Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyság mennyire hátrány manapság?
Figyelt kérdés
Ismertem valakit akinek az öccse koraszülött volt, 6 hónapban született de azon túl hogy 160 magas semmi más gondja nincs. Apám szerint az alacsonyság nem gond de ő más korban élt, igaz anyám is alig van 165. Én 175 vagyok és még így is magasabb nálam a palik nagy része, annyi a pozitívum hogy az izom hamarabb látszik mint annak aki 190, ők járhatnak 10 évig a terembe nem nagyon fog látszani.2023. szept. 21. 10:51
1/19 anonim válasza:
176 cm vagyok, szóval kb. az átlag. Még én is megkaptam pár lánytól, hogy nem vagyok elég magas. Én nem panaszkodhatok, de azért szerintem egy 160 magasságú srácnak szenvedés lehet a csajozás.
2/19 A kérdező kommentje:
Az biztos, legrosszabb lehet alacsony kisebbségiként egy nyugati országban, ők tényleg becopták.
2023. szept. 21. 11:02
3/19 anonim válasza:
Igen, nő-férfi kapcsolatokban nagyon ritka, hogy a nő a magasabb. Láttam már rá példát, de nem sokat. Én 177cm vagyok és nekem is mondta már lány, hogy lehetnék magasabb. Szerencsére nem olyan lány volt, aki tetszett nekem. Viszont én szeretem az alacsonyabb lányokat. Az alacsonyabb lányok között sokkal többnek van nagy melle, amit imádok, szóval én annyira nem bánom. :D
4/19 A kérdező kommentje:
Én is csak alacsonyabbakra pályázok, nem vagyok hajlandó egy nőnek a hóna alatt szaladgálni.
2023. szept. 21. 11:06
5/19 anonim válasza:
"Ők járhatnak 10 évig a terembe, nem nagyon fog látszani"
Ian Barseagle, 188 cm
Ennyit az idiótaságodról.
6/19 A kérdező kommentje:
És szerinted ő naturál okoska?
2023. szept. 21. 11:41
7/19 anonim válasza:
Semmi köze a koraszülöttségnek az alacsonysághoz. Én is koraszülött voltam és 185-ig meg sem álltam növésben.
8/19 anonim válasza:
Igaz párom "csak" 185 centi, kb másfél-két éve jár (járunk) terembe és bizony látszik rajta az izom elég rendesen. De vannak még férfi barátaink, akik hasonló magassággal, konditermi edzéssel szép izomzatot "szedtek fel", szóval nem éppen igaz, hogy 10 év után sem látszik rajtuk túlságosan az izom.
9/19 anonim válasza:
Én szeretem hogy alacsony vagyok, soha semmi hátrány nem adódott emiatt.
10/19 A kérdező kommentje:
8.De ha 2 méter vagy már kevésbé, bár lehet genetika is, vagy rossz étkezés stb. Stressz is közrejátszik.
2023. szept. 21. 13:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!