Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, akiknek sokáig nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akiknek sokáig nem ment a csajozás nektek hány évesen és mi hozta meg az áttörést? Mi volt az ami miatt addig sikertelenek voltatok? A külső -különösképpen az arc kinézete- sokat számít?

Figyelt kérdés
2019. jan. 19. 16:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Természetes hogy sokat számít de belső önkép talán még többet. Ha így vagy úgy elégedetlen vagy magaddal azon kell változtatni..
2019. jan. 19. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem 25 évesen volt a csúcspont. Hogy mi hozta meg az áttörést? Baromi sok időt fordítottam a társkeresésre, és szerencsém is volt.

Azóta eltelt 4 év, anyagilag sokkal jobban állok (csóró egyetemista -> jól menő szoftverfejlesztő), de szinte semmi sikerem, pár alkalmi szexet leszámítva.

A sikertelenségem oka az (volt), hogy nem vagyok jóképű, sőt. Se több, se kevesebb.

2019. jan. 19. 16:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Ittvagyok!_

Én még mindig szenvedek ezzel a problémával és nem értem miért. Ahányszor ráírok egy lányra mindig pofára esek amikor elhívom talizni. Pedig állandóan dicsérem milyen jó csajok. Annyira kivagyok éhezve már!

2019. jan. 19. 16:49
 4/4 anonim ***** válasza:

21 évesen, felszedett a ma már exem...

Házasság, gyerekek, válás.... Ki tudja mikor találkozok újra olyannal akinek bejövök. :( nem ilyen férfit akarnak mint én asszem...

2019. jan. 19. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!