Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehetőségei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?

Figyelt kérdés

Le kell fogynia?

Autót kell vennie?

Plasztikai műtét?

Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?

Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?

dec. 28. 05:48
 121/143 A kérdező kommentje:

120

Pont abban az időben ismerkedtem egy 18 éves lánnyal (én 24 voltam) és ő mondta hogy nem vagyok megfelelő a koversegem miatt. (75)

Ra egy hónapra láttam a Facebookon a képet a fiúval akivel összejött. És valóban az a “gyerek” is ilyen épphogy 60 kilós lehetett.

dec. 28. 13:13
 122/143 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek egy 130 kilós 190+ súlylökő, izomgyurka volt a párja. Heti 5-7 edzőterem, diéta Mondjuk az ő új asszonya nem csúnya, de a pasi az elmúlt 5 évben teljesen elhízott. Mostmár kifejezetten úgy fest, mint egy súlylökő. Hozzáhízott a hobbijához. Ha izmosan, minimál zsírral volt 130, vajon most mennyi?
dec. 28. 13:14
 123/143 anonim ***** válasza:
52%
122, van akinek az jön be. De csak látod a neten, utcán bárhol, hogy szélesebb fiúknak is van párja nem?
dec. 28. 13:14
 124/143 anonim ***** válasza:
60%
És egy 18 éves kislány ízlése miatt torzultál el ennyire?Pff....ez nagyon gáz.
dec. 28. 13:16
 125/143 A kérdező kommentje:

121

Exed akkor nem volt hozzád való. Mert előtte te voltál vele nem a csúnya gyári nő.

123

Passz. Biztos nem kicsi

dec. 28. 13:16
 126/143 A kérdező kommentje:

125

Ez is hozzájárult mint rossz tapasztalat.

dec. 28. 13:17
 127/143 anonim ***** válasza:
126-os, igen nem illettünk össze.Szerencsére!
dec. 28. 13:21
 128/143 anonim ***** válasza:
75%

Mindenki kap negatív megjegyzést ismerkedéskor (illetve elutasításkor), meg fiatalon kéretlenül is. Én is rendszeresen megkapom, hogy csak hízok. Mit vitatkozzak? Tény.

Te 110 kilósan, de még 100 kilósan is jogosan kaptad/kapod az ívet. Nem megsértődni kell, hanem eldönteni, hogy teszel-e ellene. De nem ilyen pár napig odafigyelek módon, hanem keményen, komolyan. Vagy elengedni a füled mellett a megjegyzéseket.

dec. 28. 13:23
 129/143 anonim ***** válasza:
76%
Mindenre van kifogásod...akkor maradj kövér meg magányos. Senkit nem érdekel.
dec. 28. 14:10
 130/143 A kérdező kommentje:
Rendben 👍🥳
dec. 28. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!