Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-as férfi incelként milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-as férfi incelként milyen lehetőségeim vannak párkapcsolati téren? De őszintén?

Figyelt kérdés

ma 14:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Attól függ eddig miért nem volt kapcsolatod? Szerinted mi a hiba? Azon változtass és lesz.
ma 14:40
 2/13 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
69%
Incelként 0 lehetőséged van, viszont nem incelként a 0-nál már egy picivel több.
ma 14:46
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
0
ma 14:48
 4/13 anonim ***** válasza:
87%

Ha ezt reklámozod h incel vagy, akkor Nulla.

30 éves vagy, ne legyél már ilyen retardált h incelnek vallod magad, dedós fogyatékos kifejezés, szinte égő h ezt használják magukra.

ma 14:53
 5/13 anonim ***** válasza:
47%

Hát az incel szó cölibátust jelent úgyhogy rajtad áll

Én evekig rinyáltam a gyakon mert szüzike vagyok nem volt rossz.

Már belefáradtam a rinyapartiba mert meguntam hogy nem tudnak segiteni

De hat hogy a szarba tudnának segiteni amikor te ezt választod.

Az incel identitás nem múlik el , de idővel szarsz bele

ma 15:09
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Incelként semmilyen. Senkinek nem kell mérges nőgyűlölő.
ma 15:10
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

Ha incelnek vallod magad, akkor semmi esélyed.

Az, hogy incelnek vallod magad, az önmagában is azt jelenti, hogy azt állítod, hogy semmi esélyed a nőlknél.

Szóval egyszerűsítve az egyenletet a kérdésed így szól:

"Mennyi esélyem van a nőknél, ha kijelentem és ahhoz tartom magam, hogy semmi esélyem a nőknél?"

Na szerinted?

ma 15:12
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Én úgy gondolom, hogy az esetek nagy részében az a helyzet, hogy nem is próbálkoznak, amivel semmi esélyük nem lesz. Nem szabad feladni és ha tetszik el kell hívni randira, hagyd meg neki a döntést hogy randizik-e veled vagy sem.
ma 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
0 lim végtelen
ma 15:36
 10/13 anonim ***** válasza:
42%
Attól függ miért vagy incel? Pl ha csak a dagadt vagy? És lefogysz akkor megszűnik ami incelé tesz.
ma 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!