Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha a nálam idősebb pasik jönnek be, kapcsolat szempontjából is?
Mikor ilyen kérdéseket olvasok örülök,hogy még nincs veszve semmi,ami szerelmi életemet illeti,hiszen valószínű hogy életem szerelme most készül általános iskolába :D
22/F
Nekem biztosan baj, mert lányom is lehetne...18 éves , még gyerek érzelmileg is.
Agyvérzés önt el, amikor "dorombolnak" felém...
Korábbi válaszoló vagyok: miért lenne gyerek minden 18 éves nő? Van amelyik az, de az valószínűleg még nagyon sokáig (ha nem élete végéig) az is marad, míg mások 17-18 évesen már komolyabban és reálisabban gondolkoznak. Ez miért annyira hihetetlen?
Az a probléma, hogy ekkora általánosításban beszéltek erről így. Oké, te így vetted észre. Attól még nem biztos, hogy ez az átlag.
Az én párom például megérti, hogy még nem akarok gyereket, megérti, hogy én továbbtanulok, eszünkbe sincsen ilyeneken gondolkozni. Ettől függetlenül, együtt élünk és pont olyan életet élünk, mint egy "késő 20-as nő, és egy 30-as férfi". Nem iszom le magam minden hétvégén, mint sok korombeli, általában együtt kapcsolódunk ki, minden olyan mint egy átlag párnál, csak én munka helyett suliba járok. Nekem kimaradt ez a nagy lázadós korszakom, de nem bánom. Az lehet, hogy nem működött volna, hogy csak találkozgatunk, meg randizgatunk éveken át, mikor ő már valóban idősebb, de nekem semmi gondot nem okozott a hozzá költözés. Lehet, hogyha nem költözünk össze, akkor nem működött volna, ez igaz. De alapvetően nem láttam okát, nem költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!