Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a nálam idősebb pasik jönnek be, kapcsolat szempontjából is?
A szüleimnél anya 24, apa 33 éves volt amikor összeházasodtak. Együtt vannak bő huszonöt éve, felneveltek normális emberekké 3 gyereket és jól megvannak mai napig.
Emiatt nekem se lesz kifogásom az ilyen korkülönbségek ellen, amikor majd meg akarok állapodni. Jó ez
22/f
:D :D :D
Nem a kor függvénye az agyi érettség, határozottság, műveltség vagy a tapasztalat, ...
18 vagyok és 32 éves a párom. Sosem tudtam volna elképzelni kapcsolatot egy velem egyidőssel, igaz nem kötöttem évekhez a dolgot, csak azt tudtam, hogy egy velem egyidőssel nem akartam.
1 éve vagyunk együtt, emlékszem akikkel közelebbi a kapcsolatom és elmondtam, hogy talán alakul közöttünk valami, azonnal azzal jöttek, hogy "egy ilyen idős férfinek igényei vannak minden téren: szexuális és hétköznapi élet terén is." Felfogni nem tudom a mai napig, hogy akik ismernek miért gondolták, hogy én erre képtelen vagyok.
Nagyon boldog vagyok vele és nem érzem azt, hogy gond lenne a korkülönbség közöttünk. Mások véleménye meg nem érdekel, annak köszönhetem a kapcsolatom, hogy nem hallgattam másokra.
Ez hízelgő, de azt nem értem, hogy 25től felfele és 35től lefele miért nem érdeklem a nőket. :D
30/f
Soha nem értettem ezt a kamuszöveget az érettségről, amit itt naponta lenyomnak a 18-19 éves kiscsajok. Közel negyvenes, érett embernek komoly párkapcsolata van egy késő huszas nőval, és nem tiniket hajt (maximum egy-két éjszaka erejéig).
A valóság az, hogy rettenetesen komolynak hiszik magukat a 16-24 év közötti lányok, ha az apjuk korabeli faszikkal járnak, mert "érettek". Valójában csak sikerült kifogni a negyvenes korosztály infantilis pöcegödrét. Ha tartós is lesz, pár év után rájönnek, hogy az illető alkalmatlan komoly életre, hiszen előtte sem tudott megállapodni. És akkor tovább lépnek.
Tapasztalat, nagyon ritka a kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!