facebookon a képet a fiúval akivel összejött. És valóban az a “gyerek” is ilyen épphogy 60 kilós lehetett.
121
Exed akkor nem volt hozzád való. Mert előtte te voltál vele nem a csúnya gyári nő.
123
Passz. Biztos nem kicsi
125
Ez is hozzájárult mint rossz tapasztalat.
Mindenki kap negatív megjegyzést ismerkedéskor (illetve elutasításkor), meg fiatalon kéretlenül is. Én is rendszeresen megkapom, hogy csak hízok. Mit vitatkozzak? Tény.
Te 110 kilósan, de még 100 kilósan is jogosan kaptad/kapod az ívet. Nem megsértődni kell, hanem eldönteni, hogy teszel-e ellene. De nem ilyen pár napig odafigyelek módon, hanem keményen, komolyan. Vagy elengedni a füled mellett a megjegyzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!