Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még olyan barátnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiú (25) kérdése:

Lehet még olyan barátnőt találni aki nem fullos és elfogad nem tökéletes pasikat kapcsolat szempontjából?

Figyelt kérdés

2018. aug. 1. 18:48
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
3%
Nem fullost igen de azok is a számukra tökéleteset keresik.
2018. aug. 1. 18:52
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Sosem kerestem A tökéletes pasit, hanem egy olyat aki hozzám passzol. Ez pedig nem kis feladat, akkor sem ha világ szépe lennék, de így sem, hogy nem vagyok az.

Olyan férfit keresek akivel a hülyeségeink passzolnak. Szóval semmivel sem könnyebb, mintha Mr tökélyre pályáznék... :/

2018. aug. 1. 18:52
 3/26 A kérdező kommentje:
Milyen szórakozó helyekre kellene eljárnom ahol talán sikerrel járhatnék....? vagy hol érdemesebb belekezdeni?
2018. aug. 1. 18:54
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem akiket Te keresel azok nem kifejezetten szórakozohelyekre jarnak....
2018. aug. 1. 18:57
 5/26 anonim ***** válasza:
87%

Ez biztos nem fog rajtad segíteni... de ahol én megismertem a párjaim: edzőterem, kirándulás (véletlen szembe jött velem a túraútvonalon), Vonat (ugyanazzal jártunk be a városba).

Én sosem voltam híve a direkt ismerkedésnek (szórakozó helyen felcsípni valakit, társkeresők), mert erőltetettnek érzem.

2018. aug. 1. 18:59
 6/26 A kérdező kommentje:
De nekem kicsit nehezemre esik ez az ismerkedési fajta, nyilván megvan a trükkje de még nem egészen jöttem rá...
2018. aug. 1. 19:02
 7/26 anonim ***** válasza:
91%

Ismerkedj úgy, ahogy neked jobb.

Én mondtam, hogy nem tudok hasznosat mondani. :)

2018. aug. 1. 19:05
 8/26 anonim ***** válasza:
43%
Szórakozó helyre nem érdemes menni,oda beképzelt nők járnak. Próbáld meg könyvtárba,több esélyed van.
2018. aug. 1. 19:07
 9/26 anonim ***** válasza:
12%
Mester utcában a kis itália sörözőbe menj, vagy az Örsön a sörpatikába
2018. aug. 1. 20:49
 10/26 anonim ***** válasza:
15%
#8 na ja, a könytárba. Honnan tudod h az nem egy bekepzelt 3,14csa aki csak tananyagert ment?
2018. aug. 1. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!