Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet az akit az alacsonysága miatt elutasítanak?
Ne vegyétek magatokra... A mai nőknek marhára nem csak ennyiből áll, hogy kivel hajlandóak leállni. Akkorák az igények, hogy azokat jóformán nem lehet megugrani. A test meg az alkat csak egy kis része, ha a többi nem stimmel ugyanúgy elhasalsz.
183 cm vagyok, 73 kg. Edzek, úszok tehát szálkás alkat vagyok és a slusszpoén, hogy még annyira csúnya sem vagyok arcra, bár Brad Pitt sem. Diplomám van, munkám van, autóm van.
Senkinek sem kellek, s ha azt mondom, hogy senkinek, akkor az tényleg úgy is van!
Engedjétek el a témát inkább, foglalkozzatok magatokkal, kényeztessétek magatokat a pénzetekből!
32.
Fizeted neki az ezzel járó többletköltségeket?
29#
160 centis csajként ugye nem akarod azt itt bemesélni, hogy emiatt egy pasinak se kellesz? Vagy akár csak azt, hogy emiatt sikertelen vagy a pasizásban... :)
Nincs itt ember, aki ezt a kamut beveszi.
Alacsony pasiként viszont 170 centi alatt igenis realitás az, hogy a csajok 99%-a csak emiatt elzavar a francba. Mert felszínesek és ostobák, magaspasifétissel.
Ismerek alacsony lányokat, egyik kolléganőm is kb. 160 de lehet h 158., és egyik unokahúgom is 160.
2 esetben nehezebb számukra ha túlsúlyosak, vagy tényleg rondácska az arcuk.
De csak a 160 cm magasság csak a magasság egy nőnél tutira nem probléma. Ott más gond van.
33 milyen többetjölcség? 😆
Nem kell zabálni és mozogni kell...kinn a szabadban is lehet ingyen.
Dokihoz se feltétlen kell magánba menni.
Kifogás mindenre van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!