Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehetőségei vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségei vannak a zsírgörény férfi típusnak hogy nőt kapjon?

Figyelt kérdés

Le kell fogynia?

Autót kell vennie?

Plasztikai műtét?

Tovább kell tanulnia és sok pénzt keresnie?

Orvoshoz kell mennie beszélgetni ?

dec. 28. 05:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/143 anonim ***** válasza:
62%

Ez az alkat szerintem még beleférős. Nagyon sok hasonló testalkatú férfinak van párja. Nyilván nem ez az ideál, meg nem erre izgulnak a legtöbben, de pl nekem ez nem lenne kizáró ok, amennyiben minden más tekintetben összeillünk és megvan az összhang és a szimpátia, vonzalom, stb. Volt már hasonló alkatú párom, nem volt részemről gond a szex se meg semmi. Persze ez nem működik, ha az egész személyisége olyan, mint egy rosszul megírt vígjátékban, ahol ő a kövér karakter, és ennyit tud, de ha van benne több is, akkor biztos vagyok benne, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki azért a linkelt testalkattól még nem fordulna sarkon.

Amúgy a mozgás és izomépítés jó dolog, tudja ellensúlyozni a túlsúlyt és akkor mondhatod, hogy mackós vagy, amit azért kifejezetten sokan szeretnek. De ha fogyni szeretnél, akkor nem ez az útja, hanem a táplálkozásban kell változtatni- nyilván kinek milyen diéta működik, figyelembe kell venni az egészségügyi helyzetet is, de azért összességében alapvetően ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz, akkor fogyni fogsz. Ha nagyon zavar a helyzet, akkor sosem baj, ha változtatsz addig, amíg nem leszel elégedett magaddal, vagy legalábbis nem szerzel valamiféle önbizalmat, ami szintén vonzóbb, mint a kockahas sokaknak.

dec. 28. 07:17
 12/143 A kérdező kommentje:

10

Konfliktuskerülő vagyok. Csábítani sem tudok gyakorlat hiányában. De van egy különleges stílusom. Kemény a személyiségem és jófej is vagyok. A picsogas ahogy te hivod az lehet vicces is.

dec. 28. 07:21
 13/143 A kérdező kommentje:

11

“ ha kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz, akkor fogyni fogsz.”

Ne nézz annyi ócska edzős - megmondós TikTok videokat!

A kalóriadeficit nem működik mindenkinél. Vagy nem olyan gyorsan. Én például ilyen 3-4 hétig tesztelgettem ezt a dolgot és egy deka nem ment le. Azt nem tudom hogyha hosszú távon, mondjuk fèl évig 1000 kalorian élnék (mikor a magasságom és a jelenlegi sulyomhoz a 2500 a normal) tartanám magam. Úgy lehet elkezdenék fogyni. De akkora kitartásom nincsen valóban hogy fél évig éhezzek a munka és edzés mellé.

dec. 28. 07:25
 14/143 anonim ***** válasza:
69%

Mennyi beteg f@sz jár ide.

Mi értelme minden nap kiírnod ezt?

Ennyire nem tudsz magaddal mit kezdeni?

Három lehetőséged van:

1) lefogysz, és akkor talán megfelelsz az olyan nőknek akik tetszenek neked (azért mondom hogy TALÁN, mert az arc is számít, nem csak a testalkat)

2) nem fogysz le, és kőkeményen lentebb adod --> rámész átlag alatti nőkre

3) beletörődsz hogy egyedül maradsz

dec. 28. 07:26
 15/143 anonim ***** válasza:
10%
Három lehetőséged van rá: pénz, pénz, pénz.
dec. 28. 07:27
 16/143 A kérdező kommentje:

14

Kb 2 hete nem írtam ki “hasonló” kérdést. Lehet elképzelhetetlen számodra de; több pocakos férfi felhasználó van gyakorin. Jéé mik vannak igaz?

Olyan lehetőség miért nincs hogy egy vékonyabb nőnek meg tetszek így? És majd motivál a kapcsolat alatt és sikerül fogynom ?

dec. 28. 07:30
 17/143 anonim ***** válasza:
86%

Jó, akkor ennyi erővel összejöhetnél te is egy kövér csajjal aki megígéri neked, hogy majd lefogy.

Lóf@szt fogynál te le, ha találnál olyan nőt aki elfogad kövéren.

Pont hogy kapcsolatban szoktak az emberek elkényelmesedni.

dec. 28. 07:36
 18/143 A kérdező kommentje:

17

De én tudom bizonyítani hogy

1, gyerekként és tiniként vékony voltam

2, hogy felnőttként is volt több év amikor nem volt rajtam plusz

Miért jonnèk össze olyan nővel aki meg egész életében nagydarab volt? Nala tényleg nem hihető hogy csak rossz passzban van és majd vissza fogy.

dec. 28. 07:40
 19/143 anonim ***** válasza:
79%
Nàlad se hihető fiam.Amúgy nem semmi az önbizalmad.Ilyen testtel vékony nő, na meg még merszed is lenne a nagy beled meztelenül megmutatni neki.....a behízott fejedről nem is beszélve.....
dec. 28. 07:48
 20/143 anonim ***** válasza:
76%

Lehet itt picsogni, de attól hízol, amit megeszel. Vagy megiszol.

Nő vagyok, hormonális problémákkal, inzulinrezisztenciával, és attól is hízok, ha megnézek egy főzős műsort.

Mikor megvolt a motiváció és az elszántság, akkor egy év alatt fogytam 35 kilót. Ez kb 3 kiló havonta, picit több, mint fél kiló hetente. Ami azt jelenti, hogy ha rossz szögben áll a mérleg a padlón, meg a másik bugyi van rajtam, akkor azt mutatja, hogy két kilót híztam. Feladtam? Nem.

Ma sem, bár most már csak 5 kiló ment le 9 hónap alatt. Viszont mennyivel jobb, mint évi 2-3 kilót hízni, nem igaz?

A módszer pedig nem más, mint a zabálj kevesebbet, mozogj többet.

Ami miatt én biztosan nem állnék szóba egy pasival, az ez a hozzáállás! Ez a tehetetlenség, ez a nyafogás, ez a felelősséghárítás! A negatív hozzáállás, az egész kurvára negatív személyiséged. Az energiavámpír mellett a te fényképed van a szótárban.

De nyugi, én se kellek neked, mert nem vagyok csinike.

dec. 28. 07:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!