Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti hogyan reagálnátok, ha megtudnátok, hogy a nő, akivel komoly kapcsolat szándékából ismerkedtek, régen egy nála jóval idősebb házas férfi kitartottja volt, akitől sok mindent megkapott szexért cserébe?
Sajnos nem tudkék bízni benne, mert állandóan az járna a fejembe, hogy én is csak azért kellek neki, amit biztosítani tudok, és ha most még nem is, azt lehet hogy csak megjátsza a hosszútávú haszon reményében.
Sajnos sosem bírtam az olyan csajokat, akiknek a pénz az istenük, és ezt nézik egy pasin. Mivel már égettem meg magam, most már először megjátszom a szegényet, és csak akkor megyek bele komolyabban kapcsolatba, ha látom nem a pénzem kell neki. Inkább kell egy kevésbé csinos csaj, mintsem egy pióca.
4: Nem az a gond, hogy kap pár drága ajándékot.
Sorolom, mi zavarna:
1. Nős pasi szeretője évekig.
Nekem fontos a hűség, a házasság, bármilyen régimódi is vagyok. Ez nekem már nem fér bele.
2. Pénzért.
Nem is az a helyzet, hogy beleszeret, és elragadják az érzelmek. Egyszerűen hideg anyagi megfontolásból. Nekem mindegy, hány kuncsaftja van, a prosti az prosti.
3. Jóval idősebb. Lehet, hogy még csak nem is tartja vonzónak, de pénzért aláfekszik. A szex neki csak árucikk. Nekem ez elég durva.
4. Évekig.
Nem pillanatnyi pénzzavar, nem botlás. Tartósan erre az életmódra rendezkedett be. Büdös a munka? Ennyit megér a kényelem? Szánalmas.
Soha többé nem tudnám tisztelni, mint nőt (vagy mint embert). Ilyen ne legyen a gyerekem anyja... Márpedig x éves kor felett a komoly kapcsolat célja mégis ez lenne valahol: találni egy nőt, aki a feleségem lesz és a gyerekeim anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!