Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan azt hiszik az alacsonyságuk miatt sikertelenek?
Annyira lerágott csont ez a ferfi magassag tema. NEM a magasságuk miatt sikertelenek. Erre fogjak. Esetleg egy 155 cm-es pasinak nehezebb, de ismerek olyat, van felesége, szép felesége es amugy is ritka az ennyire alacsony férfi.
A nők nagy reszének kb majdnem mindegy.
Tele van a gyakori ezekkel a retek magasságos kérdésekkel. Aki lúzer nem emiatt lesz sz. Kész.
Sokszor amikor ismerkedni próbálok szinte elsőkként hangzik el az a kérdés, hogy milyen magas vagyok. Csomószor előbb kíváncsiak a nők a magasságomra, mint a személyiségemre. Szóval, aki szerint a magasság miatt nem diszkriminálnak a nők senkit ismerkedéskor az nagy tévedésben él. Tudok olyan esetet is, hogy egy alacsony kopaszodó férfi nem tud párt találni, pedig iszonyú jófej és őrült jó humora van, mondta, hogy mikor meglátják/megtudják a nők, hogy alacsony már nem is akarnak vele ismerkedni, tehát el sem jut odáig, hogy megismerjék a személyiségét.
Persze a magasság sem jelent feltétlenül garanciát, mert én pl 180 cm vagyok és még nem volt párkapcsolatom sosem és mindig sikertelen voltam a csajozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!