Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még olyan barátnőt találni aki nem fullos és elfogad nem tökéletes pasikat kapcsolat szempontjából?
Szórakozóhelyre soha nem mennék csajozni. Buta, beképzelt lányok gyűjtőhelye.
Én már a boltban is ismertem meg lányt. Meg fogorvosi rendelőben... kaját vittem a dokinak futárként és rám szólt, hogy folyik a csomagom... :D
S ez egy olyan lány volt, aki után bárki megfordul... szórakozóhelyen eselyem sem lett volna nála, de neki sem, hogy beszélgessünk.
Ha lehet találni akkor hol keressek? Hol vannak ezek a lányok? hmm?
Szeretném tudni. A PP-ék ne írjanak :P azok úgy is a hasznot nézik meg a péénz kocsikulcs... :D
Mit jelent a "nem fullos"? Az egy kategória, tehát műszáj, egyéb, vagy akibe szerelmes vagy, az automatikusan fullos lesz, mert szereted?
Mert ha úgy gondol valaki rám, hogy "de jó, te nem vagy túl szép", az elég lehangoló.
Szerinted ezek a visszafogott "nem fullos nők" azért utasítanak vissza, mert nem vagy tökéletes?
Szerintem valamit nagyon félrenézel és a saját önelégedetlenségedet vetíted ki a nőkre.
Pl. Én sem vagyok fullos, de ettől függetlenül még sok okból visszautasíthatom férfiak közeledését, kezdve attól, hogy nem bízom bennük, stb.
Nem szeretnék magam mellé túl szép lányt barátnőnek mert azokat mindig megnézik meg sokukra hegyezik a répát... anno én is így gondoltam hogy majd lesz egy nagy seggű nagy mellű
nőm.... de valahogy ez megváltozott bennem ... meg nem is akarom hogy a barátnőm túl nagy igényű legyen...aki szép az túl sokat vár el a csávójától...
Számomra elég riasztóak az olyan férfiak, akiken azt érzem hogy csak azért jönnek össze átlagosabb lányokkal, mert nem jut nekik "fullos nő"
Én sosem éreztem azt, hogy fullos, izmos jó pasi lenne az álmaim férfija. Olyan kell, akivel jól érzem magam, nézzen ki valahogy, legyen jófej.. de nem úgy jövök össze vele, mintha csak "beérném vele".
Általában azokat a férfi ismerőseimet tartom a legszimpatikusabbnak, akiken nem érzem, hogy csak felületes szempontból ismerkednének, nem csak azt nézik, hogy ki hogy néz ki.
Hát hogyne lehetne, már felsoroltak pár példát.
Csak ne azért jöjj össze egy "nem fullos" nővel, mert "jobb" nem jut, mert az kiábrándító. Az más, hogy ha valakinek visszafogottabb a kinézete, de valami megtetszik benne és megszereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!