Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyság mennyire hátrány manapság?
Én 173 cm vagyok és soha semmi gondom nem volt a csajoknál.
Tegyük hozzá, nem is pályáztam 170nél magasabb csajra soha, mert nekem sem jó érzés, ha a csaj nem alacsonyabb nálam. Dehát a csajok 80% alacsonyabb.
160 centi az mondjuk már tényleg elég alacsony, de egyébként a környezetemben körülnézve meglepően nem zavarja a csajokat, ha magasabbak a párjuknál. Igaz, egyel több fenntartást kell leküzdeni, de lehetséges. Ismerek egy csajt, emlékszem, nagoyn kiborult amikor a randipartneréről kiderült, hogy vagy egy fejjel alacsonyabb nála.... aztán végül a férje mégis egy ilyen alacsony fazon lett (nem ugyanaz, egy másik:D).
Szóval lehet ellensúlyozni, de tény, hogy egyel több dolog amire figyelnie kell az embernek. Nem mintha olyan sokan lennének azok, akiknek nem kell ellensúlyoznia valamit, szóval ezen kár aggódni.
Extrém hátrány. 160cm az nagyon alcsony férfinál. Mondjuk korosztály függő, de ha mostani generáció tagja az illető akkor az hihetetlen szívás.
manapság már simán 180+ az átlagmagasság a fiataloknál (24 év alatt).
Én pont 180cm vagyok, de nagyon sokszor így is baromi alacsonynak érzem magam fiatalabbak társaságában.
Párom 165 cm(férfi) én 168cm(nő)
Azon kívűl hogy nem "tudok" felvenni magassarkú cipőt azon kívűl egyikünket sem zavar.
Páromnak több párkapcsolata volt mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!