Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj ha a nálam idősebb pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha a nálam idősebb pasik jönnek be, kapcsolat szempontjából is?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és arra jöttem rá, hogy nem érdekelnek a korombeli pasik. Inkább a 30-45 éves korosztály tetszik. Sokkal értelmesebbek, érettebbek, műveltebbek, határozottabbak, tapasztaltabbak.. és nem csak szexuális téren érdekelnek jobban, hanem komolyabb kapcsolatra is inkább ők tetszenek. De ezt eddig akárkinek mondtam, mindig hülyének néztek. Tényleg ekkora probléma lenne?
2017. jún. 22. 18:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem nem baj. Velem is igy volt, meg sok masik baratnommel is, de en vagyok az egyetlen kozuluk, akinek nem pofara esessel vegzodott a dolog.
2017. jún. 22. 18:08
 2/14 anonim ***** válasza:

A szüleimnél anya 24, apa 33 éves volt amikor összeházasodtak. Együtt vannak bő huszonöt éve, felneveltek normális emberekké 3 gyereket és jól megvannak mai napig.

Emiatt nekem se lesz kifogásom az ilyen korkülönbségek ellen, amikor majd meg akarok állapodni. Jó ez

22/f

2017. jún. 22. 18:09
 3/14 Krukutyán Levente ***** válasza:
88%
A mai generációt elnézve teljesen megértelek.
2017. jún. 22. 18:12
 4/14 anonim ***** válasza:
52%

:D :D :D

Nem a kor függvénye az agyi érettség, határozottság, műveltség vagy a tapasztalat, ...

2017. jún. 22. 18:13
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

18 vagyok és 32 éves a párom. Sosem tudtam volna elképzelni kapcsolatot egy velem egyidőssel, igaz nem kötöttem évekhez a dolgot, csak azt tudtam, hogy egy velem egyidőssel nem akartam.

1 éve vagyunk együtt, emlékszem akikkel közelebbi a kapcsolatom és elmondtam, hogy talán alakul közöttünk valami, azonnal azzal jöttek, hogy "egy ilyen idős férfinek igényei vannak minden téren: szexuális és hétköznapi élet terén is." Felfogni nem tudom a mai napig, hogy akik ismernek miért gondolták, hogy én erre képtelen vagyok.

Nagyon boldog vagyok vele és nem érzem azt, hogy gond lenne a korkülönbség közöttünk. Mások véleménye meg nem érdekel, annak köszönhetem a kapcsolatom, hogy nem hallgattam másokra.

2017. jún. 22. 18:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kor függvénye, amiket leírtál. Kaptam már meg én is 29 éves fejjel, hogy 40-es férfiakat megszégyenítek az érettségemmel, tapasztalataimmal. Ez személyfüggő.
2017. jún. 22. 18:29
 7/14 anonim ***** válasza:

Ez hízelgő, de azt nem értem, hogy 25től felfele és 35től lefele miért nem érdeklem a nőket. :D

30/f

2017. jún. 22. 18:47
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem baj! Üdv!42/F :D
2017. jún. 22. 18:56
 9/14 anonim ***** válasza:
Figyu, én független 41 éves fickóként mondom, hogy azért a felső határt lentebb húzd meg a 45-nél,körülbelül 40 alatt. Egyébként nem baj. ;)
2017. jún. 22. 19:02
 10/14 anonim ***** válasza:
49%

Soha nem értettem ezt a kamuszöveget az érettségről, amit itt naponta lenyomnak a 18-19 éves kiscsajok. Közel negyvenes, érett embernek komoly párkapcsolata van egy késő huszas nőval, és nem tiniket hajt (maximum egy-két éjszaka erejéig).

A valóság az, hogy rettenetesen komolynak hiszik magukat a 16-24 év közötti lányok, ha az apjuk korabeli faszikkal járnak, mert "érettek". Valójában csak sikerült kifogni a negyvenes korosztály infantilis pöcegödrét. Ha tartós is lesz, pár év után rájönnek, hogy az illető alkalmatlan komoly életre, hiszen előtte sem tudott megállapodni. És akkor tovább lépnek.

Tapasztalat, nagyon ritka a kivétel.

2017. jún. 22. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!